*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαρτίου

"Υπερκομματικός" ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ! Μοιράζεται απο το πρωϊ σε εκατοντάδες επισκέπες στο "Φ. Αμοιρίδης" (φώτο)

26 Μαρτίου

 *Τον εκπρόσωπο της εταιρείας Δελιντζής Α.Ε. από το Διδυμότειχο βράβευσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χ. Ζεϊμπέκ και Γρ. Στογιαννίδης


 Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος  με την πανέμορφη  κ.Αρτενιάν, μητέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας  στην Εμπορική Έκθεση του ΕΒΕ Ξάνθης.
 "Θρακιώτικο καβουρμά" απο τον κουβαρμά Γκίνες, δοκίμασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζειμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης με Ξανθιώτικο τσίπουρο. 
 Το δημοφιλέςπερίπτερο του κυρίου Καραχασάν, σημαντικού συντελεστή του ΚΑΒΟΥΡΜΑ-Γκίνες..
 Τα ακούραστα "αστέρια" υπάλληλοι του ΕΒΕ Ξάνθης δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους..
 Υπέρ των εξαγωγών του Θρακιώτικου Καβουρμά, τάχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ συγχαίροντας του παρασκευαστές. 

 Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης με τον φίλο του Δήμαρχο Αμφίπολης κ.Κώστα Μελίτο.
 Ο Παστουρμάς Γκίνες μοιράζεται στους επισκέπτες απο τους υπαλλήλους του ΕΒΕ Ξάνθης.
Οι Δήμαρχοι Αμφίπολης και Τοπείρου επισκέφτηκαν το περίπτερο των μανιταριών Ξάνθης MHTATO
Ο Καβουρμάς Γκίνες....τελειώνει σιγά σιγά!

 Ο Παράσχος Ευστρατίου, δημιουργός των μανιταριών Ξάνθης  ΜΗΤΑΤΟ


Φινάλε της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Ξάνθης την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» με πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή και συνεχή ροή μέχρι αυτήν την ώρα καθώς η έκθεση βάζει αυλαία στις 22.00.
Από τις 11 το πρωϊ μάλιστα άρχισε η κοπή και διανομή του Θρακιώτικου καβουρμά Γκίνες δωρεάν στους επισκέπτες!
Όπως είναι γνωστό, ο καβουρμάς, μήκους 15,1 μέτρων και βάρους 298,3 κιλών, παρασκευάστηκε από τέσσερις επιχειρήσεις (δύο από τον Έβρο και δύο από την Ξάνθη), την περασμένη Τετάρτη, στο κλειστό “Φ. Αμοιρίδης” της Ξάνθης και πρόκειται να μοιραστεί στους επισκέπτες της έκθεσης, την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και πέφτει η “αυλαία” της διοργάνωσης.
“Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν όχι μόνο της Ξάνθης αλλά ολόκληρης της Θράκης”, δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στυλιανός Μωραΐτης, επισημαίνοντας ότι ο καβουρμάς είναι ένα προϊόν που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές σε όλο τον κόσμο.
“Στόχος μας είναι η προώθηση αυτού του μοναδικού προϊόντος και η ανάδειξη των πολλαπλών τρόπων χρήσης του στη μαγειρική”, σημείωσε ο κ. Μωραΐτης.
Πέρυσι, σε μια αντίστοιχη δράση του Επιμελητηρίου Ξάνθης είχε παρασκευαστεί καριόκα-γίγας, βάρους 383 κιλών, η οποία κατόρθωσε και έλαβε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, όπως θα επιχειρηθεί και στην περίπτωση του τεράστιου καβουρμά.
Την έκθεση Κυριακή επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και Αμφίπολης Κώστας Μελίτος, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κολλάρος, ο δημοτικός σύλλογος Τοπείρου και Πρόεδρος του συλλόγου Κτηνοτρόφων κ.Σάκης Λουκμακιάς, η μητέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας κ.Αρτενιάν και πλήθος κόσμου.
Μάλιστα οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον εκπρόσωπο της εταιρείας Δελιντζής Α.Ε. από το Διδυμότειχο και βραβεύτηκε σήμερα για την συμμετοχή στον καβουρμά Γκίνες και τον συνεχάρησαν για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του στον Ακριτικό Βόρειο Έβρο. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι άλλοι τρεις επιχειρηματίες που συνετέλεσαν στο καβουρμά ΓΚΙΝΕΣ είναι οι εξής: 1,Απόστολος Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. – Ξάνθη, 2.Καραχασάν Τζεμαλή & ΣΙΑ Ο.Ε. – Ξάνθη και 3.Σταμπολίδης Ι. &ΑΦΟΙ Βασιλειάδη Ε.Ε. «Νόστιμα» – Αλεξανδρούπολη
Σημειώνουμε επίσης ότι το  ωράριο της έκθεσης για σήμερα. Κυριακή είναι: 11:00 έως 22:00. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δοθεί παράταση λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. 







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »