*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Χριστός Ανέστη στη κ. πλατεία της Ξάνθης και πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δημαρχίνας Ξάνθης Άννης Δημαρχοπούλου (φώτο)

16 Απριλίου
*Η σύζυγος του Δημάρχου Ξάνθης είχε μεταφερθεί στις 2/10/2016 με ανεύρυσμα καρδιάς στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε κατεπειγόντως σε εγχείριση και με τη βοήθεια του Θεού, είναι και πάλι όρθια!
 Με πίστη και κατάνυξη, εκατοντάδες Ξανθιώτες υποδέχτηκαν το Αναστάσιμο Άγιο Φως στην κεντρική πλατεία της πόλης και το Χριστός Ανέστη από τον Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμονα τ βράδυ του Σαββάτου σε μια ακόμη κορυφαία Θρησκευτική εκδήλωση που μετέδωσε ζωντανά το Xanthi channel.
Την κορυφαία για την Ορθοδοξία εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος με την σύζυγό του Άννη Δημαρχοπούλου στην πρώτη δημόσια έξοδο και εμφάνισή της στο πλευρό του μετά απο 6 μήνες, ο Aντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππας Τσαλίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  Μαρίνος Σδρέβανος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης και Στάθης Γιαννακίδης, ο πρώην Πρόεδρος της Θρακικής Σκηνής Γιάννης Γεωργανάς με την Νινή Γεωργανά και την εγγονή τους και πλήθος κόσμου.
Υπενθυμίζεται οτι η Δημαρχίνα Ξάνθης Άννη Δασκαλοπούλου-Δημαρχοπούλου στις 2 Οκτωβρίου 2016 μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο Νοσοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Μετά λοιπόν απο 6 μήνες νοσηλείας και επίμονων ιατρικών προσπαθειών, την μέρα της Ανάστασης η σύζυγος του Δημάρχου Ξάνθης με τη βοήθεια του Θεού εμφανίστηκε και πάλι όρθια και υγιής, προκαλώντας την συγκίνηση  των παρευρισκομένων.Με μπαστουνάκι ναι μεν, αλλά σίγουρο απο δω και πέρα η κατάστασή της θα βελτιώνεται συνέχεια.


 
 









Share this

Related Posts

Previous
Next Post »