*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Μαρτίου

See Through Τζάμπα χαίρονταν και κερνούσε ο Τάσος Θεοδωρίδης...

08 Μαρτίου

Παραμένει τελικά Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας &Αλληλεγγύης ο Τάσος Θεοδωρίδης (σ.σ. τζάμπα κερνούσε ούζα που θα τον έκανε αντιδήμαρχο καθαριότητας ο Δημαρχόπουλος...και θα ξανακαθάριζε τα Δάση)
 Άκουσον! Άκουσον!
*Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του «Μ» και μετά και τα νέα μας δημοσιεύματα –βλέπετε οι υπηρεσίες δεν μπορούσαν πλέον να συνεχίσουν να ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τον Αγκόρτσα- τελικά χθες έκλεισε το πρατήριο της Αγριανής, που σημειωτέων,  δεν μπορούσε μετά τις 10.10.2015 να λειτουργήσει σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας με ημερομηνία 12.10.2015 αριθ. Φε1ε.104/130129/ΞΔΜΕ 16009!
……
*Αφελές ερώτημα. Πως λοιπόν το πρατήριο της  Αγριανής λειτουργούσε κύριε Εισαγγελέα Εφετών επί 17 μήνες όταν σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ του Περιφερειάρχη ήταν και εφέρετο… ΚΛΕΙΣΤΟ;
Κι όταν η απόφαση που κοινοποιήθηκε σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Περιφέρεια κλπ αλλά και την Αντιδημαρχία… ΔΟΜΗΣΗΣ Δήμου Ξάνθης; Πως;;;
……
*Δηλαδή καταδικάστηκε ο «Μ» με ποινή 18 μηνών από έναν… παράνομο που έγραψε στα υποδήματά του την Περιφέρεια ΑΜΘ, την Πυροσβεστική, την αστυνομία, δηλαδή… τον ίδιο τον Νόμο!;
……
*Για το δικαστήριο δηλαδή που με καταδίκασε Πρωτόδικα για μια υπόθεση που «παλεύω» και αντιστέκομαι επί μια 15ετία και πλέον, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ο… «παράνομος» τότε αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας
-Κι ήμουν εγώ ο… ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και ψεύτης;!
……
*Βέβαια στη ζωή δεν είμαστε όλοι ίσοι… Ποιος να το βάλει με το πανίσχυρο σύστημα της οικογένειας Αγκόρτσα;
-Ενώ αν επρόκειτο για κανένα μικρό μπακάλικο ή κανένα μαγαζάκι που λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ άδεια και πουλούσε… φρούτα ή λαχανικά, ποιος ξέρει τι αυτόφωρα θα περνούσε ο ιδιοκτήτης του!
……
Ο Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ξάνθης ΜΑΖΙ καλεί τους παραγωγούς και προμηθευτές πιστοποιημένων προϊόντων της περιοχής μας που προτίθενται να συνεργαστούν με το Συνεταιρισμό και να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω του καταστήματός μας να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο προμηθειών κ. Νίκο Καρβαγιώτη στο τηλέφωνο 6976562657 εν όψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του καταστήματος του Συνεταιρισμού στην οδό Καβάλας 14και Αγίου Ελευθερίου γωνία.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της «Εφημερίδας των Συντακτών»: «Κεφάλι» 14 μονάδων για τη Ν.Δ., στο 9% η Δημοκρατική συμπαράταξη
Προβάδισμα 14 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ έχει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.
Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 33% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με ποσοστό 10%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 9%, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 8%, η Ένωση Κεντρώων με 7% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%.
Το 59% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν θέλει εκλογές τους επόμενους έξι μήνες. Το 32% απάντησε «ναι» σε πρόωρες κάλπες και το 9% «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Συνελήφθη 35χρονος σε χωριό της Καβάλας
με μικροποσότητα κάνναβης
Συνελήφθη την 6-3-2017 το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 35χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε στην οικία του μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8,7 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης, όπως προέκυψε, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

ΠΗΓΑΣΟΣ: Με το Ποδήλατο στην δουλειά και όχι μόνο…
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προτείνει και υλοποιεί την εβδομάδα ποδηλατικής μετακίνησης στους χώρους εργασίας αλλά και όχι μόνο.
Πιο συγκεκριμένα από την Δευτέρα 3 του Απρίλη μέχρι και την Κυριακή στις 9 του μηνός, μετακινούμαστε όλοι καθημερινά με το ποδήλατο, αφήνοντας τα μηχανοκίνητά μας οχήματα να συνωστίζονται στις θέσεις στάθμευσης.
Δηλώνουμε επώνυμα την συμμετοχή μας στην επίσημη ιστοσελίδα και στο Face book του ΠΗΓΑΣΟΥ και γινόμαστε κοινωνοί μίας ακόμα ποιοτικής συλλογικής δράσης καθημερινού πολιτισμού.
Στον ερχομό του ξανθού Απρίλη το ποδηλατικό μας αποτύπωμα γίνεται σημείο αναφοράς για μία κοινωνία που μπορεί και τολμά.
Με εκτίμηση
ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Οδηγούσε μεθυσμένος ο νέος πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο!
Δυσμενή σχόλια και εντυπώσεις έχει προκαλέσει στο νησί της Ρόδου ο νέος πρόξενος της Τουρκίας, που από καθαρή τύχη δεν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, οδηγώντας αυτοκίνητο από την πόλη της Ρόδου προς την Ιαλυσό ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης καταχρώμενος, προφανώς, την διπλωματική του ασυλία.
Ο νέος πρόξενος, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, επιβιβάστηκε τα μεσάνυχτα της 4ης Μαρτίου 2016, μετά από διασκέδαση σε μπαρ του κέντρου της πόλεως Ρόδου σε ένα αυτοκίνητο τύπου Audi A4, χρώματος λευκού και παρά το γεγονός ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ  και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει, ξεκίνησε ένα ξέφρενο ταξίδι, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια άλλων οδηγών και πεζών.
Σχετικά ενημερώθηκε από πολίτες, η άμεση δράση της ΕΛΑΣ, που κατήγγειλαν ότι ένα αυτοκίνητο με τα ως άνω στοιχεία εκινείτο επικίνδυνα στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου Καρτάλη επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών.
Αστυνομικοί από το ΑΤ Ιαλυσού επιλήφθηκαν του περιστατικού, εντόπισαν το όχημα και με ηχητικά σήματα το ακινητοποίησαν.
Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον πρόξενο της Τουρκίας. Διαπίστωσαν ότι ήταν μεθυσμένος και ενημέρωσαν αξιωματικό ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετέβη στο σημείο, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό αυτοκίνητο και οδήγησε τον πρόξενο στην οικία του.
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Από Τετάρτη 8/3 έως Παρασκευή 10/3
Περιοδεία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής
Ανάπτυξης &Τροφίμων, Γ. Τσιρώνη, σε Έβρο &Δράμα
Περιοδεία σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από Τετάρτη 8/3 έως Παρασκευή 10/3 ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να συζητήσει αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή. Ο Αν. Υπουργός θα συμμετάσχει επίσης σε ημερίδα του Παν/μίου Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεστιάδα, καθώς και στο Συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 8/3 στις 9:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη. Στις 10:00πμ ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου». Στις 11:30πμ θα επισκεφτεί το Εργοστάσιο Ζάχαρης όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.
Στις 12:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στο Σουφλί όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο,  Ευάγγελο Πουλιλιό, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα επισκεφτεί το αναπηνιστήριο της περιοχής.
Στις 14:00μμ θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ στις 16:30μμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συλλόγους του νομού.
Την Πέμπτη 9/3 στις 9:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Νευροκόπι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ αμέσως μετά, στο Δημαρχείο, θα συναντηθεί με κτηνοτροφικούς φορείς του Δήμου.
Στις 12:00πμ θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο Δράμας ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους του Νομού, καθώς επίσης και με κτηνοτροφικούς και αγροτικούς συλλόγους της περιοχής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »