04 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ισοβάθμησαν Αργύρης και Γιώργος στον διαγωνισμό...

04 Απριλίου
*Χαμός έγινε την Κυριακή το βράδυ στο… «Ladies Night» στο ΚΥΤΤΑΡΟ, με την ψηφοφορία για τον καλύτερο barman του Ελληνάδικου!
-Αν και ο Τάκης Αλεξούδας μέχρι αυτή τη στιγμή που έγραφα τη στήλη, δεν είχε ανακοινώσει το αποτέλεσμα, ο κόσμος ψήφιζε παράλληλα και από το Facebook, και ανέδειξε «ισοπαλία» 50-50 μεταξύ του Αργύρη και του Γιώργου!
(σ.σ. Σημειώνω οτι οι πρώην μπάρμαν του μαγαζιού, Γιώργος Γκιούρος και  Γιάννης Παπουτσόγλου, δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία...)
……
*Τα κορίτσια του ΚΥΤΤΑΡΟ πάντως, σε αντίθεση με το… κοινό, ψήφισαν για καλύτερο barman «μονοκούκι» Νίκος!
-Αυτό ανακοίνωσαν επίσημα στον «τοίχο» του Ελληνάδικου στο Facebook, η DJ TZO STAV, με την βοηθό της την Θωμαή αλλά και την κολλητή τους την Ντέπη και τα άλλα κορίτσια!
-Τάκη περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα για τον καλύτερο στο bar του ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Δυο «νύχτες» νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Μαρτίου το βράδυ, στο ΚΥΤΤΑΡΟ έγινε το… «έλα να δεις», όπως αναμένονταν με το καταπληκτικό «τρίο» John, Chris Bozidis και Andreas darbuka!
-Οι τρεις νεαροί καλλιτέχνες μετά την περιοδεία τους στην Αυστραλία, ξανα-ήρθαν στο ΚΥΤΤΑΡΟ και διασκέδασαν όλο τον κόσμο με τα τραγούδια και την φοβερή χορευτική τους μουσική!
……
*Τέλος σαιζόν για τις Live βραδιές το περασμένο Σάββατο το βράδυ στη μουσικοταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
-Φίλιππος Δομνίδης, Αντώνης Χειμωνίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης, διασκέδασαν για τελευταία φορά τον κόσμο στο «ΚΤΗΜΑ» και μαζί με τον Τάσο Κουμουλίδη ανανέωσαν το ραντεβού τους για πολύ σύντομα με τον κόσμο που τους τίμησε!
-«ΤΟ ΚΤΗΜΑ» πάντως συνεχίζει καθημερινά να υποδέχεται τον κόσμο προσφέροντας όλες τις γεύσεις από το πλούσιο μενού της κουζίνας του!
……
*Στην τελευταία Live βραδιά και στην τελευταία εμφάνισή του στο ΚΤΗΜΑ, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Αντώνης Χειμωνίδης, είχε στο πλάι του (καθ’ όλη τη διάρκεια) και την αγαπημένη του Γιωτούλα!
-Η οποία σε κάθε διάλειμμα που έκανε ο αγαπημένος της, «λούφαζε» στην αγκαλιά του όλο καμάρι και έβγαζε δεκάδες selfie με το κινητό της!
……
*Χαμός έγινε την Κυριακή το βράδυ και στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, με την ανεπανάληπτη Live εμφάνιση του τρομερού τραγουδιστή και showman, Κώστα Δόξα!
-Πάνω από 1000 άτομα υπολογίζεται ότι βρέθηκαν μέσα και έξω από το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ που έσπευσαν να απολαύσουν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη!
……
*Και κλείνω με την αποκλειστικότητα της ημέρας…
-Τον Κώστα Δόξα, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και τον μετέφερε στην Ξάνθη, οδικώς, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και φανατικός θαυμαστής του, ο Δημήτρης Γεωργιάδης!

-Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία με τον Δημήτρη να… μεταφέρει με το αυτοκίνητο τον Κώστα Δόξα και τους συνεργάτες του… καθ’ οδόν για την Ξάνθη!
(σ.σ. Τώρα πως γίνεται και οι φίρμες μπαίνουν πάντα πίσω απο τον....Δημήτρη Γεωργιάδη, αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »