*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

ΟΜΟΦΩΝΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

01 Απριλίου
Αναβολή στην ανάκληση αδείας του Baizer με έγγραφο της Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων Ν. Ξάνθης που θα κάνει αυτοψία την Τρίτη.

Υπό την Προεδρία της Αντιδημάρχου Αλεξίας Γκιρτζίκη, την  Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 14:30μ.μ. συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης και ασχολήθηκε με 7 θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων το σπουδαιότερο ήταν και πάλι αυτό της δημιουργίας λατομείων στην περιοχή των Κομνηνών.
Για μια ακόμη φορά ομόφωνα το σώμα έδωσε αρνητική απάντηση, τονίζοντας μάλιστα ότι αφού διώξανε την συγκεκριμένη εταιρεία από την Καβάλα, τη Δράμα και τη Θάσο, αιτείται να κάνει λατομεία στη περιοχή των Κομνηνών.
Το σώμα αποφάσισε να δώσει αναβολή του πρώτου θέματος που αφορούσε την ανάκληση της αρ.635/16-2-1999 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καφέ μπαρ “Baiser” μετά από αίτημα των επιχειρηματιών, αλλά και διότι η Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων ενημέρωσε εγγράφως τον Δήμο Ξάνθης ότι δεν πρόλαβε να διενεργήσει αυτοψία στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο, ενώ ανανέωσε τις άδειες επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Επίσης το σώμα ενέκρινε την παραχώρηση της πλατείας στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στο πλαίσιο φεστιβάλ Ξάνθης «Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» και ενέκρινε την Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια Κέντρα στη Ξάνθη και την Σταυρούπολη μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα,  (που προβλέπεται από Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική Διάταξη) (εισηγητής: Αθανασιάδης Ιωάννης).
Τέλος τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, απέρριψαν τις εισηγητικές εκθέσεις που αφορούσαν την συναίνεση ερευνητικών εργασιών δημόσιου λατομικού χώρου μαρμάρου στη περιοχή Κομνηνών Σταυρούπολης.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 14.30 και ολοκληρώθηκε μέσα σε μισή ώρα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »