*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! Ο Κώστας Σπυριάδης διασκεδάζει....ελληνικά και....Ολλανδικά!

01 Απριλίου
*Με Ολλανδούς και Έλληνες συναδέλφους του, «συναναστρέφεται» πλέον ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ, Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος πρόσφατα μετανάστευσε στη χώρα της… τουλίπας για να εργαστεί στην επιχείρηση του πεθερού του!
-Ο Κώστας ήδη έκανε παρέες εκεί και τον ελεύθερο χρόνο του διασκεδάζει μαζί τους απολαμβάνοντας τις διάσημες Ολλανδικές μπίρες σε pub!
-Το μυαλό και η ψυχή του όμως παραμένει ακόμα στην Ξάνθη και ιδιαίτερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
....
*Η μεγάλη βραδιά στο αγαπημένο cafe bar thw p;olhw maw to KYBERNEIO, έφτασε!!!
-Αύριο Κυριακή 2 Απριλίου στις 22.30 καλεσμένος του θα είναι ο ταλαντούχος τραγουδιστής και showman Κώστας Δόξας!
-Ο ερμηνευτής που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής «βιομηχανίας» και που εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» έρχεται και πάλι στην Ξάνθη για να μας τραγουδήσει τα εκρηκτικά: ««Σπάω τα ρολόγια - Κλέφτης έρωτας - Δηλώνω θαυμαστής σου - καθώς και το ολοκαίνουργιο «Φασαρία».
Ρεζερβέ: 6934607201.
……
*Άλλο ένα κουίζ και σήμερα στη στήλη!!!
-Ποια πρώην barwoman γνωστού Ελληνάδικου βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον Εχίνο;
-Από ποιόν συνοδευόταν, και γύρευε στο ορεινό χωριό του Νομού μας;
-Αποκλειστικές πληροφορίες μου, ανέφεραν ότι πήγε για επαγγελματικούς λόγους, αφού πρόσφατα άρχισε να εργάζεται σε εταιρεία εξοπλισμού καταστημάτων και τροφίμων και έκανε διανομές σε μαγαζιά του Εχίνου με συνάδελφό της!
……
*Χθες κατ’ αποκλειστικότητα παρουσίασε, στο Romeo live της Πάτρας, το νέο τραγούδι με τίτλο «Ξενυχτάς δε σε νοιάζει πια για μένα, που πονάω και κλαίω κάθε μέρα...» από τον καινούριο της δίσκο!
-Ο λόγος για την γνωστή τραγουδίστρια Εύα Μπάϊλα που στο παρελθόν εμφανίζονταν στο Romeo Live της Ξάνθης!
-Όσοι θαυμαστές της από την Ξάνθη (που δεν είστε και λίγοι) δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην Πάτρα για να την απολαύσετε, υπάρχει και το YOU TUBE.
-Εκεί θα βρείτε όχι μόνο το νέο της τραγούδι, αλλά και αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της στο Romeo της Πάτρας!
……
*Το οποίο ΚΥΤΤΑΡΟ, κάθε Τρίτη βράδυ έχει πλέον καθιερώσει τη βραδιά καραόκε με DJ την ΤΖΟ STAV και παρουσιάστρια του event της βραδιάς τη γνωστή Θωμαή!
-Όσοι και όσες θέλετε να δοκιμάσετε τις ερμηνευτικές ικανότητές σας, δεν έχετε παρά να ζητήσετε από την TZO να «βάλει» το τραγούδι της αρεσκείας σας και να το τραγουδίσετε!
-Οι τρεις καλύτεροι επίδοξοι τραγουδιστές θα κερδίσετε από ένα δώρο έκπληξη, προσφορά του Ελληνάδικου!
-Οι υπόλοιποι θα απολαύσετε το δεύτερο ποτό σας δωρεάν, κερασμένο από το… μαγαζί!
-Δηλώστε από σήμερα κιόλας συμμετοχή στο τηλέφωνο 6982 323540 και που ξέρετε… μια καριέρα στο τραγούδι μπορεί να σας… περιμένει!!!
……
*Και κλείνω σήμερα με τα… κατορθώματα του γνωστού Ξανθιώτη «μοντέλου» και «μάνατζερ» καλλιτεχνών, τον Μουφίτ Ραμαντάνογλου!
-Τον οποίο, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, όλο ταξιδάκια είναι!
-Μετά τη Χάλκη που βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους και έπειτα την Αθήνα όπου είχε συνάντηση με την γνωστή Κωνσταντινουπολίτισσα Σεαφ Μαρία Εκμεκτσήογλου, επόμενη στάση του ήταν ο Βόλος που πήγε να συναντήσει τον φίλο του Ευριπίδη, για ένα ποτό σε γνωστό μπαράκι της περιοχής και μετά έγινε… «καπνός» για νέο προορισμό!

-Η συνέχεια από την ερχόμενη εβδομάδα!...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »