01 Απριλίου

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ! Να καλέσει Χούτο, Τσαουσίδη, Γ. Παύλο και φοιτητές, να γίνει σύσκεψη για το.."μπάχαλο" στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ!

01 Απριλίου
*Τώρα που ο «κλοιός» στενεύει και όλοι ζητούν την απομάκρυνσή του, ζητάει… «νομιμοποίηση» από τους Φορείς της Θράκης, καλώντας τους σε σύσκεψη για τα… σημαντικά θέματα του Πανεπιστημίου
*Ο λαός της Θράκης κύριε Καραμπίνη, κουράστηκε εδώ και μια 15ετία τουλάχιστον, να βλέπει να αλληλοκατηγορείστε ως Πρυτάνεις, αντιπρυτάνεις και καθηγητές για… σκάνδαλα! Δώστε όλοι όσοι εμπλέκεστε σε υποθέσεις σκανδάλων, τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σας στη δημοσιότητα!
Να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας. Ο «Μ» δεν είναι ούτε με τον Βασίλη Τσαουσίδη, ούτε με τον καθηγητή Γ. Παύλο, ούτε φυσικά και με τον Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Καραμπίνη… Όπως δεν είναι και με την Εφημερίδα των Συντακτών και την Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που πήραν εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις στις Πανεπιστημιακές αντιπαραθέσεις
Εμείς άλλωστε είμαστε οι μόνοι που ζηταμε ζητήσαμε από τον κύριο Καραμπίνη ως δημόσιο πρόσωπο και μετά τα όσα του καταλογίζουν καθηγητές, φοιτητές, εφημερίδες, δημοσιογράφοι και κοινωνία…να πράξει το πιο απλό και δημοκρατικό πράγματα στο κόσμο.
-Να δημοσιοποιήσει το Πόθεν έσχες της οικογένειάς του και του ιδίου! Ώστε να μάθουμε ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος, τι κέρδισε μέχρι σήμερα, αν υπάρχουν εμπλοκές τους σε εταιρείες κλπ
-Δεν το έπραξε.
Προτιμώντας να βγάλει μια ακόμη ανακοίνωση, στην οποία για πολλοστή φορά η Σύγκλητος τον… στηρίζει (!), απειλώντας μάλιστα όλους όσους διαφωνούν μαζί του και τολμάν κάνουν κριτική, με… αγωγές και μηνύσεις!
-Τα οποία βεβαίως ΠΛΗΡΩΝΕΙ το Πανεπιστήμιο! Το οποίο δεν έχει λεφτά βέβαια να προστατέψει τους Οικότροφους φοιτητές των φοιτητικών εστιών, έχει όμως λεφτά να πληρώνει για τα δικαστήρια του Πρύτανη του ΔΠΘ, επειδή κατά την άποψη της Συγκλήτου (σ.σ. Του ιδίου δηλαδή…), στο πρόσωπο του Καραμπίνη, συκοφαντούνται και… όλοι οι υπόλοιποι και πρωτίστως….το ίδιο το Πανεπιστήμιο! (Ω! Τempora…)
Επί της ουσίας ωστόσο! Τώρα λοιπόν που ο «κλοιός» στενεύει και όλοι ζητούν την απομάκρυνσή του, ο κύριος Καραμπίνης τι κάνει; Ζητάει… «νομιμοποίηση» (και στήριξη φυσικά…) από τους Φορείς της Θράκης, καλώντας τους σε σύσκεψη λέει για τα… σημαντικά θέματα του Πανεπιστημίου.
Καλά τώρα «ανακάλυψε» τα σημαντικά θέματα του Πανεπιστημίου ο κύριος Καραμπίνης; Που τον έχουν…στριμώξει από παντού;
ΝΑΙ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ!
Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Είναι εμφανές πλέον ότι ο Πρύτανης διακατέχεται από ΠΑΝΙΚΟ! 
-ΚΑΙ απλά τώρα που ο «κλοιός» στενεύει και όλοι ζητούν την απομάκρυνσή του, ο κύριος Καραμπίνης σε μια ακόμη σπασμωδική κίνηση, ζητάει… «νομιμοποίηση» από τους Φορείς της Θράκης! Κάποιους από τους οποίους επίσης απείλησε κατά το παρελθόν με μηνύσεις και αγωγές επειδή τόλμησαν να τα βάλουν… μαζί του! Και αναφέρομαι στα Επιμελητήρια της Θράκης..
Πως; Διαβάστε παρακάτω την πρόσκληση που έστειλε χθες στα ΜΜΕ:
«Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συγκλήτου, στο κτίριο Διοίκησης στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των φορέων της Θράκης, προκειμένου να συζητηθούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.».

Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Ποια είναι η δική μας απάντηση;
-Ο λαός της Θράκης κύριε Καραμπίνη, κουράστηκε εδώ και μια 15ετία τουλάχιστον, να βλέπει να αλληλοκατηγορείστε ως Πρυτάνεις, αντιπρυτάνεις και καθηγητές για… σκάνδαλα! 
Δώστε όλοι όσοι εμπλέκεστε σε υποθέσεις του Πανεπιστημίου που έχουν σχέση με διαχείριση προγραμμάτων, χρημάτων κλπ, τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σας στη δημοσιότητα! Να μάθει  ο δόλιος Ελληνικός λαός που υποφέρει, τι «ζωή και κότα» περνάτε εσείς ως Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι με υψηλές θέσεις πρυτάνεων, αντιπρυτάνεων κλπ.», σε τι προγράμματα και σε ποιες εταιρείες συμμετέχετε κλπ...
-Να γίνει μια ευρεία σύσκεψη για ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ κ. Πρύτανη, για το πλέον σημαντικό πρόβλημά του.
Το ΜΠΑΧΑΛΟ που κυριαρχεί στο Πανεπιστήμιο Θράκης τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια!
-Και σε αυτήν την σύσκεψη να προσκληθούν και να τοποθετηθούν και ο φίλος κύριος Αντώνης Χούτος, αλλά και οι καθηγητές Βασίλης Τσαουσίδης, Γιώργος Παύλος και φυσικά και εκπρόσωποι όλων των φοιτητικών παρατάξεων.
Κι επειδή όταν μιλάμε για ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ θέλουμε να ‘μαστε πιο σαφείς και ξεκάθαροι, παραπέμπουμε το αναγνωστικό μας κοινό (και τους Φορείς φυσικά) στις δηλώσεις του νυν Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου που το πρωί της Πέμπτης πρώτος αυτός, ομολόγησε και κατήγγειλε ταυτόχρονα ότι «εκτός ελέγχου βρίσκεται το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο -Έρχονται κυρώσεις».
Με απλά λόγια δεν τα λέμε πλέον μόνο εμείς… Δεν τα λέει μόνο η  Εφημερίδα των Συντακτών… αλλά τα επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου μέσα στη Βουλή!
Χαρακτηριστικό άλλωστε και το ρεπορτάζ της Μίνας Κωστοπούλου στην «Αυγή» στις 30/3/3017 και τα πολλά τα λόγια… είναι φτώχεια!
Διαβάστε το και θα καταλάβετε ακόμη περισσότερα από αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω…

Κ. Γαβρόγλου: Εκτός ελέγχου 
το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο - Έρχονται κυρώσεις
(ΑΥΓΗ Κωστοπούλου Μίνα)
Η κατάσταση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης «έχει ξεφύγει τον έλεγχο της νομιμότητας», είπε το πρωί της Πέμπτης από τη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, προαναγγέλλοντας κυρώσεις.
Την Παρασκευή (31.3..2017) αναμένεται η παραπομπή του πρύτανη Θανάση Καραμπίνη στο πειθαρχικό συμβούλιο των μελών ΔΕΠ των ΑΕΙ, σε συνέχεια ποινικών ευθυνών που προκύπτουν τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του πρώην πρύτανη του ιδρύματος Κωνσταντίνου Σιμόπουλου για την οικονομική διαχείριση του ιδρύματος.
Ειδικότερα, οι ευθύνες που τον βαραίνουν προκύπτουν βάσει πορίσματος του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που ολοκληρώθηκε και βρίσκεται εδώ και ημέρες στα χέρια του Κ. Γαβρόγλου με αίτημα την πειθαρχική δίωξη.
Το πόρισμα συντάχθηκε σε συνέχεια της διετούς δημοσιογραφικής έρευνας της «Εφ.Συν.» για τις απευθείας αναθέσεις -ύψους πλέον των 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο- της σίτισης του ΔΠΘ επί των διοικήσεων Καραμπίνη και Σιμόπουλου σε εργολάβο (Αντώνη Χούτο) με τον οποίο διατηρούσαν εξωπανεπιστημιακές εταιρικές σχέσεις.
Κατά το πόρισμα, σημαντικές ευθύνες προκύπτουν και για τα μέλη της Συγκλήτου, και για τον διευθυντή οικονομικής διαχείρισης και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προμηθειών του ΔΠΘ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν χθες σχετικά «αδιαφάνεια, διαπλοκή με ιδιωτικά συμφέροντα και ευνοιοκρατία».
Η Σύγκλητος του ΔΠΘ έκανε λόγο για «μια ακατανόητη -αλλά εμφανής και επαναλαμβανόμενη- προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης».
Μάλιστα εξέφρασε «πλήρη στήριξη των επιλογών και ενεργειών της παρούσας διοίκησης και του πρύτανη προσωπικά».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »