*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Κλέψανε τα καλώδια και επί χρόνια επικρατεί σκοτάδι στην περιοχή...

16 Μαρτίου
ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΔΡΟΜΙO ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ…
Επιτέλους κύριε Αντιδήμαρχε Σταυρούπολης Κυριάκο Παπαδόπουλε, να αποκατασταθεί η τάξη, να αντικατασταθούν τα κλεμμένα καλώδια και να φωτιστεί η είσοδος του δρόμου στο Λυκοδρόμιο.
Και χθες αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο, τονίζοντας ότι επί Καρασακαλίδη ακόμη είχε γίνει το συγκεκριμένο έργο ηλεκτροδότησης, με μια διαφορά…
-Δεν δούλεψε σχεδόν ποτέ!!! Διότι κάποιοι «μάγκες» πήγαν και… έκλεψαν όλα τα καλώδια!!!
......
ΘΕΛΟΥΜΕ «ΠΙΣΩ» ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ …!
Άνοιξε μεγάλο «κομμάτι» κουβέντας ο Μανώλης Φανουράκης με την επίθεσή του στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης στην Προϊσταμένη Νεότερων Μνημείων κα Διακουμά η οποία ήρθε στη πόλη μας να βάλει μια τάξη στην αναρχία και μπήκε στο στόχαστρο δυστυχώς των γνωστών επιχειρηματικών συμφερόντων.
Κι άνοιξε μεγάλο «κομμάτι» όχι μόνο γιατί ο Τσέπελης αφού έτρεξε στα Υπουργεία και προσπάθησε για μια ακόμη φορά να «νομιμοποιήσει» τα παράνομα και αυθαίρετά του –παλιά μου τέχνη κόσκινο- αλλά δεν τα κατάφερε γιατί τώρα δεν είναι Κυβέρνηση Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, άρχισε να… γκρεμίζει αυτές τις μέρες προκειμένου το «Πρώτο Σκαλί» να έρθει κάπως στα παλιά του…
Και λέμε «κάπως», διότι αναζητούμε ακόμη και  τώρα το… πεζοδρόμιο (!)  που υπήρχε στη γωνία και δεν το βρίσκουμε, προφανώς γιατί ο εν λόγω κύριος επί Ανθής Χατζηγρηγορίου δυστυχώς κατάφερε να αλλοιώσει όλο εκείνο το κομμάτι της γωνίας με την «έγκρισή» της προφανώς…
Ανοιχτά λοιπόν απευθυνόμενοι στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου, εμείς θα απαιτήσουμε να αποκατασταθεί επιτέλους το «τοπίο» στη γωνία..!
Άλλωστε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια…
Αρκεί η Υπουργός να δει τον «Θίασο» του Αγγελόπουλου (η ταινία γυρίστηκε στη Ξάνθη το 1975) που δείχνει καθαρά πως  ήταν εκείνο το κομμάτι και θα καταλάβει η Υπουργός, το «έγκλημα» που έγινε επί Λάκη Στυλιανίδη, όταν ο πανίσχυρος τότε Τσέπελης  αγόρασε (!) το συγκεκριμένο ακίνητο για να αυξήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες!
(σ.σ. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάνε ορισμένοι –και ο Φανουράκης- ότι η Π. Πόλη έχει ανακηρυχθεί Ιστορικός Τόπος… και θα πρέπει επί τέλους να δοθεί τέλος στην αναρχία που επικρατούσε μέχρι τώρα).
....
ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ;
Μπήκε η άνοιξη, σε λίγο θα φύγει και ο Μάρτης Γδάρτης και το ερώτημα είναι, πότε επιτέλους θα λειτουργήσουνε οι Παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης, ώστε να μπορέσουν να χαρούν και να παίξουν τα παιδιά…

Μήπως θα μπορούσε να μας κάνει μια γραπτή ενημέρωση ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος; Μήπως μπορεί να μας δώσει ένα χρονοδιάγραμμα; (σ.σ. Γιατί θα τελειώσει η 5ετία του και θα συνεχίσουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί….! Έλεος πιά…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »