*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Απριλίου

Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ): Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Σκουρλέτη απέναντι στους Δημάρχους!

06 Απριλίου
Καταδικάζουμε την απρεπή συμπεριφορά του, απέναντι στον Πρόεδρο της ΠΕΔ και Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη. 

Επίθεση στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, εξαπέλυσε η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Ιπποκράτη Καμαρίδη με αφορμή τις καταγγελίες της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ για «απαράδεκτη συμπεριφορά του Υπουργού απέναντι στην αντιπροσωπεία των Δημάρχων που πήγε να τον επισκεφθεί στο Υπουργείο ενώ εκφράζει και την συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΕΔ και Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Μιχάλη Λαμπάκη για την απρεπή συμπεριφορά του απέναντί του.
Η ανακοίνωση της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αναφέρει τα παρακάτω:
Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη απέναντι στα μέλη της αντιπροσωπείας των Δημάρχων της χώρας, στα πλαίσια της συνάντησης που επιχείρησαν οι δεύτεροι να έχουν μαζί του για σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση.
Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν και την ανάλογη ΠΡΟΘΕΣΗ που υπάρχει από πλευράς της κυβέρνησης και του συγκεκριμένου υπουργού, για την αγαστή συνεργασία που απαιτείται μεταξύ των δύο πλευρών προς το συμφέρον όλων των δημοτών- πολιτών της χώρας.
Μετά την σύντομη ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κο Πατούλη, συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα της Ένωσης για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους δήμους και την καθημερινότητα των δημοτών και δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε κάθε «έπαλξη» στην οποία θα κληθούμε να συνδράμουμε για τον κοινό στόχο.
Τέλος επιθυμούμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΕΔ ΑΜ-Θ και Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κο Λαμπάκη, καταδικάζοντας την απρεπή συμπεριφορά του κου Σκουρλέτη απέναντί του κατά την διάρκεια της επίμαχης- επεισοδιακής συνάντησης.
Δημοτικός Συνδυασμός Δήμου Ξάνθης
«ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Ο επικεφαλής
Ιπποκράτης Καμαρίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »