12 Απριλίου

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερό Ναό Μονής στο νομό Ξάνθης, συνελήφθη ο 19χρονος δράστης.

12 Απριλίου
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή από Ιερό Ναό Μονής στο νομό Ξάνθης, που διαπράχθηκε την Τρίτη (11-4-2017) το μεσημέρι.
Συνελήφθη το ίδιο βράδυ, στην Ξάνθη, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο 19χρονος εισήλθε στον Ιερό Ναό και αφαίρεσε από κυτίο που υπήρχε στο εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ περίπου.
Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές υλικών από δίκτυο άρδευσης 
σε αγροτική περιοχή του βόρειου Έβρου -5 ημεδαποί οι δράστες
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, πάνω από διακόσιες (200) κλοπές υλικών άρδευσης από δίκτυο άρδευσης σε αγροτική περιοχή του βόρειου Έβρου, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 28-3-2017 έως και 11-4-2017.
Συνελήφθησαν την Τρίτη (11-4-2017) το απόγευμα, στο Διδυμότειχο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 43, 30, 20, 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε (5) δράστες, διότι, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από δίκτυο άρδευσης στην ευρύτερη αγροτική περιοχή των Μεταξάδων, πάνω από διακόσια (200) υλικά άρδευσης (βάνες), η αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 26.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 εργαλεία. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Έβρου.

Συνελήφθησαν 45χρονος και 42χρονος σε Δράμα και Καβάλα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν την Τρίτη (11-4-2017) στους νομούς Δράμας και Καβάλας, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Τρίτη το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, συνελήφθη ο 45χρονος, διότι βρέθηκαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε καθώς και την οικία του, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 38,6 γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, την Τρίτη το μεσημέρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι κατείχε 15 ναρκωτικά δισκία.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 57χρονου ημεδαπού στη Θάσο για απάτη
Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, την 9-4-2017, στη Θάσο, προσποιούμενος υποψήφιο αγοραστή ακινήτου, προσέγγισε τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 72, 57 και 46 ετών, ενώ στη συνέχεια προφασιζόμενος κώλυμα στην κάρτα ανάληψης χρημάτων του και άμεση ανάγκη μετρητών για την αγορά φαρμάκου, κατάφερε να αποσπάσει από αυτούς συνολικά το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »