*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Απριλίου

Εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ καθάρισαν το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής και τον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου!

13 Απριλίου

Το Σάββατο 8 Απριλίου το πρωί και ενόψει της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ έγινε ο καθαρισμός του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής, που βρίσκεται εντός του περιβάλλοντος χώρου της εταιρείας.
Με ευχάριστη διάθεση και πολλή όρεξη συμμετείχε αριθμός εργαζομένων από κάθε βαθμίδα και από κάθε τμήμα της εταιρείας.
Καθαρίστηκαν με κάθε επιμέλεια τόσο το εσωτερικό του ναού όσο και εξωτερικός χώρος ώστε  την 21η Απριλίου, την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, να είναι έτοιμος ο ναός για την Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας.
Έχει γίνει πια ‘’παράδοση’’ στην ΣΕΚΑΠ οι εργαζόμενοι να μαζεύονται, με δική τους πρωτοβουλία, Σάββατο στην εταιρεία και να κάνουν διάφορες εργασίες καθαρισμού τόσο στα γραφεία όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της εταιρείας περνώντας όλοι μαζί ευχάριστα και δημιουργικά.
Η κ. Λ.Β, υπάλληλος της εταιρείας, παραβρέθηκε για πρώτη φορά στον καθαρισμό του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής μαζί με τα δύο παιδιά της και δήλωσε πολύ ευχαριστημένη:
Φανταστική εμπειρία. Στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ. Σίγουρα θα ξαναέρθω. Πέρασα απίθανα με τους συναδέλφους μου. Δουλέψαμε με πολύ κέφι και όρεξη και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. Καθαρίσαμε τέλεια τον Ιερό Ναό και τον γύρω χώρο και όλα είναι έτοιμα για να γίνει η Θεία Λειτουργία στις 21 Απριλίου, ημέρα εορτής της Ζωοδόχου Πηγής.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζομένους που έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι αγαπάνε και νοιάζονται πραγματικά την ιστορική καπνοβιομηχανία της πόλης μας, την ΣΕΚΑΠ.

Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ σας εύχονται ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ για τις ΑΓ ΙΕΣ ΜΕΡΕΣ του ΠΑΣΧΑ.   

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »