*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Πολιτικές..."Πηρουνιές" με την παρουσία του Αλέξανδρου Κοντού

19 Απριλίου
Τσίπουρο με νηστίσιμα για τον Αλέξανδρο Κοντό και την πολυπληθή παρέα του το Μεγάλο Σάββατο (το μεσημέρι) στις «Πηρουνιές»…
………….

«Στο παιχνίδι με την Ξάνθη κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Το παιχνίδι αυτό αν ο διαιτητής δεν παίξει 50-50 και οι συμπεριφορές των αντίπαλων ποδοσφαιριστών είναι προκλητικές χωρίς λόγο, δεν θα τελειώσει! Ξέρω τις επιπτώσεις αυτού που λέω: Αν ο διαιτητής δεν είναι καθαρός και οι παίκτες της Ξάνθης προκαλέσουν, δεν θα τελειώσει το ματς! Δεν μπορεί οι ίδιοι αντίπαλοι να παίζουν φιλικά με Κέρκυρα και Γιάννενα και εμείς να αντιμετωπίζουμε λυσσασμένες ομάδες χωρίς λόγο».
(Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας στα ΜΜΕ της Θεσσαλίας)
-Αφού ξέρεις τις επιπτώσεις αυτών που λές… τράβα στο τρελοκομείο! Η κατάστασή σου έχει καταστεί ανίατη πλέον…
……………….
«Οι αστειότητες, γελοιότητες, μικρότητες, οι εκ του ασφαλούς «ψευτοτσαμπουκάδες» και οι απειλές δεν αγγίζουν ούτε την Ξάνθη ούτε την ιστορία της. Επίσης, δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορική ομάδα της Λάρισας, όπως και το φίλαθλο κοινό της, που και γνώση έχει και κρίση».
(Από την απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη στον Αλέξη Κούγια)
-Τον κυνήγησαν από τα Γιάννινα, τον κυνήγησαν από τη Πάτρα….σειρά έχουν οι Λαρισαίοι πλέον! Άλλωστε ο ίδιος έλεγε μέχρι πρότινος ότι θα πουλήσει την Λάρισα και θα την κάνει…

Σεμνά & Ταπεινά
*Ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης ή έχει το «ψέμα» στο στόμα του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να το εκσφενδονίζει ή μας δουλεύει αγρίως…
……
*Γιατί το γράφω αυτό. Μα γιατί προ ημερών με αφορμή κάποια σχόλια στο fb γιατί μόνο αυτός απέμεινε πλέον και τρέχει πίσω από τον Τέρενς Κουικ, έκανε την αποκάλυψη βόμβα ότι «τον λήστεψαν στο σφαγείο του…»!
Πλην όμως, αν και επικοινωνήσαμε τόσο με την Αστυνομία όσο και με στελέχη των ΑΝΕΛ… ουδείς γνώριζε τα περί ληστείας, ενώ δεν έδωσε τίποτα και η αστυνομική διεύθυνση στα δελτία ειδήσεων.
…….
*Ερώτημα λοιπόν ενός Ιθαγενή δημοσιογράφου. Τελικώς τον λήστεψαν ή δεν τον λήστεψαν τον κύριο Σκουλαρίκη στο σφαγείο του; Κι αν τον λήστεψαν, του πήραν χρήματα ή... είδος;
Εκτός αν μας δούλεψε για μια ακόμη φορά…
…….
*Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Κούγια και Πανόπουλου με αφορμή το παιχνίδι της Ξάνθης την Κυριακή στη Λάρισα, είχε ως αποτέλεσμα από τη μια οι Ξανθιώτες να «ξεχάσουν» την απόφαση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης για μεταφορά της έδρας εναλλάξ σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη κι από την άλλη… να σταθούν δίπλα στην ομάδα σ’ αυτήν την δύσκολη φάση του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού.
Με απλά λόγια μάλλον κατάφερε ο Αλέξης ήθελε δεν ήθελε, να συσπειρώσει και πάλι τους φιλάθλους της Ξάνθης στο πλευρό του μεγαλομέτοχου.

Τι ψήφισαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. 
Μόνο στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής υπερτέρησε το ΝΑΙ!
Με βάση τα τελικά αποτελέσματα στην Ελλάδα, επί συνόλου 10.556 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ψήφισαν μόλις 797 στις κάλπες που στήθηκαν στα Προξενεία της Αθήνας, της Κομοτηνής, της  Ρόδου και της Θεσσαλονίκης.
Το 22.62% όσων ψήφισαν τάχτηκε υπέρ του ΝΑΙ, ενώ το 77.38% τάχτηκε υπέρ του ΟΧΙ!
Τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά Προξενείο έχουν ως εξής:
ΑΘΗΝΑ: ΝΑΙ 14.88%. ΟΧΙ 85.12%
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΝΑΙ 59.09%, ΌΧΙ 40.91%
ΡΟΔΟΣ: ΝΑΙ 47.76%, ΌΧΙ 52.24%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΑΙ 24.47%, ΌΧΙ 75.53

Ο Λεβέντης προβλέπει ότι ο Μητσοτάκης θα γίνει “παρένθεση” (έξι μηνών)
Οι προβλέψεις του έχουν σταθεί στο παρελθόν αντικείμενο… ειρωνικών σχολίων, ο Βασίλης Λεβέντης ωστόσο δείχνει ότι δεν πτοείται.
Με νεώτερες δηλώσεις του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διατύπωσε την εκτίμηση ότι, εφόσον επικρατήσει στις επόμενες εκλογές, όπως προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξελιχθεί σε “παρένθεση”, καθώς δεν θα καταφέρει να παραμείνει στην εξουσία για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών.
Ο Βασίλης Λεβέντης ανέπτυξε τον προβληματισμό ότι, τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο μεγάλα που, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα καταφέρει να τα διαχειριστεί και να επιβιώσει πολιτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εξουσία.
Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πείθουν ότι ο πολιτικός επίγονος του μητσοτακισμού θα καταφέρει να μακροημερεύσει στην εξουσία.

ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ «ΝΟΘΕΙΑΣ»!
Όργιο νοθείας στις τουρκικές κάλπες, παράνομη καταμέτρηση 
τουλάχιστον 2.5 εκατομμυρίων ψηφοδελτίων!
Την ώρα που ο βρετανικός Guardian σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του τιτλοφορεί «Η στροφή της Τουρκίας στην απολυταρχία ολοκληρώθηκε», αντιπροσωπεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας μετέβη στην έδρα του Ανωτάτου Εκλογικού Συμβουλίου προκειμένου να αντιπαραβάλει τις επίσημες αναφορές του κράτους με τις δικές της, από τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε περισσότερα από 10.900 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα.
Αντιπροσωπεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας μετέβη στην έδρα του Ανωτάτου Εκλογικού Συμβουλίου προκειμένου να αντιπαραβάλει τις επίσημες αναφορές του κράτους με τις δικές της, από τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε πάνω από 10.900 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα
Κατά τους κύκλους της αντιπολίτευσης έχουν ήδη κατατεθεί γραπτώς από τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα αναφορές με βάσιμες υποψίες και όχι αποχρώσες ενδείξεις πως υπάρχει παράνομη καταμέτρηση τουλάχιστον 2,5 εκατομμυρίων ψηφοδελτίων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »