*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ενωμένοι (;) οι Fantastic Four και μετά το «παιχνίδι» που έπαιξαν στην παράταξη Ιπποκράτη Καμαρίδη!

29 Μαρτίου
*Θέμα της ημέρας χθες το «άδειασμα» των… Fantastic Four στον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη αλλά και στη Χρυσούλα Δημούδη…
Και μπορεί ευγενικά ο γιατρός να μη θέλησε να τραβήξει το «σχοινί» και να έκανε ότι δεν «κατάλαβε» τι «παιχνίδι» του έπαιξαν Βασιλούδης-Φανουράκης και Σία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν «πληγώθηκε» με την όλη αντιμετώπιση που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει όχι μόνο εκτός Δ.Σ. αλλά και να εκτεθεί διπλά βάζοντας υποψηφιότητα…!
-Ενώ αν του έλεγε η παράταξη Ξυνίδη που έχει την πλειοψηφία, εμείς αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτούς και δεν θα βγεις…
Δεν θα κατέβαινε καθόλου!
……
*Το πρώτο ερώτημα ωστόσο που προκύπτει μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας…
-Πόσο ενωμένοι (;) θα είναι πλέον από δω και πέρα οι… Fantastic Four στην αντιπαράθεσή τους με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Ο χρόνος θα δείξει…
Άλλωστε ευτυχώς για τους άλλους «3» ο Ι. Καμαρίδης δεν είναι ιδιόρρυθμος και φάνηκε αυτό και το βράδυ της Δευτέρας…
Μπορεί να «πάγωσε» όταν άκουσε το Ι. Καμαρίδης 4 ψήφοι και Νίκος Ανταμπούφης 7 αλλά δεν πτοήθηκε και συνέχισε την κριτική του στον Δήμαρχο, συντονισμένος απόλυτα στην γραμμή των «4»….
……
*Ποια ωστόσο είναι τα νέα δεδομένα μετά τις προχθεσινές αλλαγές στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού με την είσοδο σε αυτό του Νίκου Ανταμπούφη και του Ηλία Βασιλούδη…
Πρώτον αποκτά προσωπικούς ρεπόρτερ ο Γ. Σιδηρόπουλος. Και μάλιστα δύο κι όχι έναν!!!
Δεύτερον αποκτά προσωπικό ρεπόρτερ και ο Φανουράκης, αν και αυτός έχει και τον Αλέκο Κυριακίδη αν χρειαστεί…Και εννοώ φυσικά τον Ηλία!
Τρίτον. Δεν είναι τόσο σίγουρη η «αρμονική» σχέση Μπένη και Βασιλούδη. Στα περισσότερα θέματα θα διαφωνούν…
Τέταρτον. Με πρόταση Δημαρχόπουλου στο συμβούλιο μπήκε ως εκπρόσωπος των πολιτών ο Σάκης Χατζηαντωνίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό …Μπένη, αλλά και άνθρωπος του Ξυνίδη λόγω Διόνυσου…
-«Τυχαίο»; Δεν νομίζω…
(σ.σ. Εδώ η υποψήφια του Πούλιου Ασκαρίδου Παυλίνα με πρόταση και πάλι Δημαρχόπουλου, μπήκε αναπληρωματική στην κοινωνική προστασία…!).
……
*Ανατροπές όμως έγιναν και στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, όπου οι «3» Fantastic Four δεν ενημέρωσαν καν την Χρυσούλα  Δημούδη ότι δεν θα την ψηφίσουν!
-Έτσι πρώτα την άφησαν να δώσει υποψηφιότητα και μετά την…»μαύρισαν» με αποτέλεσμα να μείνει κι αυτή εκτός!
……
*Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε μετά τον «αποκλεισμό» της παράταξης Καμαρίδη από το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος Τάσος Θεοδωρίδης ετοιμάζεται να κάνει ιδιαίτερο ευχαριστήριο στον Φανουράκη, τον Ξυνίδη και τον Μπένη…
-Ποιους έχει στην αντιπολίτευση ο Τάσος; Τον Γιώργο Μυλωνά και τον Τσαρεκτσή Τζενάν! (σ.σ. Ε, μ΄αυτούς Μπάμπη, μέχρι που ξανακάνει τον Πρόεδρο ο…Ιορδάνης!
-Τάσο ζούμε… Και Αντιδήμαρχο να σε ξαναδούμε!)
……
*Κι ένα τελευταίο… Η είδηση ότι μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας οι Φανουράκης - Βασιλούδης κερνούσαν για την εκλογή Ανταμπούφη, ελέγχεται ως απολύτως- ακριβής!
Ο λόγος; Θα κερνούσαν μόνο αν πλην του Ι. Καμαρίδη «καθάριζαν» και τον...Δημήτρη Μπένη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »