*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Στηρίζουν" δυνατά Καραμπίνη οι Σιδηρόπουλοι...! Οι φίλοι στις "δύσκολες" στιγμές φαίνονται...

04 Απριλίου
Πρώτος και καλύτερος ο Γ. Σιδηρόπουλος στη συνέντευξη
του Πρύτανη κ.Σάκη Καραμπίνη…! Αναμενόμενο…

Αυθεντικό 1 Χατζηθεοδώρου
Πανηγυρική και ομόφωνη εκλογή του  πρώτου Πρόεδρου(κ. Κοντός) στον Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Επιχειρήσεων Ελλάδος με μέλη άλλων οργανώσεων… Από τους 145 ψήφους, πήρε τους 143!
Σαν την εισήγηση του ΚΚΕ στο 20ο Συνέδριό του!
(Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου (παραΣΥΡΙΖΑ)
-Ο Μαδούρο πάντως θα έπαιρνε 145 στους 145...! Και το άκυρο που βγήκε στις εκλογές του ΣΑΣΟΣΕΕ θα γίνονταν..έγκυρο!
…….
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι το Δ.Π.Θ. είναι το Πανεπιστήμιο μας. Ως εκ τούτου κάθε ατεκμηρίωτη και αδικαιολόγητη ενέργεια εναντίον της Διοίκησης και των μελών του Πανεπιστημίου μας εκλαμβάνεται και θα αντιμετωπίζεται ως ενέργεια ενάντια στην παιδεία, τον πολιτισμό, την οικονομία και την κοινωνία μας. Εν τέλει, ενάντια στη Θράκη.
(Από το ψήφισμα κάποιων Φορέων υπέρ Καραμπίνη)
-Πρύτανης γράφει, Σύγκλητος και φορείς υπογράφουν… κι ο Καραμπίνης τελικά είναι η… Θράκη και το Πανεπιστήμιο...!
……….
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Λέτε να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στο Δημοκρίτειο; Ο ίδιος ο Πρύτανης πάντως χθες στο σύσκεψη των Φορέων μπορεί να μην το είπε ευθέως… αλλά είναι πλέον σίγουρος για την καρατόμησή του!
- «Εγώ είμαι κατηγορούμενος και μάλλον θα με εκτελέσουν αλλά το Πανεπιστήμιο δεν τους φταίει», είπε χαρακτηριστικά….
……
*Δηλαδή Σάκη, μετά από σένα στο Πανεπιστήμιο το… χάος!;
(σ.σ. Δείτε ιδέα που έχει ο άνθρωπος για τον εαυτό του…).
……
*Η Είδηση; Η  προγραμματισθείσα στις 4 Απριλίου 2017, ομιλία από τον Πρύτανη Δ.Π.Θ. στο αμφιθέατρο του Δ΄.Σ. Στρατού, αναβάλλεται λόγω υπηρεσιακών αναγκών. Τι είδους υπηρεσιακές ανάγκες μπορούν να κάνουν έναν Πρύτανη να αναβάλει μια προγραμματισμένη ομιλία του εδώ και βδομάδες; Θα φανεί τις επόμενες μέρες…
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Επετέθη ο Καραμπίνης στη νεολαία το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μάλιστα, αυτοί τον είχαν «χτίσει» στο παρελθόν και ότι έχουν άποψη για διάφορα θέματα αλλά δεν μιλάνε για τον οπλισμό που έχει εντοπιστεί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου…
-Δηλαδή έλυσε ο Σάκης τα προβλήματα του δικού μας Πανεπιστημίου, νοιάζεται και για την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου…
……
*Ποιος πήγε στη Κομοτηνή να συμπαρασταθεί στον Καραμπίνη; Μα ο… Γ. Σιδηρόπουλος! Οι «φίλοι» στις δύσκολες στιγμές φαίνονται…
Πρωταπριλιάτικο ότι ο Θανάσης
θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης…
Και βέβαια θα μπορούσε να μην είναι πρωταπριλιάτικο το ότι ο Θανάσης Ξυνίδης πήρε τελικά την μεγάλη απόφαση να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.
-Ήταν όμως Πρωταπριλιάτικο και σωστά πολλοί δεν το πίστεψαν, πρώτον γιατί ο Θανάσης πάντα επέλεγε… δεύτερο ρόλο κι ήταν πάντα από πίσω βάζοντας άλλους μπροστά και στη πορεία αναλάμβανε τον πρώτο ρόλο (π.χ. Πούλιος) και δεύτερον γιατί δεν «έμπλεξε» με το άγχος και την αγωνία όταν έπρεπε και θα το έκανε  τώρα που ούτως ή άλλως σκοπεύει να αποσυρθεί από πολλά;
Όπως και Πρωταπριλιάτικο ήταν φυσικά το ότι αποφάσισαν να προσχωρήσουν στην παράταξη Ξυνίδη οι παρατάξεις Δημήτρη Μπένη και Ιπποκράτη Καμαρίδη…
-Όχι γιατί δεν θα το ‘θελαν, αλλά και γιατί καλά είναι και τώρα σαν Fantastic Four. Το αποτέλεσμα άλλωστε είναι το ίδιο…
Σήμερα καταρτίζεται σε σώμα το πρώτο Δ.Σ. του ΣΑΣΟΕΕ υπό την Προεδρία του Αλέξανδρου Κοντού!
Σήμερα το πρωί υπό την Προεδρία του Αλέξανδρου Κοντού συνεδριάζει για πρώτη φορά και καταρτίζεται σε σώμα εκλέγοντας Αντιπρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία κλπ το πρώτο εκλεγμένο Δ.Σ. του ΣΑΣΟΕΕ.
Ο νέος Συνεταιριστικός Φορέας ήδη αναζητεί γραφεία για την στέγασή του, ενώ όπως είπε χθες στην Ανοιχτή γραμμή ο Αλέξανδρος Κοντός, «η διοίκηση θα επισκεφθεί και θα έχει συναντήσεις για τα προβλήματα των συνεταιρισμών με τους Αρχηγούς των κομμάτων και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ στόχος του είναι να γραφούν κι άλλοι συνεταιρισμοί μέλη του».
ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ: Η υποβάθμιση του Λυκείου Σταυρούπολης οδηγεί και στην συνολική υποβάθμιση της περιοχής.
Χωρίς διευθυντή θα λειτουργεί πλέον το Λύκειο Σταυρούπολης ελλείψει παιδιών, σύμφωνα με απόφαση Κεραμάρη…
Τι σημαίνει αυτό; Μα πλήρης υποβάθμιση για μια ακόμη φορά όχι μόνο του Λυκείου, αλλά και όλης της Σταυρούπολης.
Χαρακτηριστική και η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης που αναφέρει τα παρακάτω:
Με την με Αρ. Πρωτ. 26735/Δ2 απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποφασίστηκε η μετατροπή, από το σχολικό έτος 2017-2018, του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, σε Λυκειακές Τάξεις προσαρτημένες στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Σταυρούπολης Ξάνθης, οδηγώντας στην ουσιαστική υποβάθμιση της εκπαίδευσης αλλά και στην συνολική υποβάθμιση της περιοχής.
Από την απόφαση μεταξύ άλλων, προκαλείται κατάργηση της λειτουργίας του σχολείου ως εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ δημιουργείται κίνδυνος μη λειτουργίας του συνόλου των κατευθύνσεων.
Καλούμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και την ΕΛΜΕ Ξάνθης, να ενημερώσουν τους πολίτες για τις συνέπειες της παραπάνω απόφασης, καθώς μέχρι τώρα παρέλειψαν να πράξουν τούτο, ενώ εκφράζουμε την πλήρη απογοήτευση μας για την παντελή έλλειψη προάσπισης των συμφερόντων του Νομού Ξάνθης από τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος               Ο  Γραμματέας

Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »