*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Νέα συνεργασία Γιώργου Κουμουλίδη και Αντώνη Χειμωνίδη...

18 Μαρτίου
*Αποκλειστικό!!!
-Νέα συνεργασία επίκειται μεταξύ των… κουμπάρων, δηλαδή του τραγουδιστή Γιώργου Κουμουλίδη και του μουσικοσυνθέτη αλλά και τραγουδιστή Αντώνη Χειμωνίδη!
-Την είδηση ανακοίνωσαν από κοινού, μόλις χθες από το facebook, οι δυο καλλιτέχνες (δημοσιεύοντας και ένα βιντεάκι) γράφοντας τα εξής:
«Τα συναισθήματα για μερικούς ανθρώπους είναι πηγή έμπνευσης έτσι λοιπόν δια χειρός «ΑΝΤΩΝΗ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ σε λίγο καιρό θα σας παρουσιάσω το νέο μου τραγούδι με τίτλο «ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» όπου θα έχω τη χαρά να το βιντεοσκοπήσουμε σε πολύ όμορφα μέρη...
Προς το παρών πάρτε μια μικρή γεύση...».
-Συγχαρητήρια… Άντε πάρτε και τον ταλαντούχο Μίμη Μουρτζόπουλο να σας σκηνοθετήσει το videoclip σας, τώρα που πήρε το… «κολάι»!
……
*Η μεγάλη super βραδιά που όλοι περιμέναμε… έφτασε στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης έρχεται σήμερα το βράδυ το εκπληκτικό mr Smith team με τον Smith και την άκρως εκρηκτική Demy να χορεύουν μόνο με την απαραίτητη ενδυμασία πάνω στα μπαρ και να υπόσχονται να κάνουν την νύχτα μας μαγική!
-Στα decks ο «συνήθης ύποπτος» για τέτοιες αποστολές, ο DJ Κώστας Σπυριάδης!
-Και η προσφορά της βραδιάς;;; 1+1 ποτό από τις 22.30 έως και τις 00.30.
-Δεν πρέπει να χάσετε αυτό το μοναδικό SHOW που ειδικά η Demy, υπόσχεται πολλά!!!
……
*Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχθηκε χθες συνεργάτιδά μου από τον στρατευμένο πλέον, πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό και νεοανερχόμενο ηθοποιό και τηλεοπτικό star, Χαράλαμπο Κυρκούση!
-Ο Χαράλαμπος της είπε ότι περνάει πολύ καλά τις πρώτες μέρες του στο στρατό, στο Κέντρο νεοσυλλέκτων, στα τεθωρακισμένα της Αυλώνας και ότι αγόρασε ένα καινούριο κινητό των… 15 ευρώ, για να μη του κλέψουν το… καλό του, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τις θαυμάστριές του!
-Προσέξτε… ο αριθμός του κινητού του παραμένει ο ίδιος, μόνο συσκευή άλλαξε ο άνθρωπος. Η διευκρίνιση γι’ αυτές που θέλουν να του στέλνουν τα μηνύματά τους!
……
*Έλενα Αρτενιάν από το «The Voice», Χρύσα Μωραϊτη και Έλσα Καριώτη του «Rising Star», είναι τα "3" αστέρια που θα τραγουδήσουν φέτος στην συναυλία της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Ξάνθης την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ στο Φ. Αμοιρίδης!
-Όλοι οι δρόμοι την Παρασκευή οδηγούν στο… «κλειστό» για μια υπέροχη συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
……
*Τελικά όπως λέει και η λαϊκή ρήση «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο»!
-Από το «Romeo Live» της Ξάνθης πριν μερικά χρόνια… στο «Romeo Live» της Πάτρας!
-Ο λόγος για την τραγουδίστρια Εύα Μπάιλα η οποία από χθες τραγουδάει στο συνώνυμο μαγαζί –ω! τι σύμπτωση- της Αχαϊκής πρωτεύουσας!!!
-Τελικά, ορισμένα πράγματα στη ζωή, δεν μπορούμε να τα… αποφύγουμε!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον… εξαφανισμένο τον τελευταίο καιρό, τον γνωστό Ξανθιώτη μάνατζερ καλλιτεχνών και… «μοντέλο» (!), Μουφίτ Ραμαντάνογλου, ο οποίος από χθές βρίσκεται στη Χάλκη της Τουρκίας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο…

-Πρόκειται για ταξιδάκι αναψυχής, ή για επαγγελματικό ταξίδι;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »