*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! "Ξενιτεύτηκε' στη Κολωνία ο Κώστας Σπυριάδης...

21 Μαρτίου
*Με μια «δυσάρεστη» είδηση, που αποκάλυψε κατ’ αποκλειστικότητα το «maxitisthrakis.blogspot.gr», ξεκινάω σήμερα τη στήλη…
-Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την κοινωνία, ανάγκασαν τον δημοφιλή DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστα Σπυριάδη να «ξενιτευτεί» οικογενειακώς και να εγκαταλείψει την Ελλάδα, το Ελληνάδικο αλλά και όλους τους φίλους του που λάτρεψαν την ελληνική φοβερή μουσική που έπαιζε…
-Την μεγάλη απόφασή του ανακοίνωσε το Σάββατο από το Facebook o Κώστας Γράφοντας τα παρακάτω:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους μετακομίζω στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 22 χρόνια εργασίας ως dj αποφάσισα να τελειώσω το επαγγελματικό μου ταξίδι. Ήμουν πολύ τυχερός που μέσω της δουλειάς μου έκανα εκατοντάδες φίλους. Ευχαριστώ όλους εσάς καθώς και τις επιχειρήσεις που επέλεξαν και εμπιστευτήκαν τη δουλειά μου. Εύχομαι σε όλους ο θεός να έχει καλά εσάς και τις οικογένειες σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ελληνάδικο Κύτταρο όπου εργάστηκα τα τελευταία 7 χρόνια, στον Τάκη και τη Λένα. Απόψε Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα μου στο ελληνάδικο Κύτταρο, και θα είναι και το αποχαιρετιστήριο μου πάρτυ. Θα χαρώ πολύ να δω από κοντά όλους τους φίλους μου. Και πάλι ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη στήριξη».
……
*Μάλιστα την Κυριακή το βράδυ, ο Κώστας διοργάνωσε στο ΚΥΤΤΑΡΟ αποχαιρετιστήριο πάρτι για να αποχαιρετήσει όλο το team του Ελληνάδικο αλλά και τους θαυμαστές του που τον λάτρεψαν όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε εκεί παίζοντας μουσική για τη διασκέδασή τους!!!
-Όλοι τον αποχαιρέτησαν με ένα τεράστιο πανό που του ετοίμασαν και στο οποίο έγραφαν: «ΣΥΡΙΑΔΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ… ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Εγώ στον πολύ καλό φίλο τον Κώστα απλά θα του ευχηθώ καλό ταξίδι, τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα και τον περιμένουμε πίσω γιατί σίγουρα θα μας λείψει!
……
*Και ενώ όλα αυτά συνέβησαν την Κυριακή στο ΚΥΤΤΑΡΟ, μια βραδιά πριν στο Ελληνάδικο και συγκεκριμένα το Σάββατο σημειώθηκε, όπως αναμένονταν, τρομερή κοσμοσυρροή!
-Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το εκπληκτικό χορευτικό Show που διοργάνωσε ο Τάκης Αλεξούδας με τον Mr Smith (τον Χρήστο) και την εκρηκτική χορεύτρια την DEMY, οι οποίοι τα… «έδωσαν όλα» πάνω στο μπαρ του ΚΥΤΤΑΡΟ και ενθουσίασαν τους πάντες με τον… χορό τους που σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκαν ακόμη και… «οφθαλμικά κολλύρια»!...
……
*Ιδού και ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του… ΚΥΤΤΑΡΟ με τους χορευτές τον Mr Smith και την εκρηκτική DEMY, λίγη ώρα πριν ανεβούν επάνω στο μπαρ, φορώντας μόνο τα απαραίτητα και ανάψουν «φωτιές» στο Ελληνάδικο!
……
*Εντωμεταξύ, άλλη μια εκπληκτική Live μουσική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στη Μουσική Ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» που εκτός από το πλούσιο μενού της ταβέρνας, απόλαυσαν και διασκέδασαν χορεύοντας ασταμάτητα και με την ορχήστρα με τους Φίλιππο Δομνίδη, Αντώνη Χειμωνίδη, Γεωργία Ταστσόγλου και τους μουσικούς Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με άλλη μια αποκλειστικότητα!!!

-Αυτή την Πέμπτη 23 Μαρτίου ο δημοφιλής τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, Αντώνης Χειμωνίδης μαζί με την τραγουδίστρια Σοφία Γρηγοριάδου, θα πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση στο bar «Οδός Ονείρων» στην Παλιά Πόλη, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο πρόγραμμα με έντεχνη μουσική και τραγούδια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »