*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ... ΥΠΕΡΟΧΑ! Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η γνωστή δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδου

22 Απριλίου
*Με ευχές για γενέθλια προς δυο καλούς φίλους ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου, και επειδή προηγούνται οι κυρίες, να ευχηθώ χρόνια πολλά στη γνωστή δικηγόρο της Ξάνθης, Λίτσα Μιχαηλίδου η οποία χθες είχε τα γενέθλιά της!
……
*Γενέθλια είχε χθες και ο δραστήριος πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος» αλλά και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», Γιάννης Παπαχρόνης στον οποίο εύχομαι επίσης χρόνια πολλά από τη στήλη και να έχει το κουράγιο να συνεχίσει το εξαίρετο έργο που προσφέρει τόσο στο γηροκομείο όσο και στους αιμοδότες!
……
Αποκλειστικό!!!
Νέο τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Κουμουλίδης!
-Στο τραγούδι που έχει πολύ επίκαιρο τίτλο «Το καλοκαίρι μου είσαι εσύ» και αναμένεται να γίνει το σουξέ του καλοκαιριού, στίχους αλλά και μουσική έγραψε ο κουμπάρος του Γιώργου, ο επίσης ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης,Αντώνης Χειμωνίδης!
-Ήδη, Γιώργος και Αντώνης, βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση και μόλις αυτή ολοκληρωθεί, έρχεται σύντομα και το videoclip το οποίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αναμένεται να σκηνοθετήσει και να επενδύσει με… πλάνα, ο κολλητός τους Μίμης Μουρζόπουλος!
-Σε αναμονή λοιπόν!
……
*Αφού τακτοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, που μετανάστευσε οικογενειακώς εκεί για να εργαστεί στην επιχείρηση του πεθερού του, ο αγαπημένος Ξανθιώτης πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ και άλλων μαγαζιών της πόλης μας, Κώστας Σπυριάδης, ετοιμάζεται να μετακομίσει και το… νοικοκυριό του εκεί!
-Μάλιστα ο Κώστας, ζήτησε μέσω Facebook από φίλους και γνωστούς του στην Ξάνθη να τον βοηθήσουν να βρει μεταφορική που να κάνει μεταφορές στο εξωτερικό, απευθύνοντάς τους το παρακάτω μήνυμα:
«Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για φορτηγό που κάνει μεταφορές εξωτερικό… Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον παρακαλώ ας με φέρει σε επαφή. Ευχαριστώ».
……
*Τα ψέματα… τελείωσαν για τον νεαρό ραδιοφωνικό παραγωγό του Life 92.1, ηθοποιό της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστή του Xanthi Channel, Χαράλαμπο Κυρκούση, του οποίου η άδεια ορκωμοσίας από το στρατό τελείωσε και αναχωρεί αύριο για τη Σπάρτη να… εκπαιδευτεί μάγειρας και μετά να πάρει τη μετάθεσή του για τη μονάδα που θα υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του μαγειρεύοντας για τους συναδέλφους του!
-Καλό ταξίδι Χαράλαμπε και σε περιμένουμε πάλι στην Ξάνθη, αυτή τη φορά μεταξύ των άλλων ταλέντων σου και ως… Σεφ!
……
*Άλλη μια βραδιά αφιερωμένη σε όλο το γυναικείο πληθυσμό, «Ladies Night» με κερασμένο το δεύτερο ποτό σε όλες και DJ την TZO STAV, διοργανώνει αύριο Κυριακή το ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν θα συνεχιστεί και αύριο η ψηφοφορία για τον καλύτερο barman του Ελληνάδικου!
……
*Και μη ξεχάσετε!...
-Μια από τις καλύτερες λαϊκές φωνές με μακροχρόνια εμπειρία στις μεγαλύτερες «πίστες» της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, καθώς και με συνεργασίες με ηχηρά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ο Γιώργος Γιασεμής  έρχεται την Κυριακή 23 Απριλίου στις 22.30 για να κάνει πανικό στον πολυχώρο του αγαπημένου μας «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ».
-Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας για ρεζερβέ στο: 6934607201.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »