*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

Σύμβολο της «αντίστασης» των Ελλήνων Πομάκων! Πέταξαν «έξω» από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την Εμινέ με εντολή… Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!

28 Απριλίου
Έντονη διαμαρτυρία των Ελλήνων Πομάκων στον Κοτζιά, ερωτηματικά για τη στάση ΑΝΕΛ, Σγουρίδη και Χρύσας Ούτση
Γιάννης Σιδηρόπουλος για Εμινέ Μπουρουτζή:
Πρόκειται για πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και απέχει πολύ από τις πολιτικές θέσεις του κόμματος!
Απίστευτο! Την Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Πομάκων Ν. Ξάνθης Εμινέ Μπουρουτζή που ουκ ολίγες φορές τίμησε την Ελλάδα και τη χώρα μας, στην Ευρώπη και σε διεθνείς οργανισμούς τα Εθνικά μας συμφέροντα καταγγέλλοντας μάλιστα την προσπάθεια του Τουρκικού Προξενείου της μουσουλμανικής μειονότητας, «πέταξαν» έξω από τα γραφεία της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ενώπιον του εμβρόντητου Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ.Παππά (σ.σ. Και μελών της Νομαρχιακής…), λόγω της…»οργίλης» παρέμβασης στενού συνεργάτη του μειονοτικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που συχνά πυκνά ομιλεί περί «Τουρκικής μειονότητας» στη περιοχή και ο οποίος κυριολεκτικά την «έδιωξε» κακήν κακώς από το προθάλαμο των… γραφείων όπου περίμενε τον Υπουργό!
Το περίεργο της όλης ιστορίας; Η κυρία Εμινέ Μπουρουτζή προσκλήθηκε από συνεργάτες του Νίκου Παππά να συναντηθεί μαζί της, διότι ο Υπουργός έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα Εθνικά θέματα, ωστόσο όταν πήγε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αντιμετώπιζε την οργίλη αντίδραση του Χουσειν Ζειμπέκ, δια του… στενού συνεργάτη του που ανέλαβε μάλιστα και την αποστολή να «διώξει» την… ανεπιθύμητη!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΦΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ
Το περιστατικό όπως το αφηγήθηκε η «παθούσα» στην εφημερίδα «Θράκη» έχει ως εξής:
«Κλήθηκε η ίδια από τον γραμματέα του Υπουργού να παραβρεθεί στα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ο Νίκος Παππάς έδειξε ιδιαίτερα «ευτυχής» για την γνωριμία… Στην συνέχεια της είπαν να περιμένει στο προθάλαμο για να συναντηθεί κατ’ ιδίαν αργότερα με τον υπουργό. Ωστόσο μόλις την πήρε «πρέφα» συνεργάτης του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ την προσέγγισε με «άγριες διαθέσεις» απαιτώντας να εξέλθει ακόμη και από τον προθάλαμο! Who is who; Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ν. Ξάνθης Εμινέ Μπουρουτζή που κλήθηκε από τους συνεργάτες του Παππά να παραβρεθεί, αλλά υπ’ αυτή την ιδιότητα προφανώς δεν άρεσε τους ενταύθα Συριζαίους με αποτέλεσμα να την αποπέμψουν! Η Εμινέ, όπως δήλωσε, δεν πρόκειται να αφήσει να περάσεις έτσι το πράγμα, ενώ δεν πρόλαβε να παραδώσει στον Υπουργό και ένα πλούσιο έντυπο υλικό, αλλά και… γλυκά από την ορεινή περιοχή των πομακοχωριών που είχε ετοιμάσει αποκλειστικά για τον Νίκο Παππά»…
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες μας η Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ελλήνων Πομάκων, ενημέρωσε τόσο τον προϊστάμενο του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων όσο και το γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών κ.Κοτζιά, στηλιτεύοντας την σε βάρος της συμπεριφορά από τον βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε τον Υπουργό Νίκο Παππά, ενώπιον του οποίου δημιουργήθηκε και το ατυχές επεισόδιο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΙΝΕ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ
Το τραγελαφικό όμως της ιστορίας έχει και συνέχεια, αφού λόγω των στενών σχέσεών του με τον Χουσειν Ζειμπέκ, την Ελληνίδα Πομάκα αγωνίστρια Εμινέ Μπουρουτζή, στράφηκε εναντίον της Προέδρου του Συλλόγου Πομάκων και δημοσιογράφος Γιάννης Σιδήροπουλος, ξεχνώντας προφανώς ότι πριν λίγα χρόνια, μέχρι και ΠΟΜΑΚΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ είχαν καθιερώσει στο Κανάλι υ!!!
Ο οποίος Γ. Σιδηρόπουλος μάλιστα εμφανίστηκε με σχόλιό του στα «παραπολιτικά» του, να εκφράζει και την ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ και θέση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο θέμα των Ελλήνων Πομάκων. Διαβάστε τι έγραψε, στηλιτεύοντας το… έγκλημα της Μπουρουτζή να πάει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για το ραντεβού με τον Νίκο Παππά!!!
«Την ύπαρξη προσώπου που εμφανίστηκε απρόσκλητο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν στελέχη της Νομαρχιακής λίγο μετά την έλευση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά. Δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους και φρόντισαν να απομακρυνθεί, ευγενικά μεν, άμεσα δε. Πρόκειται για πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής και προφανώς απέχει πολύ από τις πολιτικές θέσεις του κόμματος.
-Δηλαδή κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, η κυρία Μπουρουτζή υποστηρίζει τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ υπέρ των Ελλήνων Πομάκων στο Εξωτερικό και παντού, αυτό… απέχει από τις πολιτικές θέσεις του κόμματος; Και εκφράζουν αυτές τις πολιτικές θέσεις ποιοι; Ο Χουσειν Ζεϊμπέκ με τον Ντελή Χουσείν;
(Σ.Σ. Φυσικά για το συγκεκριμένο θέμα ερωτηματικό αποτελεί και η σιωπή των Παναγιώτη Σγουρίδη-Χρύσας Ούτση, δηλαδή των ΑΝΕΛ… Οι οποίοι προτίμησαν αυτήν τη φορά την ΣΙΩΠΗ!!!).


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »