*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαρτίου

See Through Η επική ανάρτηση του XanthiLeft για τα γενέθλια του Χουσειν...

14 Μαρτίου
11:30…Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά, σύντροφε Χουσεΐν!
(H επική ανάρτηση του XanthiLeft για τα γενέθλια του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ εν μέσω των αποσπασμένων υπαλλήλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και του γραμματέα)

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Για να είμαι ειλικρινής –όχι δηλαδή ότι η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν πιο κάτω-βλέποντας τα πρόσωπα που πήγαν στην Ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είχα την εντύπωση ότι βλέπω την νεολαία του… Πήγασσου, εν έτη 1981 και μετά…
……
*Τον Θόδωρο τον Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Χουλιάρα δεν τους είδα, αλλά κι αυτοί να ήταν παρόντες, το ίδιο ντεκόρ θα σχημάτιζαν…! Κι αυτή της γενιάς του Πήγασου είναι…
……
*Ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας στη πρώτη σειρά τον Ανταμπούφη, ο νους μου πήγε και στο GUERNICA του Κοτόρνου…
(Σ.Σ. Όχι ότι Πήγασος και Gourneica είχαν καμιά τεράστια διαφορά πλην της μουσικής που έπαιζαν και του Κοτόρνου βεβαίως…).
……
*Τελικά η Σάσα ήταν η πιο χαρούμενη στα γενέθλια του Χουσειν… Τυχαίο; Όχι βέβαια… Απλά μάλλον είναι η πιο συμπαθής του γραφείου, αφού χαμογελάει και είναι φιλική με όλους κι ας ανήκει στο επιτελείο του Στάθη.
…….
*Ερώτημα κρίσεως… Γιατί αφού και οι άλλοι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης τίμησαν τα γενέθλια του Χουσεΐν (σ.σ. Άλλωστε λίγη ώρα πριν είδα τους συνδικαλιστές αστυνομικούς…), δεν συμμετείχαν στην οικογενειακή φωτογραφία με τον Χουσείν κι ήταν μόνο οι υπάλληλοι των γραφείων τους;
Μην τους φάει ψήφους ο Ζεϊμπέκ;
-Μα και οι δυο, σ’ αυτόν οφείλουν την εκλογή τους!!!
……
*Κι όσο για την Τούρτα; Αν ο Χουσείν πήγε μετά τα γενέθλια και κανένα κομμάτι στον Μετέ (σ.σ. γιατί τον είδα και τον χαιρέτισα κιόλας όταν ανέβαινε την Στογιαννίδου..), αμφιβάλλω αν έφτασε για όλους, τόσο μικρή που ήταν..

Σύλληψη 2 ατόμων στην Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν την 11-3-2017, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 49χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 49χρονο διότι τον εντόπισαν να κατέχει 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21,2 γραμμαρίων και τον 33χρονο διότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 2 ½ ναρκωτικά δισκία. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία.

Κίνηση ανθρωπιάς από τους τρεις Δροσερίτες μαθητές
του 8ου Γυμνασίου Ξάνθης -Βρήκαν και παρέδωσαν 
πορτοφόλι με χρήματα
Επιστρέφοντας από την συμμετοχή τους στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ την Παρασκευή 10 Μαρτίου τρεις  μαθητές roma του 8ου Γυμνασίου Ξάνθης βρήκαν και παρέδωσαν στον κάτοχό του, πορτοφόλι με χρήματα, κάρτες και ταυτότητα.
Οι μαθητές τηλεφώνησαν στην αστυνομία Ξάνθης και ταυτόχρονα κατάφεραν και βρήκαν τον τρόπο να έρθουν σε επαφή με την κάτοχο η οποία και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την πράξη τους.
«Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς από τα παιδιά του Δροσερού που φοιτούν στο 8 Γ/σιο της πόλης.
Αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε περιόδους κρίσης οικονομικών και κοινωνικών αξιών, συνεχίζουν να υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα συνανθρώπων προς μίμηση», δήλωσε ο Δ/ντης του σχολείου που συγχάρηκε τους μαθητές για την ενέργειά τους.
Δημ. Γκαγκαλίδης
Δ/ντης 8ου Γ/σιου Ξάνθης

Τέρενς Κουίκ: Κάποιοι θέλουν εκλογές
για να κουκουλώσουν σκάνδαλα
Ο υφυπουργός Εξωτερικών προανήγγειλε  ότι θα έρθουν στην επιφάνεια νεα σκανδαλα, μάλιστα αποκάλυψε ότι το πρόσφατο ταξίδι του στην Αφρική έγινε και γιά την επιστροφή χρημάτων που έφυγαν χωρίς την έγκριση του ελληνικού κονοβουλίου. Ανέφερε και το όνομα του κ.Ράντου στο ΥΠΕΞ. «Κάποιοι θέλουν εκλογές γιά να κουκουλώσουν σκάνδαλα. Αλλά θα βγουν όλα στην επιφάνεια» κατέληξε.
Μίλησε γιά άριστη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε στις προκλήσεις Τσαβούσογλου με την φράση: Δεν τσιμπάμε!
Ο κ. Κουίκ έδωσε μια νεα ερμηνεία γιά τα περί θερμού επεισοδίου στην Κύπρο, λέγοντας ότι δεν εκπορεύτηκαν από το υπουργείο Εθν. Άμυνας, αλλά από τουρκικά μέσα!

Τα γενέθλια του βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ 
γιόρτασε με τούρτα σοκολάτα η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
Με μια τούρτα με πολύ σοκολάτα και ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης γιόρτασε σύσσωμη τα γενέθλια του μειονοτικού βουλευτή της Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, δημοσιοποιώντας μάλιστα με σειρά φωτογραφιών το… «συγκλονιστικό» αυτό γεγονός, το οποίο πρόβαλε ιδιαίτερα και στο site του κόμματος με τίτλο, «Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά, σύντροφε Χουσεΐν!».
Είναι εμφανές ότι η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο αυτό, ήθελε από τη μια να ευχαριστήσει τον βουλευτή στον οποίο οφείλει τα υψηλά ποσοστά της στη Ξάνθη και τις τρεις έδρες κι από την άλλη να «νομιμοποιήσει» μια σειρά «περίεργων» συμπεριφορών του με κύκλους του Τουρκικού προξενείου και μάλιστα την ίδια μέρα που το ζήτημα της αυξανόμενης τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και των ανυπόστατων δηλώσεων από την πλευρά της Άγκυρας, έθετε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ
Ωστόσο ανεξάρτητα του πανηγυρικού ύφους των γενεθλίων το πρωϊ του Σαββάτου, ο σύντροφος Χουσεϊν Ζεϊμπέκ το μεσημέρι της ίδιας μέρας (των γενεθλίων του δηλαδή…), επισκέφθηκε και τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, προφανώς για να τον… κεράσει αλλά και να συναντήσει αντιπροσωπεία Τούρκων επισήμων που βρίσκονταν την ίδια ώρα στα γραφεία του επί της οδού Στογιαννίδη…! Και του χρόνου...
Σχολικός βιολογικός λαχανόκηπος στον Δήμο Ξάνθης
Ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τη διαμόρφωση χώρου δίπλα στο δημοτικό φυτώριο (τέρμα οδού Λαχανοκήπων) με σκοπό τη δημιουργία σχολικού βιολογικού λαχανόκηπου στον Δήμο Ξάνθης.
Η προετοιμασία του χώρου πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βιστωνίδας.

Η δημιουργία του λαχανόκηπου δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές σχολείων να σπείρουν και να φυτέψουν εποχιακά λαχανικά. Ο Δήμος Ξάνθης υλοποιεί δράσεις ώστε να προάγει την ανάπτυξη περιβαλλοντικής και οικολογικής συνείδησης στους νέους της πόλης μας, για τη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον. Η βιωματική εκπαίδευση είναι ο προσφορότερος τρόπος για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Παράλληλα, η ενημέρωση για την θρεπτική αξία των λαχανικών συμβάλλει στην αλλαγή ορισμένων συνηθειών στη καθημερινή διατροφή των παιδιών, για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »