21 Μαρτίου

Ο Σπαλιάρας με συντριπτική πλειοψηφία υποψήφιος για αποχώρηση απ' το Survivor

21 Μαρτίου
Το Survivor και η ζωή στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται με τους παίκτες να συνεχίζουν να παλεύουν για το έπαθλο σε κάθε δοκιμασία, ενώ βλέπουν και η σύνθεση της ομάδας τους να αλλάζει λόγω των εβδομαδιαίων αποχωρήσεων. Οι ομάδα των «διάσημων» είχε συνηθίσει να κερδίζει στους αγώνες επάθλου εκείνη των «μαχητών» για τις τελευταίες 4 εβδομάδες.
Οι «διάσημοι» λοιπόν βρέθηκαν μπροστά από την «δοκιμασία» της υποψηφιότητας προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν καθώς είχαν την ασυλία.
Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το δημοφιλές παιχνίδι από την ομάδα των «διασήμων» λοιπόν είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος πήρε τους περισσότερους ψήφους από τους συμπαίκτες του. Οι άλλοι δύο οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους παίκτες με την ασυλία είναι η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας Γιάννης Σπαλιάρας αντάλλαξαν καρφιά με την Σόφη Πασχάλη λέγοντας ο ένας για τον άλλο πως δημιουργούν εντάσεις.
Από την άλλη η Σόφη Πασχάλη δήλωσε πως «δεν είμαι διπλωμάτης και πιστεύω πως αυτοί με τους οποίους δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, αυτοί με ψήφισαν».
Τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε στο συμβούλιο λέγοντας «δεν αισθάνομαι τέλειος άνθρωπος. Δεν έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευριδίκης παρόλο που η εμπιστοσύνη είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν θα αλλάξω σαν άνθρωπος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »