*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Συνοδός της Γιώτας ο Μίμης Μουρτζόπουλος;!

08 Μαρτίου
*Τακτικός θαμώνας έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στη μουσικο-ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», ο γνωστός καμεραμάν Μίμης Μουρτζόπουλος!
-Ο οποίος Μίμης μάλιστα όχι μόνο συνοδεύει την αρραβωνιαστικιά του Αντώνη Χειμωνίδη τη Γιώτα και κάθεται στο τραπέζι μαζί της για να μην αισθάνεται μόνη της, αλλά παραγγέλνει πάντα το αγαπημένο του σνίτσελ για να γευματίσει μαζί της απολαμβάνοντας τον κολλητό του Αντώνη και τα τραγούδια που του αφιερώνει!
(σ.σ. Αλήθεια βρε Μίμη....Με την αρραβωνιαστικιά σου, πότε θα πας στο ΚΤΗΜΑ, να την γνωρίσεις και στην...κουμπάρα!) 
……
*Μάλιστα ο Μίμης Μουρτζόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι ο σκηνοθέτης του νέου videoclip του τραγουδιού των ταλαντούχων τραγουδιστών Αντώνη Χειμωνίδη και Φίλιππού Δομνίδη, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και απομένουν οι… τελευταίες σκηνοθετικές «πινελιές» του Μίμη για να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο (YOU TUBE και FACEBOOK).
-Για τη μουσική επένδυση του videoclip, συνεργάστηκαν και οι εξαιρετικοί μαέστροι, Ανδρέας Μυγδαλάς με τα πλήκτρα του και ο Γιάννης Γαβριηλίδης με το σάζι του...
……
*Και μια υπενθύμιση για όλες τις γυναίκες…
-Διασκεδάστε στη γιορτή της γυναίκας, σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου στη μουσικοταβέρνα ΤΟ ΚΤΗΜΑ με το πλούσιο μουσικοχορευτικό Πρόγραμμα που το κέφι και ο χορός χτυπάει κόκκινο και το πλούσιο γευστικό μενού από την κουζίνα του!!!
-Τηλ. Για κρατήσεις 2541021010.
……
*Το πτυχίο της πήρε από το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών της Παντείου, η κόρη του Τομεάρχη Ν. Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Παπαβραμίδη, Νικολέτα!
-Η ορκωμοσία έγινε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και η Νικολέτα είναι πλέον Οικονομολόγος και με τη… «βούλα», ενώ ο πατέρας της «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας και αυτή τη φορά μάλιστα χωρίς το… καράβι του που παραμένει αγκυροβολημένο στη Μύκονο!
Νικολέτα και σ' ανώτερα!
……
*Συνεχίζω με το πρώτο κουίζ της ημέρας!!!
-Ποιος γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Ελληνάδικου διασκέδασε την Δευτέρα με άλλους τρεις φίλους του σε ταβερνάκι της Ξάνθης και άφησε να πάει… «στράφι» ο κόπος που έριξε εδώ και έναν χρόνο στα γυμναστήρια για να γίνει… κορμί;;;
-Πάντως αν κρίνω από τα πιάτα που ήταν πάνω στο τραπέζι, οι θερμίδες που πήρε ήταν πολλές χιλιάδες!!!
……
*Κουίζ νο 2:
-Ποιος Ξανθιώτης τραγουδιστής αναπαράγει στον τοίχο του στο Facebook δημοσιεύσεις άλλων συναδέλφων του αφού η δική του «επαγγελματική» δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε αδράνεια;;;
-Και μάλιστα κάνει Like ο ίδιος;;;!!!
……
*Σκίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» ο Μάκης Αρίφογλου που συμμετέχει στην ορχήστρα του καλλιτεχνικού σχήματος με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη με το τουμπερλέκι και τα κρουστά του!

-Μάλιστα όταν ο Μάκης συνοδεύει solo με το τουμπερλέκι του τον Μενιδιάτη, τα λουλούδια που πέφτουν για… «πάρτι» τους σχηματίζουν βουνό, όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύω!
....
*Κι ένα τελευταίο...Ποιά μελαχρινή ύπαρξη τάκανε άνω κάτω στις 4 τα ξημερώματα σε μπουζουκσίδικο της πόλης και την έβγαλαν...κακήν κακώς έξω απο το μαγαζί; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »