*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Συνάντηση Κώστα Χατζηελευθεριάδη με Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη και Γ. Λαζαρίδη

17 Μαρτίου

Και μόνο με την φωτογραφία που φιλοξενώ στο στήλη για το πώς ήταν το 1975 η «ιστορικότερη» γωνία της Π. Πόλης στην πλατεία Αντίκα και λόγω του «Θίασου» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, δεν είναι δυνατόν να μην συγκινηθούν και αποκαταστήσουν την αλήθεια, τόσο η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου όσο και η νυν προϊσταμένη της Εφορείας Νεοτέρων μνημείων κυρία Διακουμά…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μαχητή»)
-Για να δούμε λοιπόν… θα συγκινηθούν; Περιμένω με αγωνία να δω…
 ............
Ώστε έτσι, κύριε Υπουργέ; Πράττετε τα δέοντα. Και ποια είναι αυτά; Παράκληση στον πρόξενο να μην είναι… ζωηρός και να μην κάνει ζημιά στην καλή γειτονία;. Μόνο με μηνύματα αποφασιστικότητας λουφάζουν οι Τούρκοι και κυρίως χαλυβδώνεται το φρόνημα των Ελλήνων της Θράκης. Ας το καταλάβει επιτέλους ο κ. Κοτζιά»!
(Ο Ανεξάρτητος βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτησή του στη Βουλή των Ελλήνων για τον ΥΠΕΞ κ.Κοτζιά)
-Αυξάνονται και πληθύνονται οι κραυγές κατά του Τουρκικού  Προξενείου και μέσα από την σημερινή Κυβέρνηση… Οπότε, αναμείνατε εξελίξεις…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Η μεταρρύθμιση της Αυτοδιοίκησης και η αλλαγή του Καλλικράτη είναι εθνική υπόθεση και δεν μπορεί να χωρέσει στα «κομματικά καλούπια» που επιχειρεί να τη βάλει ο κ. Σκουρλέτης. Η σημερινή του παρουσία στη Βουλή απέδειξε αυτά που λέμε όλο αυτό το διάστημα, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών είναι η απλή αναλογική», τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών από το βήμα της Βουλής.
……
*Η ΚΕΔΕ. καλεί τον κ. Υπουργό να σταματήσει να κρύβεται και να δημοσιοποιήσει επιτέλους τις τελικές θέσεις της Κυβέρνησης, για τη μεταρρύθμιση της Αυτοδιοίκησης.
Για μια ακόμη φορά τον προκαλώ σε δημόσιο debate, στην κρατική τηλεόραση», αναφέρει ο κ. Πατούλης.
……
*Ερώτημα κρίσεως… Αφού ζητάει Debate ο Πατούλης με τον Σκουρλέτη, πώς να μην ζητάει Debate από τον Δημαρχόπουλο ο Φανουράκης;
……
*Εκτός των άλλων, ο Κώστας Ζαγναφέρης τείνει να γίνει ο πλέον αναξιόπιστος πολιτικός. Δυστυχώς…
Για την 25η Μαρτίου επρόκειτο να διοργανώσει την εκδήλωση για τον Χρήστο Πανόπουλο και τελικά χθες εντελώς τυχαία μαθαίνω ότι…την ανέβαλε για τις 7 Απριλίου! Χωρίς να ενημερώσει κανέναν…!!!! Με παρουσιαστή της εκδήλωσης μάλιστα τον ημέτερο Ιορδάνη Χασαπόπουλο!
(σ.σ. Εγώ θα του πρότεινα τον Σάββα Μελισσόπουλο…Το ίδιο θα ‘ταν! Και οι δυο το Σημίτη και του Λαλιώτη παιδιά άλλωστε…) .
Συνάντηση Κώστα Χατζηελευθεριάδη με Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη και Γ. Λαζαρίδη
Με τον Τομεάρχη των ΑΝΕΛ στα Αγροτικά θέματα και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη αλλά και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη συναντήθηκε στις 2 μεσημέρι της Πέμπτης (χθες) ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ξάνθης Κώστας Χατζηελευθεριάδης
Αντικείμενο της συνάντησης η συμμετοχή της Ένωσης και των Αγροτικών Συνεταιρισμών σε ελληνική αποστολή για την εξαγωγή αγροτικών βιολογικών προιόντων και κυρίως ακτινιδίων και φρούτων στην Κίνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΑΣ Ξάνθης από καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει στις αγορές αυτές, προκειμένου να ανοιχτεί και σε άλλες αγορές και επειδή αποκλείστηκε στην πρώτη αίτησή της, επανήρθε για να δει θετικά τελικά το αίτημά της, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης. .
-Μακάρι να πάνε όλα καλά…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!
Στρατιωτικοί γιατροί του Δ’ Σ.Σ. 
στο Δροσερό για δωρεάν εξετάσεις!
Το ιατροκοινωνικό κέντρο του Δήμου Ξάνθης, επισκέφθηκε την Δευτέρα 13 Μαρτίου2017, Στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο του Δ’ΣΣ, αποτελούμενο από δυο οδοντιάτρους, καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι και παρείχαν δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής Δροσερού.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και του Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, προβλέπεται δε να συνεχιστεί στο μέλλον. Η διαχρονική και αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και του Δ’ΣΣ επεκτείνεται σε θέματα που αφορούν την περιοχή, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμαρχος Ξάνθης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Δ΄ΣΣ, καθώς και στο Ιατρικό προσωπικό του για το έργο που επιτελούν στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης.
Οι συνεργάτες του Σώρρα στη Ξάνθη κατήγγειλαν
τους ANTIFA για τους βανδαλισμούς στα γραφεία τους!
Συνθήματα έγραψαν στις 10 το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι δράστες στα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις Νο 3 επί της οδού Μπρωκούμη 51, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πρόεδρο κ.Τσέρνο ο οποίος μάλιστα κατήγγειλε ότι, «οι δράστες έχουν όνομα, αλλά παρά τις καταγγελίες μας στην αστυνομία, συνεχίζουν να βανδαλίζουν στα γραφεία μας…»
Ο κύριος Τσέρνος κατήγγειλε ευθέως τους ANTIFA ως υπεύθυνους των βανδαλισμών στα γραφεία τους, κατηγορώντας τους μάλιστα ότι υποκινούνται από σιωνιστές και ζήτησε την προστασία της αστυνομίας, ενώ όπως είπε, «ήταν περίπου 20 κουκουλοφόροι που αφού έγραψαν στα συνθήματά τους στη συνέχεια εξαφανίστηκαν…»
Οι δράστες μουτζούρωσαν τις πινακίδες του Σώωρας και έγραψαν διάφορα συνθήματα όπως  «ΣΩΡΡΑΣ ΝΑΖΙ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ». ΣΚΑ….ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κλπ .
                                                  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Οι ANTIFA βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς
στα γραφεία του Σώρρα στην Ξάνθη, σύμφωνα με τους εδώ συνεργάτες του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »