*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαρτίου

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΙΣΟΥΣ από Ριντβάν Ντελιχουσείν και Ιμάμη Γλαύκης!

14 Μαρτίου
Απίστευτα πράγματα! Μας γυρίζουν στο έτος… 1096 μ.Χ.!!! Μέχρι και τους Ιμάμηδες επιστράτευσαν και κάνουν άθλια ανθελληνική και αντιχριστιανική προπαγάνδα στην Θράκη-

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
*Να πάρουν θέση όλοι οι σώφρονες, να απομονωθούν οι ακραίοι ένθεν ένθεν! Δεν πάει άλλο, εγκάθετοι του καθεστώτος Ερντογάν «σπέρνουν» ζιζάνια ανθελληνικής και αντιχριστιανικής προπαγάνδας στην Θράκη!

Απίστευτα πράγματα! Μειονοτικοί εγκάθετοι του Ερντογάν και πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν είχαν δώσει ποτέ φανερώσει τα εσώψυχά τους, μας γυρίζουν στο έτος… 1096 μ.X!
Την χρονιά δηλαδή που έγινε η πρώτη Σταυροφορία! (1096-1099).
Μάλιστα επιστράτευσαν μέχρι και τους Ιμάμηδες εξαπολύοντας άθλια ανθελληνική και αντιχριστιανική προπαγάνδα στην Θράκη, εκβράζοντας ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ!
Πρώτος διδάξας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μύκης και δημοτικός σύμβουλος Ριντβάν Ντελιχουσεϊν που με μια πρωτοφανή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΙΣΟΥΣ, ρατσισμού και Χριστιανοφοβίας, μιλάει για ΠΟΛΕΜΟ της… ημισέλινου (Ισλάμ) κατά του Σταυρού!

Ένας Εισαγγελέας; Διασπορά μίσους από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μύκης Ριντβάν Ντελιχουσεϊν!
Διαβάστε τι έγραψε και τι έκανε ο συγκεκριμένος κύριος Ριντβάν Ντελιχουσείν –υποψήφιος Δήμαρχος Μύκης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές- στο fb, επιχειρώντας να διασπάσει την ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή μας.
Καλούμε όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης να καταδικάσουνε τον ρατσισμό και τον διχασμό του συγκεκριμένου ανθρώπου που είναι επικίνδυνος για την Θράκη. Ενωμένοι όπως επί τόσα χρόνια κάναμε, θα συνεχίσουμε μαζί, γιατί είναι κοινές οι αγωνίες μας και τα προβλήματά σου…
Κι όσο για σένα Ριντβάν Ντελιχουσεϊν, σε παραδίδουμε στην δημόσια χλεύη. Αφού δεν σου αρέσει στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα, πήγαινε στην Τουρκία και βγάλε εκεί τα απωθημένα μίσους που σε διακατέχουν μαζί με τους Ιμάμηδες του Μίσους…Εδώ τι γυρεύεις;
«Μαχητής»
(σ.σ. Αλήθεια,  αυτά που κάνει στη Θράκη ο Ριντβάν Ντελιχουσείν, θα τολμούσε να τα κάνει ένας Χριστιανός στην Τουρκία…;).
Ιδού όλη η ανάρτηση μίσους αυτού του άθλιου μισανθρώπου όπως την καταγράψαμε από τα «Τουρκικά Νέα»:
«Ένα έθνος είναι οι άπιστοι
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ! ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ !
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ !
ΘΑ ΔΕΙΤΕ !
Facebook 11/3/2017»

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ ΕΡΚΑΝ ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ…ΠΟΛΕΜΟ
«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 16Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ερκάν Αζίζογλου:
Αυτό δεν είναι δημοψήφισμα, αλλά πόλεμος ανεξαρτησίας της Τουρκίας!
Αυτό δεν είναι δημοψήφισμα, αλλά τα βήματα της επιστροφής των μουσουλμάνων! Αυτό δεν είναι δημοψήφισμα, αλλά το τελευταίο εμπόδιο μπροστά στην ισχυρή Τουρκία!…
Όλο το θέμα έχει ως εξής: Αυτοί που θέλουν να εμποδίσουν να βγει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα θέλουν την παλιά Τουρκία, κλεισμένη ξανά στο καβούκι της, ασχολούμενη με τους κομματικούς συνασπισμούς, πεσμένη στα βάσανα της, μη εμπλεκόμενη στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, αδύναμη και υπάκουη.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ:
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ
«ΝΑΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ!»».



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »