*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ανεξαρτητοποιείται ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν από την παράταξη του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου!

28 Μαρτίου
*Δεν μπορεί να "χωνέψει" που τον έπαψε απο αντιπεριφερειάρχη ο Μέτιος κι έχασε θέση και αντιμισθία!
Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, πρόκειται να καταθέσει στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (σήμερα) ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν. (σ.σ. Ήδη την κατέθεσε πριν λίγη ώρα...)
Μάλιστα όπως αποκάλυψε  ο ίδιος θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί στους λόγους παραίτησής του, ενώ θα τοποθετηθεί σε αυτήν και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Οντέρ Μουμίν είχε τοποθετηθεί τον Μάιο του 2016, από τον εκλιπόντα περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη στη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τον πρόσφατο “ανασχηματισμό” από το νέο περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο οποίος τον αντικατέστησε, προκαλώντας την οργή του.
Με αποτέλεσμα να αποφασίσει την ανεξαρτοποίησή του, αντί να παραδώσει την έδρα του όπως απαιτεί το πολιτικό ήθος.
Ως δικαιολογία (σ.σ. φαιδρή βέβαια...) για την ανεξαρτοποίησή του, ο κύριος Οντέρ Μουμίν φέρει ως δικαιολογία το ότι ο νέος Περιφερειάρχης, δεν λειτουργεί και δεν πολιτεύεται όπως ο προκάτοχός του, στην ουσία ωστόσο αυτό που τον "ενόχλησε" είναι το οτι έχασε τη θέση και την αντιμισθία του! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »