*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Γιάννης Τσεγγελίδης επικεφαλής της παράταξης Μπένη μετά την παύση του Αρχηγού...

29 Απριλίου
Μετά την 6μηνη παύση του Δημήτρη Μπένη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» ο Γιάννης Τσεγγελίδης;!!! Αυτό συζητιέται πάντως απο χθες έντονα...κι ο Γιάννης ήδη ετοιμάζεται!

«Την ύπαρξη προσώπου που εμφανίστηκε απρόσκλητο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν στελέχη της Νομαρχιακής λίγο μετά την έλευση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά. Δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους και φρόντισαν να απομακρυνθεί, ευγενικά μεν, άμεσα δε. Πρόκειται για πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ… και προφανώς απέχει πολύ από τις πολιτικές θέσεις του κόμματος».
(Γιάννης Σιδηρόπουλος VS Προέδρου Πολιτιστικού συλλόγου Πομάκων Εμινέ Μπουρουτζή γιατί πήγε στα γραφεία το ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να συναντήσει τον Νίκο Παππά)
-Δηλαδή σύντροφε οι πολιτικές θέσεις του κόμματος είναι ΚΑΤΑ των Ελλήνων Πομάκων και υπέρ των «Τουρκόψυχων»; Κι εσύ τι είσαι; Ο εκπρόσωπος;
………………
Αφού πάνε όλα ρολόι στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ειδικά με τον νέο διοικητή, γιατί κάθε τόσο ασθενείς και κρίσιμα περιστατικά φεύγουν κατευθείαν για τα γειτονικά Νοσοκομεία; Και χάνεται πολύτιμος χρόνος συν τις δαπάνες μεταφοράς των ασθενών κλπ.
Κι άντε της Αλεξανδρούπολης είναι Πανεπιστημιακό, γιατί χάνεται όμως πολύτιμος χρόνος και μεταφέρονται επείγοντα περιστατικά όπως αυτό του 16χρονου που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και κατευθείαν μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε στην νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Καβάλας;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις «Βολίδες» του Μαχητή)
-Κύριε Στάθη Γιαννακίδη που μπήκες και στην Επιτροπή υγείας…; Γιατί;
Σεμνά &Ταπεινά
*Αλήθεια, το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων, έχει ή δεν έχει προϊστάμενο; Κι αν έχει και είναι ο Θάνος Καφόπουλος, τι θέση πήρε για το θέμα της Εμινέ Μπουρουτζή που πέταξε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο Χουσειν Ζεϊμπέκ;
……
*Διότι στη προκειμένη περίπτωση, δεν μιλάμε για ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά το πρόσωπο που ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ την αντίσταση των Ελλήνων Πομάκων απέναντι στο Τουρκικό Προξενείο και τους εγκάθετους και αγωνίζεται για τις ΕΘΝΙΚΕΣ θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση…
-Αυτό το πρόσωπο δηλαδή ΔΙΩΧΝΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή έχει ανάγκες από τις ψήφους του Χουσεΐν; Και μάλιστα ενώπιον του Νο 2 του κόμματος που ακούει στο όνομα Νίκος Παππάς;
-Κύριε Καφόπουλε, ως διπλωμάτης και ο αρμόδιος επί των Εθνικών θεμάτων… θα μας δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα;
……
*Και στο φινάλε. Η επίσημη θέση του ΥΠΕΞ ποια είναι τελικά;
-Αυτή του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που όπου ακούει για… Πομάκο κι όχι για Τούρκο, παθαίνει "αλεργία" και τον διώχνει;;;;
…….
*Και στο φινάλε αν την Εθνική μας πολιτική καθορίζει ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ κύριε Καφόπουλε, άραξε στο Κυβερνείο και παραχώρησε τη θέση σου στον κύριο Μετέ! Γιατί δεν πάει άλλο… Δεν θα σου υποδείξουμε εμείς τον ρόλο σου!
.....
*Αποκλειστικό. Με Μάκη Δάγκα, Ανέστη Καλλιγά (πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης), Μάκη Δάγκα (όποιος δεν είναι με τον Δάγκα τον τρώει η μαρμάγκα...) και άνευ Χριστοφόρου και Άγγελου, έπιναν κρασί και τσίπουρο στη ΞΑΝΘΙΠΠΗ το βράδυ της Παρασκευής ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης!!!
-Στους...ΑΝΕΛ και οι Δάγκας και Ανέστης Καλλιγάς;

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;
Ειλικρινά με εξέπληξε ο πρώην θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης με την παρακάτω ανάρτησή του στο fb, αφού αν και νεοδημοκράτης, εμφανίζεται ανοιχτά υπέρ του Ιβάν και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη…
Ιδού και η ανάρτηση:
«Η ΣΕΚΑΠ είναι σημαντική εταιρεία για την περιοχή. Τα πρόστιμα του παρελθόντος να αναζητηθούν από τους τότε υπεύθυνους σε όλα τα επίπεδα, δεν μπορούν όμως να βαραίνουν τη σημερινή διοίκηση, να οδηγούν λόγω μεγέθους σε αδυναμία λειτουργίας και σε ουσιαστική χρεοκοπία και κλείσιμο μία επιχείρηση που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και δίνει δουλειά σε εκατοντάδες πολίτες.
Μ Αμοιρίδης»\
-Είναι σημαντική εταιρεία για την περιοχή Μιχάλη, αλλά δεν γίνεται να υπάρχουν και δυο αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις…
-Τα ποινικά δικαστήρια να αθωώνουν τους φερόμενους ως υπεύθυνους (Ν. Παππά και Γιάννη Ζήνα) και τα διοικητικά να επιβάλουν πρόστιμα στην εταιρεία 38.2 εκατ. Ευρώ.
Selfie o Θανάσης με τον Πασχάλη Λύρατζη!;
Αναγνώστης που διάβασε το ρεπορτάζ του maxitisthrakis.blogspot.gr για την επίσημη έναρξη του Μουσικού Φεστιβάλ, «Ξάνθη, Πόλης Ονείρων», «κόλλησε» στη φωτογραφία που βλέπετε…
Με τον Θανάση Ξυνίδη να βγάζει… selfie τον εαυτό του και τον… όπισθεν Λύρατζη!
-Προσχώρησε κι ο Πασχάλης στο «κόμμα» του Θανάση; Με ρώτησε…
-Στο κόμμα του Θανάση δεν ξέρω, αλλά στου Ντάκου τώρα που ξανάγινε… παρατηρητής αν κι ο Γκιρτζίκης δεν είναι πλέον στα πράγματα… το αποκλείω!

Διαγωνισμός του Δήμου Ξάνθης για την προμήθεια 
οργάνων γυμναστικής υπαίθριου χώρου
Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος δεν έκανε πίσω και ο διαγωνισμός για την προμήθεια γυμναστικής υπαίθριου χώρου προχωράει κανονικά.
Ιδού τι αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου:
Συνοπτικός διαγωνισμός του Δήμου Ξάνθης για την προμήθεια οργάνων γυμναστικής υπαίθριου χώρου, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή συνολικά).
Προϋπολογισμός 74.400,00€ με το ΦΠΑ
Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017.
Η ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών είναι 10:00 π.μ. και η ώρα λήξης 10:30 π.μ.
Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »