*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Η υπέροχη Μάνια Ασλάνογλου στον Αίγειρο Ροδόπης με το...τουμπερλέκι της

30 Μαρτίου
*Στον Αίγειρο Ροδόπης και μάλιστα παρέα με το τουμπερλέκι της, τραγούδησε πρόσφατα η ταλαντούχα τραγουδίστρια και μουσικός Μάνια Ασλάνογλου!
-Η Μάνια τραγούδησε σε γλέντι που διοργάνωσε φίλος της που επρόκειτο να παντρευτεί και δεν του χάλασε το… χατίρι να τον διασκεδάσει και αυτόν και την παρέα αλλά και τους συγγενείς του λίγες μέρες πριν το γάμο του.
......
 
*Σήμερα Πέμπτη, όπως και κάθε Πέμπτη «Τα λέμε… Ελληνικά» στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Άλλο ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές επιλογές, του Ελληνικού Ρεπερτορίου, από την δημοφιλή DJ, ΤΖΟ STAV… σαμπάνιες για όλους αλλά και το δεύερο ποτό κερασμένο από το… μαγαζί περιμένει σήμερα τον κόσμο και τη νεολαία της Ξάνθης να διασκεδάσει στο αγαπημένο Ελληνάδικο!
-Το κέφι ξεκινάει στις 23:00! Ετοιμαστείτε!!!
……
*Προσοχή, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα!...
-Για πολλοστή φορά η αγαπητή στο κοινό της Ξάνθης, η τραγουδίστρια Έλενα Τάτση, έρχεται και αυτό το Σάββατο, 1 Απριλίου στο CITY Live!
-Μαζί της και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του CITY με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Ξένια, Στέλιο Κολοβό και τον πόντιο λυράρη και τραγουδιστή Στέφανο Κωνσταντινίδη, με την καταπληκτική ορχήστρα του μαέστρου Μάριου Κιοσσέ!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6937 180069.
……
*Εντωμεταξύ το… «τρίο» των καλλιτεχνών του CITY, Γιώργος Κουμουλίδης, Αυγή Τριανταφυλλίδου και Ουμίτ Κράλ, με κάθε ευκαιρία, δείχνουν σε όλους ότι είναι όχι μόνο κολλητοί αλλά και οι… «φίρμες»!
-Απόδειξη των λεγόμενων μου, άλλη μια φωτογραφία που δημοσίευσαν ξανά στο Facebook!
……
*«Πυρετωδώς» εργάζεται για το νέο του τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει πρόσφατα ο δημοφιλής και ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής, Άκης Μακρίδης!
-Τίτλος του νέου τραγουδιού του είναι «Έτσι είναι φίλε» στο οποίο μουσική έγραψε ο ίδιος και στίχους η Μαρία Θεοφάνους.
-Το τραγούδι θα ερμηνεύσει ντουέτο με τον φίλο και συνάδελφό του τραγουδιστή Θοδωρή Λαμπριανίδη με τον οποίο ετοιμάζει και άλλα τραγούδια μαζί του.
-Περιμένουμε να το ακούσουμε σύντομα!
……
*Μπορεί αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου να έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ο καταπληκτικός τραγουδιστής και showman Κώστας Δόξας, αλλά σήμερα Νίκος Χατζάκης θα τραγουδήσει Live στο αγαπημένο και ιστορικό καφέ μπαρ της πόλης μας για να «προθερμάνει» όλο τον κόσμο για τον «πανικό» που θα ακολουθήσει την Κυριακή!
……
*Φτάνοντας στο τέλος της Σαρακοστής, στη Μεγάλη Εβδομάδα, την Ανάσταση και το Πάσχα, η «Ξανθίππη», προσφέρει στους εκλεκτούς φίλους της, επιλεγμένα νηστίσιμα πιάτα με συνταγές από το «Άγιο Όρος», πάντα με τη γνωστή αυθεντικότητα, ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, που τη χαρακτηρίζει.
Μετά την Ανάσταση, σας περιμένει με τη specialite της, την πατροπαράδοτη «Μαγειρίτσα»(που μπορείτε να την πάρετε και στο σπίτι σας, αν προτιμάτε), όπως και άλλα παραδοσιακά πιάτα.
Την ημέρα του Πάσχα, σας περιμένει το πασίγνωστο ψητό αρνάκι της «Ξανθίππης», κοκορέτσι, γαρδούμπα, κοντοσούβλι, «τζιεροσαρμάς» και ό,τι άλλο χρειάζεται για ένα Πασχαλιάτικο τραπέζι, για να μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Τηλέφωνο 2541023627

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »