*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαρτίου

See Through Μετά απο καιρό, εμφάνιση του Στέργιου Γιαλάογλου σε εκδήλωση της ΝΔ!

07 Μαρτίου
Η…έκπληξη στην εκδήλωση της Ν.Δ. για το μεταναστευτικό το βράδυ της Κυριακής στο ZPalace, λέγονταν… Στέργιος Γιαλάογλου. Επανεμφανίστηκε μετά από χρόνια σε κομματική εκδήλωση…και μάλιστα στο "πηγαδάκι"  του Κώστα Μαλάκη
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Κομπορρημονεί στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο Δημήτρης Πολυχρόνης,
Μαθηματικός, Μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
«Η είδηση ότι το νοσοκομείο Ξάνθης ξεχρέωσε όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του και προχωράει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας πέρασε στα «ψιλά» της πλειοψηφίας των τοπικών ΜΜΕ. Αυτό βέβαια λίγους απασχολεί, καθώς ακόμα λιγότεροι διαβάζουν και ακούν τους συγκεκριμένους».
-Ενώ εσένα Δημήτρη, σε διάβασαν… 275 άτομα! Έτοιμος κι εσύ για αυριανός βουλευτής…
……
*Και για να σοβαρολογούμε ολίγον –διότι προφανώς ο Πολυχρόνης δεν θα γνωρίζει ότι ο σημερινός Διοικητής του Νοσοκομείου από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, έχει ξεχωρίσει τα ΜΜΕ σε  δικά μου και… μη δικά μου…
-Τον λαό της Ξάνθης περισσότερο τον απασχολεί να αναβαθμιστεί η υγεία στο Νομό μας και να μη στέλνονται οι ασθενείς στις επείγουσες περιπτώσεις στα γειτονικά Νοσοκομεία και λιγότερο το αν ξεχρέωσε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του…που κάθε χρηστή διοίκηση, τα ίδια θα έκανε!
……
*Και βέβαια δεν θα ρωτήσω που βρίσκονταν ο Δημήτρης Πολυχρόνης όταν εμείς ασκούσαμε σκληρή κριτική στους πρώην διοικητές του Νοσοκομείου Ξάνθης όταν δεν εξυπηρετούνταν σωστά ο κόσμος…
-Διότι το πιο πιθανό θα μου απαντήσει ότι σπούδαζε…! Ή ότι διαβάζει και ακούει μόνο τους… συγκεκριμένους που συμβαδίζουν με την πολιτική αισθητική του!
-Οπότε αν τύχει και μου διαμαρτυρηθεί κάποιος ασθενής στην εφημερίδα ή την «Ανοιχτή γραμμή», θα τον παραπέμψω κατευθείαν στον… ίδιο!
-Σίγουρα θα το λύσει ο ίδιος το πρόβλημα του διαμαρτυρόμενου ασθενούς που πολλές φορές μάλιστα χειροδικεί και κατά των γιατρών από την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση που παρατηρείται στα εξωτερικά ιατρεία… Ή με τον διοικητή του…!
*Κι ένα ερώτημα στον συμπαθή κατά τα άλλα Δημήτρη Πολυχρόνη. Το να «ντρέπονται» που συγ-κυβερνάνε την Ελλάδα με τους ΑΝΕΛ, το καταλαβαίνω…
-Να συγκυβερνάτε όμως και να είναι οι μόνοι από τους φορείς που ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ο ΣΎΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις του, δεν το καταλαβαίνω…! Ή είναι «σύντροφοι» ή δεν είναι…

Θα μου πείτε τι δουλειά έχει το Σπίτι Πολιτισμού Μάνος Χατζιδάκις και δίνεται για εκδηλώσεις που μόνο τον Πολιτισμό δεν αφορούν; Τα παράπονα στον Ζαγναφέρη που για να γίνει αρεστός στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, έδωσε στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ τον πολυχώρο για εκδήλωση γύρω από την κοινωνική οικονομία με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιωάννη Μπάρκα και Έλενα Καλημέρη που θα μπορούσε να γίνει στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης. (σ.σ Για να δούμε του χρόνου τέτοια μέρα πως θα είναι το κτίριο…).
ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ! ΤΟΝ «ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΣ»
ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ Σ’ ΕΒΓΑΛΕ… ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΒΔΗΡΩΝ!
Να συγχαρώ τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη πάει  για… Νόμπελ αχαριστίας και αφιλίας, αφού κατάφερε στην ψηφοφορία της Κυριακής, να τον… κατατροπώσεις τον Σπύρο Γαλανόπουλο!
-Τον άνθρωπο που αποκαλούσες… «αδελφό» σου όταν πηγαίνατε στο Orange επί Τσολακίδη και επί ώρες σχεδιάζατε πως θα πάρετε τον Δήμο…
-Μπράβο Τσιτιρίδη! Άξιος σε όλα! Υποκλίνομαι…
Προχωρούν σε απεργία οι ιδιοκτήτες ΠΡΟΠΟ
σε Ξάνθη και Κομοτηνή για τις νέες συμβάσεις
Σε διήμερη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι ιδιοκτήτες ΠΡΟΠΟ σε Ξάνθη και Κομοτηνή αντιδρώντας στις νέες συμβάσεις που προωθεί ο ΟΠΑΠ. Η κινητοποίηση έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα, ενώ οι ιδιοκτήτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις απεργίες εάν αυτό χρειαστεί.
Αρχικά, κηρύχθηκε απεργία για τις 9 και 10 Μαρτίου στην οποία η συμμετοχή αναμένεται να είναι καθολική. Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για τις νέες συμβάσεις του ΟΠΑΠ εξηγώντας πως μέσω αυτών στερούνται βασικών δικαιωμάτων που τώρα διατηρούν.
Αποχώρησε από Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής
Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης ο Πέτρος Χατζηαντωνίου.
Ποιοι είναι οι λόγοι
Με δήλωσή του στο fb που ξάφνιασε τους πάντες, ο καλύτερος συνδικαλιστής των αστυνομικών Ξάνθης και Πρόεδρός τους τα τελευταία δυο χρόνια Πέτρος Χατζηαντωνίου, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!
Η δήλωση του αυτούσια αναφέρει τα παρακάτω:
Μετά από δυο χρόνια ως Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης. Αποχωρώ την δεδομένη χρονική στιγμή για προσωπικούς λόγους τόσο από Πρόεδρος όσο και από μέλος του Δ.Σ. εύχομαι καλή συνέχεια στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα επανέρθω σε άλλη χρονική στιγμή να προσφέρω στη συνδικαλιστική δράση. Ευχαριστώ όσους με στήριξη στην εμπιστοσύνη τους ψηφίζοντάς με. Για οτιδήποτε χρειαστεί οποιοσδήποτε είμαι εδώ για τον βοηθήσω.
Πέτρος Χατζηαντωνίου.
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής
της Χρυσής Αυγής Δημ. Κουκούτσης
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής έκανε γνωστή με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση, η Κ.Ο. του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» είναι πλέον τέταρτη σε κοινοβουλευτική δύναμη, μετά από εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία - Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών).
Ξάνθη κύριε Mouzafer Kapza κι όχι ískece!!! Μην αδικείς
τον … Mouzafer Kapza και στο ελληνικό πανεπιστήμιο (ΑΠΘ)
Μου είναι συμπαθής ο δικηγόρος Μουζαφέρ Καπζά. Πρώτον γιατί δεν είναι από αυτούς που «συζητάει» με κραυγές και «γκρίζους» υπαινιγμούς και δεύτερον γιατί τελείωσε το 1Ο Λύκειο Ξάνθης και σπούδασε νομικά στο ΑΠΘ, δηλαδή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο.
Γι ‘ αυτό και τον αδικεί το να «εκτρέφει» το…χθες και να «καλοπιάνει» το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής ή τον Ζεϊμπέκ, βγάζοντας στον fb δυο φωτογραφίες από έναν ηλιόλουστο καφέ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, με την παρακάτω λεζάντα στα τουρκικά:
Güneşli Ískeçe' den herkese selamlar!!!
(σ.σ. Μετάφραση: Χαιρετίσματα σε όλους από την ηλιόλουστη ískece!!!)
-Ξάνθη κύριε Mouzafer Kapza κι όχι ískece!!!
-Μην αδικείς τον … Mouzafer Kapza που έμαθε γράμματα στο 1ο Λύκειο Ξάνθης και σπούδασε στο ελληνικό πανεπιστήμιο (ΑΠΘ)! Μη χάνεις την εκτίμηση και φιλία μας…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »