*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Μεγάλη κοσμοσυρροή στο ΚΥΤΤΑΡΟ, για την πρώτη ρεμπέτικη βραδά...

17 Μαρτίου
*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την περασμένη Τετάρτη η πρώτη ρεμπέτικη βραδιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ αφού σημειώθηκε μεγάλη κοσμοσυρροή, ενώ το… τσίπουρο, το ούζο και το κρασί συνοδευόμενα από κρύα πιάτα τα οποία ετοίμαζε ο τρομερός μπάρμαν, πήγαιναν… «σύννεφο» και το Ελληνάδικο θύμιζε περισσότερο… «κουτούκι» παρά το συνηθισμένο… Ελληνάδικο!
……
*Και φυσικά εκτός από όλα τα παραπάνω, οι δυο ρεμπέτες με το μπουζούκι και την κιθάρα τους, συνέθεσαν την ανάλογη ατμόσφαιρα στο ΚΥΤΤΑΡΟ και ομολογουμένως διασκέδασαν τον κόσμο που συνεχάρησαν τον Τάκη για την πρωτότυπη ιδέα του κάθε Τετάρτη να διοργανώνεται στο αγαπημένο Ελληνάδικο Ρεμπέτικη ζωντανή βραδια!
……
*Και μη ξεχάσετε…
-Και σήμερα όπως κάθε Παρασκευή η καθιερωμένη βραδιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ με πιατοπόλεμο και λουλουδοπόλεμο και 1+ 1 ποτό δωρεάν!
-Και την DJ ΤΖΟ STAV να επιλέγει τα πιο χορευτικά λαϊκά, καψούρικα τραγούδια για τη διασκέδασή σας!
-Αναμένεται να γίνει χαμός!
……
*Άλλον έναν λαϊκό τραγουδιστή φέρνει αύριο Σάββατο 18 Μαρτίου το CITY Live!
-Πρόκειται για τον Χρήστο Γαλανό, ο οποίος με το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του CITY θα φροντίσουν να διασκεδάσετε ακόμη ένα Σαββατόβραδο!
-Επί σκηνής και οι Γιώργος Κουμουλίδης, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Στέλιος Κολοβός, Ξένια και στο ποντιακό πρόγραμμα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη λύρα του, συνοδεία της υπέροχης ορχήστρας του Μάριου Κιοσσέ!
-Τιμή ποτού 10 ευρώ και καλά να περάσετε!
……
*Σήμερα η απάντηση στο χθεσινό κουίζ… για τον «πόλεμο» που κήρυξε σε κάποιο άτομο γνωστός Ξανθιώτης Τραγουδιστής!!!
-Τελικά όπως εμμέσως αποκάλυψε ο ίδιος, οι… «βολές» απευθύνονταν στην (πρώην) αγαπημένη του με την οποία χώρισε ξαφνικά πρόσφατα μετά από πολύχρονη σχέση και αποφάσισε να της κηρύξει… «πόλεμο» διότι δεν του φέρθηκε καλά…
-Κι εγώ που νόμιζα ότι απευθύνονταν σε εμένα τον… «ταπεινό Ιούδα»!...
……
*Μπορεί να λύθηκε το… μυστήριο στο χθεσινό κουίζ αλλά σήμερα σας έχω καινούριο!!! Απολαύστε το!...
-Ποιος γνωστός «Ζεν πρεμιέ» πήγε πρόσφατα το αυτοκίνητό του για service σε γνωστό συνεργείο της Ξάνθης και βρήκε εκεί ένα smartάκι που στο τιμόνι του είχε αυτοκόλλητο της Ferrari και φωτογραφήθηκε ως οδηγός παρουσιάζοντας τον εαυτό του «μεγιστάνα»;;;
-Το ωραίο της υπόθεσης;;;
-Κάποιοι γνώριζαν ότι στο συνεργείο υπήρχε το συγκεκριμένο «αυτοκινητάκι» και το αποκάλυψαν κανοντάς τον «ρόμπα»!!!
-Καλά δεν ντρέπεστε λίγο;;; Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη… «λεζάντα» του!
……
*Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος!

-Μπορεί Κουμουλίδης, Αυγή και Ουμίτ του CITY να έγιναν κολλητοί και να βγάζουν selfie στα καμαρίνια αφιερώνοντάς τες εμμέσως στον Μάκη Αρίφογλου, όμως ο τελευταίος πήγε να τους κάνει «ματ» με αμφίεση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Λαυρίου, αλλά ο «καημένος» δεν τα κατάφερε αφού «φίλοι» του σχολίασαν τη φωτογραφία του με «λεζάντες» του τύπου… «ξύπνα Μάκη πέρασαν τα καρναβάλια»…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »