*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Η δουλειά μας, η καλύτερη απάντηση στους υβριστές μας!

19 Απριλίου
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ… «ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ»; ΜΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 
ΤΟΥ «Μ» ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
Το ‘χουμε ξαναπεί στα διάφορα «τρωκτικά» που μας βρίζουν γιατί απλά «τρέχουν» από πίσω μας κι όσα δεν φτάνει η… «αλεπού» τα κάνει… λάσπη και ύβρεις!
Αυτές τις μέρες λοιπόν των γιορτών που δεν κυκλοφόρησε ο «Μαχητής», το maxitisthrakis.blogspot.com ήταν παρόν στα 4 από 5 γεγονότα που έγιναν στη περιοχή μας…
Πήγαμε δηλαδή εκεί που δεν θέλαμε να… πάμε!
Χωρίς λοιπόν να διαθέτουμε εμείς… ασυρμάτους, ήμασταν πολλές ώρες πριν σε όλα τα γεγονότα μπροστά με κυρίαρχο και πάλι αβαντάζ το σχόλιο…
Αυτό συνέβη και με το δημοψήφισμα στην Τουρκία!
Οπότε όπως χρόνια τώρα λέμε… πρώτα διαβάστε τους άλλους και στο τέλος διαβάστε και το maxitisthrakis.blogspot.com. Και κρίνετε δικαίους και αδίκους… Κι εμάς, αλλά και τους… «παλιοημερολογίτες» ανταγωνιστές μας που έχουν αναγάγει τα site τους, είτε σε… γραφεία τύπου της Περιφέρειας και των Δήμων, είτε… σε αντιγραφές της ΕΡΤ και του ΑΠΕ!
(σ.σ. Στη λίστα των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων-μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης συμπεριλαμβάνεται το κορυφαίο ηλεκτρονικό Μέσον της Περιφέρειας, maxitisthrakis.blogspot.gr.
Η λίστα δόθηκε στη δημοσιότητα και το maxitisthrakis.blogspot.gr φυσικά συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν, καθώς είναι από τα πρώτα που κατέθεσαν αίτηση και πλήρη στοιχεία, ενώ είναι εντυπωσιακή η επισκεψιμότητά του και οι προβολές σελίδα τους που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο τον μήνα.
Τα στοιχεία των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων-μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης αναρτήθηκαν την Τρίτη 18 Απριλίου στην ιστοσελίδα https://emedia.media.gov.gr του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης)
ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ…! ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ 
ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ!
Άπαιχτος πράγματι ο Αλέξης Κούγιας, αφού πριν από το παιχνίδι της Λάρισας με την Ξάνθη, βγήκε κι έκανε την απίστευτη δήλωση, ««Κι ο Θεός να κατέβει, η ΑΕΛ θα κερδίσει την Ξάνθη»!
Είπε λοιπόν μεταξύ των άλλων ο άπαιχτος κύριος Κούγιας: «Στο παιχνίδι με την Ξάνθη κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είναι για εμάς αγώνας ποδοσφαιρικής καταξίωσης. Ο Θεός να κατέβει κάτω, ακόμη και τον Θάνο να βάλουν διαιτητή, με τα δύο ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΛ θα κερδίσει. …Αν ο διαιτητής δεν είναι καθαρός και οι παίκτες της Ξάνθης προκαλέσουν, δεν θα τελειώσει το ματς! Δεν μπορεί οι ίδιοι αντίπαλοι να παίζουν φιλικά με Κέρκυρα και Γιάννενα και εμείς να αντιμετωπίζουμε λυσσασμένες ομάδες χωρίς λόγο».
-Και μετά τις δηλώσεις απλά ρωτάω… Καλά ο κύριος Κούγιας έχει ασυλία κύριε Κοντονή και λέει  τέτοιες ανοησίες; Κι οι βουλευτές του Νομού Ξάνθης, τι κάνουν για να προστατεύσουν την Ξάνθη από κάτι παράγοντες αυτού του είδους;
-Βέβαια από την άλλη… Κούγιας είναι αυτός! Τον κυνήγησαν από την Πάτρα, σειρά έχει η Λάρισα! (σ.σ. Αλέξη πες αλεύρι… ο Ντεγκρά σε γυρεύει! Και δέρνει άσχημα ο άτιμος…).
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ; 
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;
Ειλικρινά απορώ… Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης πήγε λοιπόν την Μεγάλη Πέμπτη χωρίς καν να ενημερώσει τα Μέσα (σ.σ. Εμάς δεν μας ενημέρωσε καθόλου…), για να βγάζει έτσι απλά… μια φωτογραφία και να μας την στέλνει, χωρίς να μας λέει κάτι για τις τιμές που βρήκε και αν οι υπηρεσίες του έκαναν όλες αυτές τις μέρες κάποιο έλεγχο προκειμένου να μάθουμε αν τα αμνοερίφια που πουλιότανε από τους κρεοπώλες ήταν ντόπια ή ξένα και ποιες ήταν οι τιμές;
-Χαβαλέ δηλαδή και δημόσιες σχέσεις ήταν όλη η ιστορία; Ουσία τίποτα; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »