*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

See Through Θα γεμίσουμε Γερμανούς και Γερμανίδες τουρίστριες το καλοκαίρι!

11 Μαρτίου
Με τις καλύτερες εντυπώσεις επιστρέφει από την 51η Διεθνή 
Έκθεση τουρισμού του Βερολίνου ο Μιχάλης Αμοιρίδης!
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Με τους καλύτερους οιωνούς για την Ελλάδα άνοιξε τις πύλες της η 51η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (Ι.Τ.Β.), στην οποία συμμετέχουν 10.000 εκθέτες από 180 χώρες του κόσμου, με τιμώμενη χώρα φέτος τη Μποτσουάνα και παρόντα από την Περιφέρεια ΑΜΘ τον σύμβουλο Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη που έβγαλε μάλιστα και αρκετές φωτογραφίες στο fb.
……
*«Πολλοί Γερμανοί έκλεισαν αυτή τη φορά τις κύριες διακοπές τους νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως, εν μέρει τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς», επισημαίνει ο πρόεδρος του Γερμανικού Τουριστικού Συνδέσμου Νόρμπερτ Φίμπιγκ.
…..
*Στις απόλυτα top τάσεις του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται η Ελλάδα που εξελίσσεται στον δεύτερο δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό για τους Γερμανούς μετά τις Βαλεαρίδες νήσους.
-Να κι ένα καλό νέο στην γενικότερη μαυρίλα…
……
*Συζήτηση για τις διώξεις των φοιτητών στην Ξάνθη και την υπεράσπιση των πολιτικών-συνδικαλιστικών ελευθεριών, καθώς και γλέντι οικονομικής ενίσχυσης διοργάνωσαν χθες στις 18.00 οι Αγωνιστικές Κινήσεις Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.
"Τα δημοκρατικά δικαιώματα στο στόχαστρο και η απάντηση του κινήματος στις διώξεις αγωνιστών", ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης.
……
*Αμέσως μετά την συζήτηση και γύρω στις 10.39 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε γλέντι οικονομικής ενίσχυσης του σχήματος και των διωκόμενων φοιτητών με τους "Rebel trio".
«Το σχήμα μας ποτέ δεν δέχθηκε χρηματική-πολιτική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με το σύστημα και τους εκφραστές του (κοσμητείες-πρυτανείες) αλλά βασίζεται οικονομικά στη στήριξη των συμφοιτητών μας», ήταν το μήνυμα των οργανωτών προς πάσα κατεύθυνση…

Τρείς νεαροί 19, 16 και 16 ετών διέρρηξαν επιχείρηση στην Ορεστιάδα
Συνελήφθησαν την Πέμπτη 9-3-2017 το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 16 και 16 ετών, διότι, όπως προέκυψε, ενεργώντας από κοινού, το βράδυ της 8-3-2017 διέρρηξαν επιχείρηση στην πόλη της Ορεστιάδας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μικρό χρηματικό ποσό.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ «ΜΑΚΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!
Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Μαρτίου (13:30) η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με Πρόεδρο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο!
Την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 13:30, συνεδριάζει, υπό την προεδρεία τελικά τουι του Αντιδήμαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης! Είναι δηλαδή εμφανές ότι ο Δήμαρχος όπως και ο προκάτοχός του Λάκης Στυλιανίδης αφήνει τα δύσκολα και επικίνδυνα –και για τα δικαστήρια-στους αντιδημάρχους του!
Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν τα παρακάτω 8 θέματα ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Εκλογή αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής (Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής).
Θέμα 2ο: Διαβίβαση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών  του Διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια Ηλεκτρολογικού Υλικού έτους 2016»(Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής διενέργειας ενστάσεων).
Θέμα 3ο: Διαβίβαση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά την «προμήθεια δενδρυλλίων –φυτών 2017» (Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού).
Θέμα 4ο: Διαβίβαση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης «Προμήθεια διαφόρων ειδών φαρμακείου έτους 2016» (Εισηγητής :Πρόεδρος Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού).
Θέμα 5ο: Έκφραση απόψεων επί της προσφυγής της επιχείρησης Ραδίογλου Ν.-Ελευθεριάδης Χ.Ο.Ε. για το διαγωνισμό «Προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής και επισιτιστικής ή και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ» (Εισηγητής: Πρόεδρος επιτροπής διαγωνισμών).
Θέμα 6ο: Συμπληρωματικές ανατροπές προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2016 (Εισηγήτρια: Δωροθέα Ασλανίδου).
Θέμα 7ο: Διαβίβαση της αίτησης του υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης, Κρασούλη Ηλία σχετικά με την αντικατάστασή του στην Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών (Εισηγήτρια:Χριστίνα Ράλλη).
Θέμα 8ο: Έγκριση ή μη του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας ακινήτου στη θέση Λίμνες στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης επιφάνειας 305 τ.μ. (Εισηγητής: Ιωάννης Αθανασιάδης).
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος Ξάνθης
Σέρρες: 17χρονος «Spiderman» έκλεβε σπίτια σκαρφαλώνοντας στα μπαλκόνια
Δέκα πέντε διαρρήξεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στην πόλη των Σερρών κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένας 17χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ανήλικος, μαζί με έναν 27χρονο, σκαρφάλωναν σε μπαλκόνια και στη συνέχεια έμπαιναν στα σπίτια, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτες ή παράθυρα. Επίσης, ένας 39χρονος συνεργός τους, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ρόλο «οδηγού», τους βοηθούσε να αναρριχηθούν και περίμενε στο αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρώσουν την κλοπή και να διαφύγουν.
Οι τρεις κατηγορούνται ότι από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Νοέμβριο του 2017 διέπραξαν 15 κλοπές και δύο απόπειρες, αποκομίζοντας, κυρίως, χρήματα και κοσμήματα, αξίας περίπου 24.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σε ένα χρόνο θα είμαι βουλευτής
με νέο κόμμα, ηγέτης μόνο ο Κώστας Καραμανλής!
Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν, με νέο κόμμα εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο επί σειρά ετών νομάρχης και στη συνέχεια περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό  Arena FM, όπου μίλησε για την πολιτική ζωή της χώρας ενώ σημείωσε πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε τους συντοπίτες του. Παράλληλα ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Κομματικά ανήκω στη Νέα Δημοκρατία αλλά σήμερα δεν με αγγίζει η Νέα Δημοκρατία. Εγώ είμαι πάντα με τον λαό. Αν ήμουν κομματικός δεν θα έπαιρνα το 53%. Ήρθε ο κ. πρωθυπουργός και κορόιδεψε τον λαό της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα καλό είναι ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τα του οίκου του και να αφήσει τις μεταγραφές από τα άλλα κόμματα. Αν μαζέψει μόνο τα του οίκου του μπορεί να πάρει 45-50%.
Όλα τα μικρά κόμματα να έρθουν στη κεντροδεξιά. Αν έρθει ο Καραμανλής μπορεί να το καταφέρει. Πλέον, τρία χρόνια έχω να ακούσω τηλέφωνο από τη Νέα Δημοκρατία. Σε έναν χρόνο θα είμαι βουλευτής με ένα νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί. Με ένα νέο, πατριωτικό κόμμα όπου τον ηγέτη τον ψάχνουμε. Ένα τέτοιο κόμμα πρέπει να υπάρχει. Σήμερα ηγέτες δεν υπάρχουν δυστυχώς. Ο λαός είναι στον τοίχο», σημείωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζεται για το reality του ΑΝΤ1
 -Έχει συμφωνήσει για να είναι στο show που θα γυριστεί στη ζούγκλα
Μπορεί το reality των διάσημων που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 να μπήκε προσωρινά στον πάγο, ωστόσο συνεχίζονται οι συζητήσεις με όσους θα λάβουν μέρος, καθώς θα βγει στον αέρα στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει ότι έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για να είναι στο reality όπου οι διάσημοι θα βιώσουν άγριες καταστάσεις.
«Θέλω πολύ να πάω στη ζούγκλα. Μου έκαναν πρόταση από τον ΑΝΤ1 και απάντησα θετικά. Μένει να πέσουν και οι υπογραφές της συμφωνίας μας όταν με το καλό ξεκινήσει το πρότζεκτ. Μου είπαν ότι θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο» ανέφερε στην Espresso.
Η ίδια σημειώνει ότι ο φόβος της είναι οι κατσαρίδες, αλλά όλα τα άλλα μπορεί να αντιμετωπίσει.
Πρόκειται για το παιχνίδι «I am a celebrity get me out of here» (Είμαι διάσημος, πάρτε με από εδώ).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »