*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Μουσικό ταξίδι στο όνειρο...

28 Μαρτίου
*Ένα μουσικό ταξίδι στο όνειρο, απόλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» οι επισκέπτες της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργάνωσε το ΕΒΕ Ξάνθης.
Σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο  Dasho Kurti που έχει συνεργαστεί  με τους περισσότερους σπουδαίους δημιουργούς και τραγουδιστές (Γ. Νταλάρας, Ε. Βιτάλη, Γλυκερία, Α. Βαρδής, Δ. Ζερβουδάκης, Γ. Καλαντζής, Ε. Τσαλιγοπούλου κ.α.) έβαλε την βαλκανική σφραγίδα και το προσωπικό του στυλ στη συναυλία, ο Βασίλης Προδρόμου, αλλά και οι τρεις ταλαντούχες και απαστράπτουσες γυναικείες φωνές από την Ξάνθη, η εκπληκτική Έλενα Αρτενιάν που έκλεψε τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι The Voice of Greece, η Έλσα  Καριώτη η οποία μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή στο Rising Star Greece και η Χρύσα Μωραΐτη που ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Μάκη Σεβίλογλου είναι έτοιμη για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.
Την ορχήστρα συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Σίντος στο πιάνο και Θάνος Τσελεμπής στα τύμπανα – κρουστά
……
*Ο κόσμος που παραβρέθηκε και γέμισε ασφυκτικά το βράδυ της Παρασκευής το κλειστό «Φ. Αμοιρίδης», χειροκρότησε θερμά όλους τους καλλιτέχνες και αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!
……
*Από τη μέρα που αποχώρησε από το ΚΥΤΤΑΡΟ ο δημοφιλής και αγαπητός DJ, Κώστας Σπυριάδης, για να εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά του στην Ολλανδία, έγιναν «τρομερές» ανακατατάξεις στο Ελληνάδικο από τον Τάκη Αλεξούδα!!!
-Η πιο απρόσμενη από όλες είναι η «μετακόμιση» του νεαρού DJ, Γιώργου Ψαθά, από τα decks… στο bar, όπου «βαπτίστηκε» πλέον barman προς έκπληξη όλων!
-Ο Τάκης αντί να «αφήσει» ως DJ τον Γιωργάκη να εναλλάσσεται στις βραδιές με την TZO, ο Τάκης τον… «υποβάθμισε» σε barman αφήνοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του… Σπυριάδη!
-Πάντως, αν κρίνω από τη φωτογραφία, δεν τον βλέπω τον Γιωργάκη καθόλου δυσαρεστημένο!!!
……
*Ο οποίος Κώστας Σπυριάδης από τη μέρα που ξενιτεύτηκε στην Ολλανδία για να εργαστεί στην εκεί επιχείρηση του πεθερού του, κάνει… «προσπάθειες» να εναρμονιστεί με την Ολλανδική κουλτούρα, δοκιμάζοντας «Ολλανδικές» μπίρες με τον κουνιάδο του τον Δημήτρη!
……
*Από την άλλη… ο Τάκης Αλεξούδας, συνεχίζει «φανατικά» την υγιεινή διατροφή (αλλά και την γυμναστική) για να εμφανιστεί φέτος στις παραλίες αρκετά… αδυνατισμένος!
-Το Σάββατο το μεσημέρι, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, πήγε με τον φίλο του τον Ανδρέα στην Ταβέρνα «Το Πέρασμα» για φαγητό και παρήγγειλε μόνο διαιτητικούς μεζέδες με λίγες θερμίδες για να μη χαλάσει τη δίαιτά του!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μία «απρόσμενη επίσκεψη» δέχθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ΚΤΗΜΑ, όπου τραγουδάει, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης!
-Ύστερα από πολλές προσκλήσεις που του απηύθυνε, ο κολλητός του, Χρήστος Ζάρρας του έκανε τη χάρη και τον επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο και για να τον απολεύσει να τραγουδάει, αλλά και για να πιούνε ένα ποτηράκι ούζο μαζί! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »