*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ: Εκ του ασφαλούς «ψευτοτσαμπουκάς» ο Κούγιας, δεν αντιπροσωπεύει τη Λάρισα και τους φιλάθλους της

18 Απριλίου
Την Κυριακή (23/5) η ΑΕΛ υποδέχεται στο AEL FC Arena την Ξάνθη, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League. Η Ξάνθη με τους 45 βαθμούς και την 6η θέση είναι επί της ουσίας αδιάφορη, ενώ η ΑΕΛ με την 14η θέση και τους 25 βαθμούς "καίγεται" για νίκη για να ξεμπερδεύει με την παραμονή.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, είχε τοποθετηθεί προ ημερών στην ιστοσελίδα "sportdog" για το προσεχές ματς των δύο ομάδων λέγοντας: "Το παιχνίδι αυτό, αν ο διαιτητής δεν παίξει 50-50 και οι συμπεριφορές των αντίπαλων ποδοσφαιριστών είναι προκλητικές χωρίς λόγο, δεν θα τελειώσει! Ξέρω τις επιπτώσεις αυτού που λέω: Αν ο διαιτητής δεν είναι καθαρός και οι παίκτες της Ξάνθης προκαλέσουν, δεν θα τελειώσει το ματς".
Η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ απάντησε με ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για αστειότητες, γελοιότητες και μικρότητες. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Οι αστειότητες, γελοιότητες, μικρότητες, οι εκ του ασφαλούς «ψευτοτσαμπουκάδες» και οι απειλές δεν αγγίζουν ούτε την Ξάνθη ούτε την ιστορία της. Επίσης, δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορική ομάδα της Λάρισας, όπως και το φίλαθλο κοινό της, που και γνώση έχει και κρίση".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »