*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

Τέλος ο Λουτσέσκου από την Ξάνθη! Γαλατασαράι στην Τουρκία ή ΠΑΟΚ η επόμενη ομάδα του!

24 Απριλίου

Έριξε «βόμβα» στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με την Λάρισα και την ήττα της Ξάνθης με 1-0.
Ο Ρουμάνος αποκάλυψε ότι δε θα μείνει στον πάγκο των ακριτών τη νέα σεζόν και πως την ερχόμενη αγωνιστική ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την Ξάνθη.
Αναλυτικότερα: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ (1-0) ότι αυτή είναι η τελευταία του εβδομάδα στην Ξάνθη, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα από τη νέα χρονιά, την οποία βέβαια, σεβόμενος τη συνεργασία του με την ομάδα της Θράκης και τον Χρήστο Πανόπουλο δεν αποκάλυψε. Φήμες πάντως αναφέρουν ότι η επόμενη ομάδα του θα είναι η Γαλατασαράι στην Τουρκία  ή ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη όπου ενδέχεται να μετακομίσει μαζί με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης τον Ζίβκοβιτς.
Συνοπτικά τα όσα είπε:
«Τίποτα το ιδιαίτερο, μια απόλυτα δίκαιη νίκη της Λάρισας, μια πολύ καλή ομάδα, εκτίμησα τον τρόπο που μπήκαν στο παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια για την νίκη. Μια νίκη που την άξιζε η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι».
Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ξάνθης και την νέα σεζόν απάντησε:
«Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με την Βέροια, θα μιλήσουμε μετά από αυτό, αλλά σε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη και φίλο μου του είπα ότι για μένα είναι η τελευταία μου εβδομάδα στην Ξάνθη».
Ενώ στο σημείο αυτό σε νέα ερώτηση για το αν η επόμενη ομάδα του θα είναι στην Ελλάδα είπε:
«Δεν το γνωρίζω ακόμα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »