*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Χαιρετίσματα του Κώστα Αντωνιάδη στον… Μιχάλη Αμοιρίδη από το Σμόλιαν!

08 Απριλίου
Και ο Καβαλιώτης νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στοχεύει στους Βούλγαρους τουρίστες!
…………..
«Παγωμένες» παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ του πρώην θεματικού αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη και του διαδόχου του Κώστα Αντωνιάδη σε επίπεδο πολιτικό… Μετά την ανακοίνωση για το συνέδριο των «Δρόμων του Μεταξιού» που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, ένα επίτευγμα των Γ. Παυλίδη- Μιχ. Αμοιρίδη, διακρίνουμε μια προσπάθεια οικειοποίησης αυτής της επιτυχίας…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Αχ Τένη…Όσα φέρνει τελικά η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος…
…………
Επειδή όμως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καμιά σχέση με «κατσαπλιάδες», όπως άλλωστε ήδη τους είχαμε προειδοποιήσει, καταθέσαμε και την πρώτη αγωγή σε βάρος τους… κι έπεται και συνέχεια! 
Εκφράζοντας ωστόσο κι ένα μικρό παράπονο στην Πρόεδρο Πρωτοδικών, διότι οι υποθέσεις αυτές είχαμε την εντύπωση ότι θα έπρεπε να προσδιοριστούν εντός 3μήνου ωστόσο η αγωγή μας προσδιορίστηκε για τον Οκτώβριο… Της ζητούμε συγνώμη που κάναμε λάθος.
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» για την αγωγή σε βάρος της Τυποεκδοτικής (Αφοί Σιδηρόπουλοι, Κανάτας)
-Με… «κατσαπλιάδες»δεν έχεις σχέση, αλλά με… «Πικαντίληδες»… της υποκουλτούρας,  σίγουρα!
Σεμνά &Ταπεινά
*Την πρώτη ΝΙΚΗ μας να λάμψει η αλήθεια σχετικά με την εταιρεία Κανάλι 6 Α.Ε. επιτεύχθηκε κατά την άποψή μας χθες…
-Εταιρεία Κανάλι 6 Α.Ε που τα χρέη αυτήν την ώρα στο Δημόσιο ξεπερνάνε τις 329.049.44!
……
*Αναλυτικότερα: Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης έκανε δεκτό χθες το αίτημα του δικηγόρου του εκδότη του «Μαχητή» Πάνου Παπαδόπουλου, Χρήστου Κούτρα να αναβάλει τη χθεσινή μας δίκη με μηνυτή τον Κώστα Κανάτα του Κανάλι 6 για το πολύκροτο θέμα που έχει σχέση με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο συγκεκριμένο κανάλι,- μια αλλαγή που μάλλον αποτελεί… πανελλήνιο φαινόμενο, αν διαβάσει κανείς το ιστορικό της συγκεκριμένης υπόθεσης- προκειμένου να προσκληθεί το έτερον 50% της πρώην εταιρείας Κανάλι 6 Στάθης Πανίδης και Τάσος Χατζηιωαννίδης και να καταθέσει!
Αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της συγκεκριμένης πολύκροτης υπόθεσης στην οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε ιδιοκτήτρια η εταιρεία Ραδιοτηλεόραση Κανάλι 6 μετά από δυο αιτήσεις θεραπείας στο ΕΣΡ.
……
*Μάλιστα ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος ζητώντας το λόγο από τον Πρόεδρο του Μονομελούς είπε ότι «με την επιστολή του στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου επεδίωκε την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, καθώς με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος η πρώτη εταιρεία άφησε οφειλές στο δημόσιο πάνω από 300.000 ευρώ!
Η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Δεκεμβρίου 2017 και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε πλευρά!
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΞ και… ενημερωτικό έντυπο για τα αδέσποτα!
Ξεκίνησε ήδη να διανέμεται σε κάθε σπίτι μέσω των ειδοποιητηρίων κατανάλωσης νερού της ΔΕΥΑΞ το ενημερωτικό έντυπο που δημιούργησε η Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Ξάνθης για τα αδέσποτα ζώα. Το όλο εγχείρημα αποβλέπει στην ενημέρωση των κατοίκων για τις ενέργειες που υλοποιούνται έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αδέσποτων ζώων, αλλά και για την περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών, την ευαισθητοποίηση, καθώς και τις υποχρεώσεις κάθε αναδόχου.
Παράλληλα, ο Δήμος Ξάνθης υλοποιεί πρόγραμμα διαχείρισης και περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Παρόλα αυτά η συνδρομή όλων μας είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση του φαινομένου, καθώς η προστασία των ζώων είναι υπόθεση όλων μας.
Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της ΠΑΜΘ 
στην έναρξη του DMO «Τουριστική Περιοχή Ροδόπης» της Βουλγαρίας
Το Σμόλιαν της Βουλγαρίας επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Κώστας Αντωνιάδης προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση για την ίδρυση του πρώτου Φορέα Διαχείρισης Προορισμού (DMO) της γειτονικής χώρας με την ονομασία «Τουριστική Περιοχή Ροδόπης».
Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, ο κ. Αντωνιάδης έκανε μάλιστα εκτενή αναφορά στην παραδοσιακά καλή συνεργασία ανάμεσα στις όμορες περιοχές της ΑΜΘ και του Σμόλιαν τονίζοντας ότι «έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με ταχύτερους ρυθμούς σε συνέργειες που στοχεύουν στην Τουριστική ανάπτυξη των περιοχών μας, προς όφελος των επαγγελματιών αλλά και των απλών πολιτών μας.
(σ.σ. Να τέτοια διαβάζει κι ο Μιχάλης Αμοιρίδης…και μαζί με τους υπόλοιπους, θα κόψει την καλημέρα κα στους…Βουλγάρους Σμολιανούς)
Survivor: Αποχώρησε ο Ξανθιώτης 
μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης
Εκτός Survivor βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο Ξανθιώτης Πάνος Αργιανίδης, από την Ξάνθη, τον οποίο επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κρατώντας στο παιχνίδι τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
«Για μένα όλο αυτό ήταν ένα παραμύθι. Στιγμές που ποτέ δεν θα ξαναζήσω στη ζωή μου. Για μένα όλοι αυτοί θα είναι οι δικοί μου survivors, δεν πρόκειται να μου το κλέψει κανείς αυτό το πράγμα. Αυτό που έχουμε ζήσει εδώ πέρα δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς έξω. Για μένα είναι μια τρομερή εμπειρία, γνώρισα δύο καταπληκτικά παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Τσανγκ που εύχομαι να πάνε όσο πιο μπροστά μπορούν, πραγματικά είναι φίλοι καρδιάς», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης.
-Πολύ καλά μας τα είπες Πάνο, εκτός από ένα…
-Τώρα που έγινες κι εσύ…«διάσημος», μήπως είναι καιρός να πείσεις και τον Κυριάκο να σε συμπεριλάβει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »