*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

ΣΟΚ στην τοπική κοινωνία! 16χρονος σε κρίσιμη κατάσταση, έπεσε απο την οροφή του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης στο κενό απο ύψος 15 μέτρων!

23 Απριλίου
 Απο δώ, ένα ύψος περίπου 15-20 μέτρων, έπεσε στα πλακάκια του κολυμβητηρίου ο 16χρονος
 Η οροφή με τα πλαστικά πάνελ...Κάποιο απο αυτά υποχώρησε και ο μαθητής βρέθηκε στο κενό
 Η σκάλα έξω απο το δημοτικό κολυμβητήριο απο την οποία ανέβηκαν ο 16χρονος και οι φίλοι του.
ΣΟΚ! Στο σημείο αυτό, δίπλα ακριβώς απο τον βατήρα 7, έπεσε ο 16χρονος μαθητής. 

 Η αστυνομία με κορδέλα "περιέφραξε" το σημείο που έπεσε ο 16χρονος μαθητής...
....
Εικόνες σοκ! 16χρονος μαθητής έπεσε στο κενό, όταν κατέρρευσε η «πλαστική» οροφή του αφύλακτου δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης στο οποίο βρίσκονταν μαζί με 4 ακόμη συμμαθητές του αργά το βράδυ του Σαββάτου!
ΠΙΟ αναλυτικά: Με σπασμένα τα πλευρά και σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης ένας 16χρονος μαθητής που για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να «ζήσει» την…περιπέτεια και ανέβηκε στην οροφή του αφύλακτου και εγκαταλειμμένου  εδώ και 2-3 χρόνια δημοτικού κολυμβητηρίου μαζί με 3-4 ακόμη φίλους του.
Ξαφνικά την ώρα που ο μαθητής περπατούσε επάνω στην οροφή βρέθηκε στο…κενό όταν κατέρρευσε το πλαστικό πάνελ όπου πατούσε από ένα ύψος 15-20 μέτρων. Ευτυχώς μάλιστα που δεν χτύπησε στον βατήρα Νο 7 αλλά έπεσε ακριβώς δίπλα στα πλακάκια (βλέπε φώτο).
Όπως μας είπαν φίλοι του που συναντήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής έξω απο το Κολυμβητήριο όπου είναι και το στέκι τους και παίζουν συχνά, ο νεαρός νοσηλεύεται ήδη στην Νευροχειρουργική κλινική Καβάλας με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.
Σημειώνεται ότι το πρωϊ της Κυριακής στο χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν αστυνομικοί και αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ξάνθης, προκειμένου να κλείσουν τους χώρους πρόσβασης στο εγκατελλειμένο κολυμβητήριο και να μην μπορεί να μπει κανείς και ιδίως παιδιά, μάλλον με αρκετή καθυστέρηση...
Μάλιστα οι 5 μαθητές φίλοι που που συναντήσαμε 16-17 χρονών, περιέγραψαν στο «Μ» και από πού έχουν πρόσβαση στο χώρο του κολυμβητηρίου.
Συγκεκριμένα δίπλα από την κεντρική πύλη, υπάρχει άλλη μία καγκελόπορτα στο πλάϊ για τα διάφορα οχήματα και φορτηγά και από εκεί μπαίνουν και βγαίνουν όποτε θέλουν, διότι είναι χαμηλό το ύψος και μπορούν άνετα να πηδήξουν μέσα.

Ιδού αποκλειστικές φωτογραφίες για το φοβερό ατύχημα που συγκλονίζει ήδη την τοπική κοινωνία και προκαλεί σοκ.


Μάλιστα με τους γονείς βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Φανουράκης προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του παιδιού, το οποίο και θα επισκεφθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »