*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Απίστευτο...Καλόγερος στο Άγιον Όρος ο μπάρμαν Γ. Γκιούρος;;;

16 Μαρτίου
*Απίστευτο….
-Στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος, του Αγίου Όρους, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γνωστός μπάρμαν Αντώνης Γκιούρος!
-Ο Αντώνης πήρε την απόφαση, όχι να… μονάσει, αλλά να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας στον Άγιο αυτό τόπο, μακριά από τη συνηθισμένη καθημερινότητα και το στρες της πόλης!
-«Άφησε» το κατάλληλο… μούσι, πήρε τα μπαγάζια του και το… καραβάκι και ολοταχώς στο… μοναστήρι!
-Στη φωτογραφία που βλέπετε, ο Αντώνης δεν φοράει… ράσο άλλα το μαύρο μπουφάν του και κουκούλα για να προστατευτεί από τον αέρα και το κρυο πάνω στο καραβάκι!
*Ο κύβος ερρίφθη…
-Ο νεαρός πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1 FM και νεοανερχόμενος ηθοποιός και τηλεοπτικός Star, Χαράλαμπος Κυρκούσης σήμερα το πρωί παρουσιάζεται στρατιώτης στο Κέντρο νεοσυλλέκτων στα τεθωρακισμένα στην Αυλώνα!
-Ο Χαράλαμπος χθες, μετά από πάρα πολλά χρόνια ξύρισε το… μούσι του, κουρεύτηκε αναλόγως της περίστασης και ετοιμάστηκε ψυχολογικά για τη νέα σελίδα της ζωής του που θα διαρκέσει 9 μήνες!
-Αφού αποχαιρέτησε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς αλλά κυρίως θαυμάστριές του, στις 5 το απόγευμα αναχώρησε οδικώς με το λεωφορείο για Δράμα και από εκεί με το τρένο μετέβη στην Αυλώνα!
-Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τα μηνύματα από τις θαυμάστριές του, που του εύχονταν καλή θητεία και καλή αντάμωση, έπεφταν… «βροχή» στο κινητό του και δεν προλάβαινε να απαντάει!
-Τελευταίος του σταθμός χθες, πριν την αναχώρησή του, ήταν τα γραφεία του «ΜΑΧΗΤΗ» όπου ήρθε να αποχαιρετήσει όχι μόνο εμάς αλλά και την Ξάνθη, γι’ αυτό ζήτησε να φωτογραφηθεί με φόντο το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας!
-Χαράλαμπε, υπομονή και σε 23 μέρες που θα πάρεις την άδεια ορκωμοσίας θα συναντηθούμε πάλι!
……..
*Από την… άλλη, ο κολλητός του Χαράλαμπου, ο γνωστός Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, όχι μόνο συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις του στο “VOICE» της Βέροιας, αλλά και κάθε Πέμπτη πλέον θα τραγουδάει και στο «Prive Live» της ίδιας πόλης μαζί με Βασίλη Δήμα και άλλους καλλιτέχνες!
-Ο Χαράλαμπος υποσχέθηκε στον φίλο του πως με την άδεια ορκωμοσίας θα… «πεταχτεί» και μέχρι την Βέροια να τον ξαναδεί!
……

*Συνεχίζω με το κουίζ της ημέρας…
-Ποιος Ξανθιώτης τραγουδιστής «κήρυξε» πόλεμο σε επικριτές του γράφοντας μάλιστα στο facebook… «αφού θέλουν τέτοιο βρώμικο πόλεμο θα τον έχουν»;;;
-Μάλιστα γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που πήρε το θάρρος να σχολιάσει την «δημοσίευσή» του εισέπραξε την απάντηση «εσύ μουσίτσα μη μιλάς…»!
-Θέλω να πιστεύω πως ο «πόλεμος» που κύρηξε δεν αφορά εμένα διότι γράφω μόνο καλά σχόλια γι’ αυτόν…
……
*Ποια Πέλλα Νικολαϊδου… Ποιος Μπάμπης Κεμανετζίδης και ποιος Γιάννης Τσιτιρίδης!...
-Η… «φίρμα» στον χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Διομήδειας αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Κέντρο «Απόλλωνας», λέγεται… Νίκος Στογιαννίδης!!!
-Ο οποίος φιγουράρει μόνος και… τεράστιος κεντρικά στο κάτω μέρος της αφίσας της εκδήλωσης!!!
……
*Και το όνομα αυτού… «Ντιριντάχτα»!...
-Έτσι «βάφτισαν» σ\το μουσικό συγκρότημά τους τα αστέρια της ταβέρνας το «ΚΤΗΜΑ», Φίλιππος Δομνίδης, Αντώνης Χειμωνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης!...

-Αυτά για σήμερα και αύριο πάλι μαζί με πολλές αποκλειστικότητες!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »