29 Απριλίου

Πολιτικό Καφενείο Ένα ακόμη πρωτοσέλιδο του «Μ» που γράφει την ιστορία.

29 Απριλίου
Στις 7/2/2017 μετά την κατάθεση που δώσαμε για την μήνυσή του σε βάρος μας, ζητήσαμε από τους Εισαγγελείς να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του Δημήτρη Μπένη, για να αποδειχτεί αν είχε ή δεν είχε οικονομική σχέση από το 2006-2013 με την εργολαβική εταιρεία ΝΑΣΚΟΣ ΑΤΕ.
-Πάνω από όλα… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την πλατεία ΤΕΡΑΣ!
………
Τόσο στη Σταυρούπολη όσο και στον Εχίνο οι κάτοικοι ζήτησαν να επιλυθεί το πρόβλημα με τη λήψη περιφερειακών σταθμών και, ιδιαίτερα, με το Κανάλι 6. Οι συνεργάτες του και οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είχαν κάνει σχετική προετοιμασία, αν κρίνει κανείς από τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός και την πληροφόρηση που είχε για τα τοπικά
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό μέσο της Τυποεκδοτικής)
-Λες Γιάνννη να…έλκονται (οι κάτοικοι) από τα… ροζ (τηλέφωνα) και τα… μέντιουμ;!  Χαλάλι τους…
……..
Κάποιοι κακεντρεχείς βέβαια σχολίασαν ότι ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο Κανάλι 6 ενώπιον κι άλλων Περιφερειακών καναλιών στον Εχίνου, ήθελε να κάνει… αβάντα στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό!
-Μα γιατί να μας ενοχλεί αυτό. Το  Xanthi channel ανήκει στο λαό του, στους τηλεθεατές του και σε κανένα κόμμα…!
-Το αντίθετο θα μας ενοχλούσε! Το να επιχειρούσαν να διαφημίσουν το κανάλι της ΨΥΧΗΣ του λαού μας, είτε ο κύριος Παππάς, είτε ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης…!
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μαχητή»)
-Κι όποιος διαφωνεί… απλά αλλάζει κανάλι! Απλά πράγματα…

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ και δικηγόρος Μιχάλης Πατεράκης, αποκάλυψε ότι διαρρήκτης μπήκε μεσημεριάτικα στο σπίτι του…. αλλά ατύχησε, αφού συνελήφθη!
……
*Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο fb ο Μιχάλης Πατεράκης αποκάλυψε τα παρακάτω:
«Πριν από λίγο, με τη συνδρομή των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ συλλάβαμε επ' αυτοφώρω εντός της οικίας μου, διαρρήκτη, ο οποίος δεν δίστασε να σπάσει την πόρτα και να εισέλθει στις 15.30, ενώ ευτυχώς ήμουν απών. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και κουράγιο σε μας για όσα ζούμε».
-Συγχαρητήρια και σε σας ΜΙΧΑΛΗ γιατί «αντέξατε» ένα τέτοιο περιστατικό που στους περισσότερους πολίτες θα προκαλούσε εφιάλτη για πολλά χρόνια!!!
……
Ο Καμμένος έθεσε στην ΕΕ την τουρκική προκλητικότητα
Το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της αμφισβητήσεως των συνόρων της Ελλάδας και της ελληνικότητος κατοικημένων νησιών, σε συνδυασμό με τις συνεχείς προκλήσεις στον αέρα και στη θάλασσα του Αιγαίου, που αποτελούν ταυτοχρόνως και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από την Τουρκία, που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες, έθεσε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, στη σύνοδο των ομολόγων του της ΕΕ, που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Μάλτα.
Επίσης, ο Υπουργός στην παρέμβασή του στην άτυπη σύνοδο των ομολόγων του της ΕΕ πρότεινε την επαύξηση των δυνατοτήτων της ΕΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών στη Μεσόγειο. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της διημέρου συνόδου των ΥΠΑΜ της ΕΕ συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επιχείρηση “Sophia” της Ενώσεως στην κεντρική Μεσόγειο, θέματα μεταναστεύσεως και τρομοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογειακής λεκάνης, καθώς και η υπό διαμόρφωση Ευρωπαϊκή Άμυνα, όπως και θέματα στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών - μελών της ΕΕ.  

Ο «Μ» ανοιχτά ΚΑΤΑ, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!
Η Σύγκλητος του ΔΠΘ στο πλευρό του Σεβασμιώτατου 
Μητροπολίτη Mαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων
Σκληρή κριτική από το εκκλησιαστικό site katanixis.blogspot.gr το οποίο τον εγκαλούσε για τον αγιασμό που τέλεσε στη… «μασονική λέσχη» (;) των Lions δέχθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων!
ΩΣΤΟΣΟ στο πλευρό του Μητροπολίτη βρέθηκε η Σύγκλητος του ΔΠΘ εκδίδοντας το παρακάτω ψήφισμα:
ΨΗΦΙΣΜΑ
Η Σύγκλητος του Δ.Π.Θ. στην αριθ. 38/27-4-2017 συνεδρίασή της, με αφορμή δημοσιεύματα  ηλεκτρονικών εφημερίδων, αποφάσισε ομόφωνα:
να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.
Η διαδικτυακή κακόβουλη επίθεση, η προσπάθεια σπίλωσης και η λασπολογία  δεν μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, πόσο μάλλον να αμαυρώσουν τον Πνευματικό και Θρησκευτικό Ηγέτη της Ροδόπης.
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καταδικάζει κάθε ενέργεια υπονόμευσης των θεσμών, που έχουν  στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και υπονομεύουν τη σταθερότητα και την προσπάθεια ανάπτυξης στην ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης και γενικότερα της Θράκης.
Από τη Σύγκλητο του Δ.Π.Θ.
Κομοτηνή 27-4-2017

(Σ.Σ. Η καθαρή θέση του «Μ»: Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα…Συμπαθής και αγαπητός ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, πλην όμως…ούτε περί «Γκιουμουλτζίνας» θα πρέπει να μιλάει, ούτε και να νομιμοποιεί οργανώσεις που έχουν καταγγελθεί και την Ιερά Σύνοδο ως…Μασονικές! Ακόμη κι αν ο σκοπός τους είναι φιλανθρωπικός…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »