*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το "μπλουζάκι" του Λύρατζη που "τρέλανε" τους δημοσιογράφους...

21 Μαρτίου
Ο Πασχάλης Λύρατζης και το… μπλουζάκι του, έκλεψαν στη συνέντευξη τύπου τις εντυπώσεις. Κι όλοι του ζητούσαν μετά τη συνέντευξη… μπλουζάκι!
……
Σε λίγο θα μας λένε ότι εμείς φταίμε και που ο Τσέπελης «εξαφάνισε» το ιστορικό πεζοδρόμιο και αλλοίωσε την γωνία…
Ενώ ο άνθρωπος όλα τα έκανε, για να μπορεί να βάλει στο μαγαζί του 4-5  τραπεζάκια ακόμη!
Παρανόμησε δηλαδή για το…ψωμί του!
(σ.σ. Και να αυξήσει βεβαίως την υψηλή περιουσία του…)
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του «Μ»)
-Και μετά ποιος ακούει τον «συνήγορό» του κ. Δημήτρη Μπένη να ζητάει παράταση στην ανάκληση αδείας του μαγαζιού του…
……
…πρώτος στόχος τους συλλόγου μας είναι να δημιουργήσουμε Λευκιππάκια που θα αγαπάνε την ομάδα και την Ξάνθη. Να γίνουν δηλαδή καλοί αθλητές αλλά και καλοί πολίτες.
(Ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης στην βασιλόπιτα του συλλόγου)
-Πάνω από όλα δηλαδή… να παραμείνετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Με 13 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» ενώ εκτός Βουλής μένουν Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι και ΑνΕλ
….
*Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 32%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7,5% , Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ από 6,5%, 2,5% η Ένωση Κεντρώων και η Πλεύση Ελευθερίας και από 2% ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ.
….
*Καταλληλότερος πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 34% έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 19%, ενώ ο «Κανένας» συγκεντρώνει 42%. Συντριπτικό είναι το προβάδισμα της ΝΔ και στην παράσταση νίκης καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 62% έναντι 18% του ΣΟΥΡΙΖΑ
…..
*Τι προβλέπω μετά το τρίτο συνεχόμενο γκάλοπ που παγιώνει την διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ;
-Μια νέα…εξεταστική με φουλ νέες αποκαλύψεις για τον Μητσοτάκη, την γυναίκα του, την ανεψιά, την γειτόνισσά του…
-Και φουλ νέα… «εγκώμια» για τον  Κώστα Καραμανλή!
(σ.σ. Το μάθαμε τελικά απ’ έξω το… επόμενο μάθημά μας!).

KATAΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΟΖΑΝ ΑΧΜΕΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ
Διαβάζω στη gundemgazetesi.τα παρακάτω:
«Ο αντιπρόεδρος του DEB Οζάν Αχμέτογλου, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, μετέβη στα δικαστήρια Ξάνθη και έδωσε κατάθεση στα πλαίσια της έρευνα σχετικά με τους έωλους ισχυρισμούς και κατηγορίες που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ κατά του Γενικού Προέδρου του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, αναφορικά με την κηδεία στην Γλαύκη του Αχμέτ Κατουνλού που είχε πεθάνει στην διάρκεια της θητείας του".
-Και πήγε να πει τι δηλαδή; Ότι στη κηδεία δεν παρέστη ο Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, αλλά ο…αντιπρόεδρός του. Δηλαδή αυτός ο ίδιος;
Συνάντηση του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη με τον Υπουργό Εξωτερικών Δημοκρατίας
της Αρμενίας κ. Γκαρέν Μιζοργιάν
Με ανώτατα Κυβερνητικά στελέχη της Αρμενίας συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης με αφορμή την επίσκεψή τους στην Ελλάδα και την συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργού και τον ΥΠΕΞ κ.Κοτζιά.
Στη συνάντηση συζήτησαν θέματα που απασχολούν τις δύο χώρες σε οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.
Ιδού και η φωτογραφία από τη συνάντηση του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη με τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ - Αρτσάχ - κ. Γκαρέν Μιζοργιάν και μέλη της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδας, στις 15 Μαρτίου 2017, στο γραφείο του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή.
ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ: Τίθενται ζητήματα νομιμότητας
με τις επιλογές διευθυντών εκπαίδευσης και τη συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων
Η κήρυξη ως αντισυνταγματικού του Νόμου "Μπαλτά - Κουράκη", σχετικά με την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης, επιβεβαιώνει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομοθετεί χωρίς σεβασμό σε θεμελιώδεις αρχές του Κράτους Δικαίου. Η Νέα Δημοκρατία, είχε εξ’ αρχής επισημάνει ότι οι μεθοδεύσεις που προωθούν την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια στο Δημόσιο, δεν μακροημερεύουν.
Οι ανικανότητα, όμως, των κυβερνόντων προκάλεσε τεράστια προβλήματα, δεδομένου ότι έχουν ήδη γίνει επιλογές στελεχών βάσει του νόμου αυτού, και τα στελέχη αυτά έχουν ήδη εκδώσει πράξεις οι οποίες τώρα είναι προσβλητέες. Πέραν αυτού, τίθενται ζητήματα νομιμότητας σχετικά με τις επιλογές διευθυντών εκπαίδευσης αλλά και τη συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Πλέον, στο ερώτημα σχετικά με τον τρόπο επιλογής των μη αιρετών μελών των πενταμελών υπηρεσιακών και πειθαρχικών συμβουλίων για το εκπαιδευτικό προσωπικό της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ν. Ξάνθης (ΠΥΣΠΕ – ΠΥΣΔΕ), προστίθεται και η απορία σχετικά με τη νομιμότητα των πράξεων του, οι οποίες αφορούν το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                                                                                           Ο  Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος                                                                                Πατεράκης Μιχαήλ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »