*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

29 Μαρτίου
Κεραυνός εν αιθρία ήταν στο δημοτικό συμβούλιο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην αντιπολίτευση που άφησε εκτός Δ.Σ. από το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού τον επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Ιπποκράτη Καμαρίδη αλλά και την Χρυσούλα  Δημούδη, εκτός Δ.Σ στον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας.
(σ.σ. Τουλάχιστον αν τους ενημέρωναν στην εσωτερική τους συνάντηση την Κυριακή ότι ΔΕΝ θα τους ψήφιζαν, δεν θα έδιναν καθόλου υποψηφιότητα…ώστε να μην φανεί η «διάσταση» των Fantastic Four.
Κι αυτό γιατί ο γιατρός τους τελευταίους μήνες ήταν μαχητικό στέλεχος των «4» παρατάξεων της αντιπολίτευσης και κανείς δεν περίμενε  την «στροφή» της παράταξης Ξυνίδη την τελευταία στιγμή υπέρ του Νίκου Ανταμπούφη… τον οποίο θα «μήνυε» η παράταξη Κοινωνία Δημοτών για… κλοπή πριν κάποιους μήνες, τώρα όμως πάνε… αγκαζέ!
Η μη εκλογή ωστόσο του Ιπποκράτη Καμαρίδη στο νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού (σ.σ. Όπως και της Χρυσούλας Δημούδη στο κέντρο κοινωνικής προστασίας) και το πώς θα χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, είναι καθαρά προσωπικό θέμα του γιατρού!
Εμείς πιστεύουμε ότι η απουσία του Ιπποκράτη Καμαρίδη θα είναι απώλεια για το ίδιο το Κέντρο Πολιτισμού αφού έκανε πολλές σωστές προτάσεις αλλά αν την αντιπολίτευση καλύπτει πλέον ο Ανταμπούφης περισσότερο, στους τρίτους δεν χωράει κουβέντα…!
(σ.σ. Επί Ανταμπούφη και Βασιλούδη άλλωστε οργάνωνε και τα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου 100 χιλιάδων και κάτι ψιλών ο…Μανώλης Φανουράκης).

ΕΞΩ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, «ΜΕΣΑ» ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Μπορεί επίσης η παράταξη του Σωτήρη Τσιακίρογλου να μην εξέλεξε κάποιο μέλος της στα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης, -ο ίδιος πάντως τους ψήφισε!- η κόρη του όμως με πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης, συμπεριλαμβάνεται στο νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως εκπρόσωπος των πολιτών….
-Τυχαίο; Δεν νομίζω…
(σ.σ. Μαίρη Τσιακίρογλου καλορίζικη…).

«ΟΜΑΔΑ»  ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΕ ΜΟΥΡΚΑ -ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΓΚΟΡΤΣΑ;
Τι άλλο κατέγραψε ωστόσο η προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης; Μα την συνειδητή απουσία των «3» της παράταξης του Δημάρχου, Μανώλη Τσέπελη, Χρήστου Μούρκα και Απόστολου Αγκόρτσα…
Οι οποίο αφού περίμεναν κάποιο αξίωμα από τον Δήμαρχο και δεν το είδαν με τον τελευταίο ανασχηματισμό, αποφάσισαν με την απουσία τους να εκφράσουν έτσι τον θυμό και την οργή τους…
Ερώτημα κρίσεως. Δηλαδή οι Τσέπελης, Μούρκας και Απόστολος Αγκόρτσας οδεύουν πλέον για ανεξάρτητη ομάδα;
Καλορίζικη… Άντε να πάρουν και τον Δήμο Ξάνθης, να προκόψουν οι δημότες και να δει η πόλη μας ένα καλύτερο μέλλον…!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »