*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Ξαρχάκος για Τσίπρα: Πρώτη φορά πρωθυπουργός δείχνει ευαισθησία για την ΑΕΠΙ

19 Μαρτίου
Ο Σταύρος Ξαρχάκος σε επιστολή την οποία έστειλε προς τον πρωθυπουργό υπογραμμίζει, πως ο Αλέξης Τσίπρας «έδειξε την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει».
«Είναι η πρώτη φορά όμως που ένας πρωθυπουργός έδειξε την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει» τονίζει και προσθέτει:
«Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσω γι’ αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου».
Αναλυτικά η επιστολή του προς τον πρωθυπουργό…
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ. Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών. Είναι η πρώτη φορά όμως που ένας πρωθυπουργός έδειξε την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει. Και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσω γι’ αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Ξαρχάκος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »