*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Συνάντηση Κ. Χατζηελευθεριάδη με Υφυπουργό Αγρ.Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη και βουλευτή Γ. Λαζαρίδη-Πάνε Κίνα!

15 Μαρτίου
 
Με τον Τομεάρχη των ΑΝΕΛ στα Αγροτικά θέματα και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ξάνθης Κώστας Χατζηελευθεριάδης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εν όψει του ταξιδιού μεγάλης Ελληνικής αποστολής  και των αρμόδιων Υπουργών σε θέματα Οικονομίας και Αγροτικής πολιτικής στην Κίνα συμμετέχουν και εκπρόσωποι μεγάλων Ενώσεων στην Ελλάδα που αναπτύσσουν δράσεις μέσα από τους συνεταιρισμούς και εξάγουν προϊόντα. Η ΕΑΣ Ξάνθης εξάγει στο εξωτερικό ακτινίδια και διάφορα βιολογικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων και συνεταιρισμών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Γιώργου Λαζαρίδη θα έχουν επίσης την Πέμπτη 16/3 συνάντηση και με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη προκειμένου να συζητήσουν θέματα σοβαρά των παραγωγών και των αγροτικών προϊόντων, αλλά και την ατζέντα για το ταξίδι στην Κίνα με αξιωματούχους και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται στην αγορά αγροτικών προίόντων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »