25 Απριλίου

1η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΩΝ ΝΕΣΤΟΥ

25 Απριλίου
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 23 Απριλίου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο ΤοπείρουΜέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο της Μάνας Γης Θράκης, αυτό των Στενών και των Μαιανδρισμών του ποταμού Νέστου, ο Δήμος Τοπείρου σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το πρωινό της Κυριακής 23 του Απρίλη 2017 στην πανέμορφη παραποτάμια περιοχή των Τοξοτών, ευτύχισαν και διοργάνωσαν με ασφάλεια την «1η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΩΝ ΝΕΣΤΟΥ». 
Πάνω από 80 αθλητές ποδηλάτες από διάφορες ποδηλατικές ομάδες της Ελλάδος ήρθαν και πήραν μέρος στην υπέροχη διασυλλογική ποδηλατική οργάνωση που υποστήριξε σθεναρά ο «ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ», με την συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου.
Έχοντας για σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές εναλλαγές, ποδηλάτες και ποδηλάτισσες σε μία μοναδικής ομορφιάς, ευχάριστη αλλά υψηλού βαθμού δυσκολίας ποδηλατική διαδρομή 18 χιλιομέτρων, ένιωσαν την ευγένεια και την φιλοξενία των διοργανωτών, καθώς και την φωτεινότητα που χαρακτήρισε τα βλέμματά τους.
Απονομές μεταλλίων και παρόντες σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελένη Πολυχρονιάδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Κουτσομιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κιατίπης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ-ΠΠΑΠ και δημοτικός σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τοξοτών κ. Χ. Νιναχίδης.
Αποτελέσματα ΠΗΓΑΣΟΥ
Elite Ανδρών
Κυριαζής Γεώργιος 9ος
Τσακμάκης Ιωάννης 10ος
Μπακάλης Δημήτριος 12ος
Πανδράκης Δημήτριος 13ος
Χατζηνικολάου Αντώνης 14ος
Μακέδος Θεόφιλος 15ος
Χριστοδούλου Δημήτρης 19ος
Αριφ Ογλου Βουλεντ 20ος
Νάνος Δαμιανός 21ος
Σαββόπουλος Δημήτριος 22ος
Αττίλα Αλή Ογλού 24ος
Δερμετζόγλου Θεόδωρος 25ος
Εφηβοι
Καλονικίδης Αναστάσιος 1 ος
Αριφ Ογλου Μπουρακ 2 ος
Σεμπέκ Χασάν 5 ος
 OPEN
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Β2 Βετεράνων 50+ 3ος

ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Β2 Βετεράνων 50+ 5ος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »