*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Πήγε για τα δορυφορικά ο Παππάς στον Εχίνο και τάκουσε απο τον Χουσεϊν για την....Καπνική!

27 Απριλίου
5 μήνες απλήρωτοι καπνοπαραγωγοί του Εχίνου, λόγω… Καπνικής Μιχαηλίδη!
Πήγε για τα δορυφορικά στον Εχίνο ο Παππάς και τ’άκουσε για… την Καπνική Μιχαηλίδη και τα χρωστούμενα στους καπνοπαραγωγούς!! (σ.σ. Απο τον δυναμικό Χουσείν αριστερά....)
……….
Ερώτημα κρίσεως. Αλήθεια πριν ερευνήσει ο κύριος Σιδηρόπουλος τους απογόνους των υπολοίπων που… «φοβήθηκαν» την έρευνά του, μπορεί να μας πει οι δικοί του απόγονοι στο Δαφνώνα τι… αντιδικτατορικούς αγώνες έχουν να επιδείξουν και ποια ήταν η τότε στάση τους!;
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Περιμένω πως και πως την απάντησή του….! 
………..
Ζωντανά από την Αλεξανδρούπολη μεταδόθηκε τη Δευτέρα η εκπομπή Επικοινωνία της ΕΡΤ-3. Μια μετάδοση άρτια, δημοσιογραφικά και τεχνικά που αποδεικνύει τόσο το υψηλό δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης (μακριά από την παρακμή της ιδιωτικής, παρά τα προβλήματα που έχει στο βηματισμό της…
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Κύριε Παππά… Είναι έτοιμος ο άνθρωπος για…πρόσληψη στην δημόσια τηλεόραση! Μην τον ξεχάσεις…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αποκάλυψη thraki Live:
«Ποιος φοβάται την τομεάρχη των ΑΝΕΛ στη Θράκη Ούτση Κούτρα Χρύσα και έθεσε βέτο για την παρουσία της στην επίσκεψη Παππά;»
-Βέτο-ξεβέτο, έγινε του ….Χουσεϊν! Η Χρύσα ήταν άφαντη από παντού! Εκτός αν ήταν κρυμμένη κάπου και δεν την είδε κανείς μας…
……
*Και ένα ακόμη από το Thraki live:
«Ο δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά ήταν εναντίον στην δωρεάν δορυφορική πρόσβαση σε ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για τους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης. Ωστόσο σήμερα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί πρώτη μούρη με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σε Ξάνθη και Ροδόπη»
-Άλλο τι είναι ο Δήμαρχος όταν βρίσκεται στο τζαμί ή έχει δίπλα του τον Μετέ κι άλλο όταν τον επισκέπτονται στο Δημαρχείο οι Υπουργοί! Θέλει κι ερώτημα;
….
*Στην Οργάνη βρέθηκε μετά την περιοδεία του στην Ξάνθη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου, στην Οργάνη εκφράστηκαν παράπονα εκ μέρους των κατοίκων γιατί ο υπουργός δεν συνομίλησε μαζί τους από την αρχή, αλλά επέλεξε να μετάσχει σε κλειστή σύσκεψη με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καρά Γιουσούν, τον δήμαρχο Αρριανών Αμέτ Ριτβάν και τοπικούς φορείς.
-Κι ο Υπουργός τους έκανε το χατίρι και μετά το τέλος της κλειστής σύσκεψης, μετέβη σε καφενείο του χωριού και καθισμένος στον αύλειο χώρο άκουσε τους κατοίκους και όσα είχαν να του πουν.
ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
Μπορεί ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης να μην ενημέρωσε τα Μέσα και το δημοτικό συμβούλιο, όπως όμως πληροφορηθήκαμε χθες από τηλεθεατή μας στην «Ανοιχτή γραμμή», αντιπροσωπεία του Δήμου Κεσσάνης Τουρκίας τον επισκέφθηκε το πρωϊ στο γραφείο του κι είχε ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση μαζί τους, που κράτησε μάλιστα 1.5 η ώρα
Ο λόγος; Ο Δήμος Αβδήρων όπως κι ένας Βουλγάρικος Δήμος και φυσικά και ο Δήμος Κεσσάνης Τουρκίας θα υλοποιήσουν μεγάλο και σημαντικό κοινό πρόγραμμα με τίτλο, «Διασυνοριακό πρόγραμμα Μαύρη θάλασσα» και αφορά διασυνοριακούς Δήμους και Φορείς. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάλιστα μεταξύ των άλλων και πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ανταλλαγές αντιπροσωπειών κλπ.
Δικαστικό «όχι» στη μείωση της εγγύησης για τον Τσοχατζόπουλο
Όχι στη μείωση της εγγυοδοσίας των 200.000 ευρώ είπαν οι δικαστές στον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος θα παραμείνει, όπως φαίνεται στη φυλακή έως ότου καταβάλλει το ποσό της εγγύησης που του έχει επιβληθεί.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, στην περίπτωση που ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ σε μετρητά έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω εγγυητικής επιστολής τράπεζας ή και υποθήκης ακινήτου του ιδίου ή τρίτου προσώπου.
Αυτή ήταν η απάντηση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στο αίτημα των συνηγόρων του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας για την απάλειψη ή τη μείωση της εγγύησης του προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος o Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση bypass, επέστρεψε στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο των φυλακών «Αγ. Παύλος» αφού δήλωσε αδυναμία να καταβάλλει το ποσό της εγγύησης.
Μετά την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου πάντως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να αναζητηθεί από τον Άκη Τσοχατζόπουλος διαφορετικός τρόπος καταβολής της εγγυοδοσίας καθώς, σύμφωνα με τους συνηγόρους του τα μετρητά που κατάφερε να συγκεντρώσει ,μέσω δανεισμού, είναι 50.000 ευρώ.
Επιστολή Τσαουσίδη στο «Μ» και η απάντησή μας για τον…Καραμπίνη!
Αξιότιμοι κύριοι,
Σας έχω ήδη αποστείλει επιστολή αποφοίτων και επιστολή της επιτροπής του έργου SPICE. Σας στέλνω την αναφορά μου προς τα μέλη ΔΕΠ σε μορφή κειμένου. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, σας παρακαλώ να τα δημοσιεύσετε. Θεωρώ δε αδιανόητο για εκείνα ειδικά τα μέσα τα οποία δημοσιεύουν ή δίνουν βήμα στους λασπολόγους του ΔΠΘ, να μην προσκαλούν και μένα να αντικρούσω τις λασπολογίες ή να μην επιδιώκουν την καταγραφή της αντίκρουσης.
Με όλο λοιπόν το σεβασμό, θα σας παρακαλούσα να καταγράψετε και την άποψη των περιβόητων πραγματογνωμόνων κκ Γ. Κυριακού, Γ. Γραββάνη και Μ. Χρυσομάλλη, καθηγητών του ΤΗΜΜΥ. Επίσης, την άποψη των μελών της Συγκλήτου. Συμφωνούν με τις λασπολογίες του κ. Καραμπίνη - δεν νομίζω ότι συμφωνούν - ας δούμε τι θα πει το ρεπορτάζ...
Σας ευχαριστώ,
Βασίλης Τσαουσίδης
Καθηγητής ΔΠΘ
Μέλος Συμβουλίου ΔΠΘ
-Κύριε Τσαουσίδη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και στην εφημερίδα μας έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει απόψεις σας…αλλά δεν είναι δυνατόν και να δημοσιεύσουμε...10 σελίδες που μας στέλνετε!!!
-Με τις…αγωγές και μηνύσεις όμως τι γίνεται κύριε Τσαουσίδη;
-Γιατί κι ο Καραμπίνης ο φίλος σας μας έβαζε «μπροστά» στις υποθέσεις του με τον Μπέτση, αλλά όταν τα βρήκε μαζί του, κατηγορούσε εμάς…ως υπεύθυνους για όσα γράφαμε εναντίον του! Και τον ακριβοπληρώσαμε τον συγκεκριμένο κύριo! Απο

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »