*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Απριλίου

Δεν είναι όλα μαύρα! Το "παράπονο" των..."κατσαπλιάδων" αστοιχείωτων και η συγνώμη μας στην Πρόεδρο Πρωτοδικών

07 Απριλίου
*Η «παρέα» της Τυποεκδοτικής και του Κανάλι 6 με το δίκιο της, για την μέχρι τούδε ανοχή μας, την οποία έχει εκλάβει ως αδυναμία, επειδή δεν αντιδράσαμε και ανεχτήκαμε επί χρόνια να μας καθυβρίζουν και να μας «στολίζουν» με χυδαιότητες, ψέματα και διακοσμητικά επίθετα άνευ προηγουμένου… δυστυχώς όχι μόνο συνεχίζουν στο ίδιο τροπάρι, αλλά και καθημερινά αποθρασύνονται και περισσότερο!
……
*Μπεκρήδες συνταξιούχοι, αγράμματοι, αστοιχείωτοι, ψυχοπαίδια της… Δέσποινας Παπαδοπούλου επί Χούντας, αλκοολικοί, μέλη… Συνδικάτων, «Πικαντήληδες» της υποκουλτούρας κλπ είναι μερικοί ελάχιστοι από τους δεκάδες χυδαίους χαρακτηρισμούς σε βάρος μας!
……
*Χθες μάλιστα με αιχμή του δόρατος και πάλι τον Γ. Σιδηρόπουλο, πληροφορηθέντες για την σε βάρος τους πρώτη αγωγή που καταθέσαμε και θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν… πτοήθηκαν και δεν φοβούνται την δικαιοσύνη, πρόσθεσαν και νέους διακοσμητικά…επίθετα στο Xanthi2!
Αστοιχείωτοι, συνταξιούχων…«κατσαπλιάδων» και…πανηλίθιοι, αφού στηλιτεύοντας από τη μια την απουσία μας από τη δίκη της Καβάλας, σχολίασαν ότι «ακόμη και αν παρακολουθούσαμε τη δίκη, ελάχιστα θα …μπορούσαμε να καταλάβουμε»!
……
*Η πιο λογική βέβαια αντίδραση γι’ αυτού του είδους την δημοσιογραφία, «θα ήταν να λειτουργήσουμε πράγματι σαν… «κατσαπλιάδες» με την κακή έννοια κι όχι αυτήν του αντάρτη…
Επειδή όμως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καμιά σχέση με «κατσαπλιάδες», όπως άλλωστε ήδη τους είχαμε προειδοποιήσει, καταθέσαμε και την πρώτη αγωγή σε βάρος τους… κι έπεται και συνέχεια!
Εκφράζοντας ωστόσο κι ένα μικρό παράπονο στην Πρόεδρο Πρωτοδικών, διότι οι υποθέσεις αυτές είχαμε την εντύπωση ότι θα έπρεπε να προσδιοριστούν εντός 3μήνου ωστόσο η αγωγή μας προσδιορίστηκε για τον Οκτώβριο… Της ζητούμε συγνώμη που κάναμε λάθος.
-Οι καθ’ έξιν ωστόσο υβριστές και συκοφάντες μας, μπορούν  να συνεχίσουν… Οι… «Πικαντίληδες» τους περιμένουν!
……
*Οφείλουμε επίσης και μια απάντηση στον συντάκτη των νέων χθεσινών χυδαιολογιών σε βάρος μας Γ. Σιδηρόπουλο σχετικά με τους φερόμενους ως δράστες βιασμού που αθωώθηκαν ομόφωνα με ψήφους 7-0 στη δίκη της Καβάλας.
….
*Επιχείρησε λοιπόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος που όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία άλλα έγραφε και έλεγε, να εμφανιστεί ως υπεράνω… αντικειμενικός δημοσιογράφος κλπ λέγοντας «Εμείς από την πλευρά μας παρουσιάσαμε με ακρίβεια από την πρώτη στιγμή μόνο τα αντικειμενικά δεδομένα και αρνηθήκαμε το ρόλο του κατήγορου ή του υπερασπιστή που κάποιοι ήθελαν να ενδυθούν».
……
*Επειδή λοιπόν κύριε Σιδηρόπουλε εμφανώς σε μένα απευθύνεσαι και πάλι με τον χαρακτηρισμό του «υπερασπιστή» επειδή δεν αναπαραγάγαμε τα ρεπορτάζ των Αθηναϊκών Μέσων και του ΑΠΕ για τη συγκεκριμένη δίκη, σου απαντάμε ευθέως χωρίς να κρυβόμαστε όπως εσύ πίσω από τις λέξεις:
1. Η Ξάνθη είναι μια μικρή κοινωνία, εδώ ζούμε όλοι μας και θέλουμε να βλέπουμε αυτά τα παιδιά και τους γονείς στα μάτια. Γι’ αυτό προτιμήσαμε, αντί της αναπαραγωγής κάποιων ρεπορτάζ Αθηναϊκών μέσων, να μην γράψουμε τίποτα και να περιμένουμε τη δίκη! Τι πιο απλό.
2. Όταν λοιπόν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, αρκεστήκαμε στο αποτέλεσμα της δίκης, μεταφέροντας παράλληλα και την επίθεση της πολιτικής αγωγής (Κώστας Μαλάκης) κατά της Εισαγγελέα της έδρας που όπως γνωρίζεις πολύ καλά, η καταγωγή της είναι από τη Ξάνθη χωρίς ωστόσο κραυγές και αφορισμούς.

3. Δεν «ενδυθήκαμε» λοιπόν κανένα… ένδυμα «υπερασπιστή», μας μειώνει και μας συκοφαντεί αυτή η ψευδής αναφορά σου και  απλά με το 7-0 θέλαμε να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό ότι «πλην των τριών δικαστών και οι 4 ένορκοι ψήφισαν υπέρ της αθώωσης των δυο κατηγορουμένων»… Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
(σ.σ. Βεβαίως ξέχασες να αναφέρεις στο σοβαροφανές ρεπορτάζ σου οτι κι εσύ ήσουν ΑΠΩΝ απο τη δίκη της Καβάλας και  το ρεπορτάζ το πήρες ή στο έδωσε το Kavala Portal.)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »