*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Άρης Αβάτου γιόρτασε στο ΚΤΗΜΑ την κατάκτηση του Κυπέλλου

14 Μαρτίου
*Στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» γλέντησε το Σάββατο το βράδυ το θρίαμβό του 2-1 επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Κυπελλούχος πλέον 2016-2017 Άρης Αβάτου, απολαμβάνοντας φυσικά εκτός από την πλούσια κουζίνα του μαγαζιού και το καταπληκτικό λαϊκό πρόγραμμα.
Φυσικά παντού κυριαρχούσε το ΚΥΠΕΛΛΟ, ενώ ο ενθουσιασμός ήταν έντονος στους διοικούντες που βλέπουν τεχνική ηγεσία και παίχτες να υλοποιούν έναν προς ένα τους στόχους της ομάδας.
……
*Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» με Φίλιππο Δομνίδη, Αντώνη Χειμωνίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννης Γαβριηλίδη, τα… «έδωσε όλα» για να γιορτάσουν ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνικό team του Άρη Αβάτου τον θρίαμβό τους και το Κύπελλο!
……
*Αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και φίλαθλοι όμως του Άρη Αβάτου διασκέδασαν το Σάββατο το βράδυ το Κύπελλο της ομάδας τους και στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, που μπορεί να μην είχαν μαζί τους το… τρόπαιο αλλά φορούσαν τα ανάλογα μπλουζάκια όπως το αστέρι που βλέπετε στη φωτογραφία!!!
……
*Άλλη μια βραδιά βρέθηκε όμως και το περασμένο Σάββατο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και στη βραδιά «How Greek is your love» και πάλι ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ξάνθης Ιρφάν Μεχμέτ Αλή ο οποίος φωτογραφήθηκε για τη στήλη με τον κολλητό του και αδελφικό του φίλο Τάκη Αλεξούδα!
……
*Εντωμεταξύ, ο Τάκης Αλεξούδας, συνεχίζει δυναμικά τις ριζικές αλλαγές στα εβδομαδιαία events του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Έτσι μετά τις αλλαγές τα Σαββατόβραδα και τις Πέμπτες… η επόμενη αφορά τις Τετάρτες τις οποίες ο Τάκης αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά με ζωντανές ρεμπέτικες βραδιές, με άρτια ορχήστρα αλλά και χύμα ούζο, κρασί και τσίπουρο που θα συνοδεύουν πλούσιο κρύο πιάτο με μεζεδάκια!!!!
-Η αρχή γίνεται από αύριο!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6989 003833!
……
*Αποχαιρετιστήριο δείπνο στην ταβέρνα «Το Πέρασμα» παρέθεσε το Σάββατο το βράδυ στην παρέα του ο δημοφιλής πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1 και ανερχόμενος ηθοποιός και τηλεοπτικός Star, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Ο Χαράλαμπος ο οποίος αύριο Τετάρτη 15 Μαρτίου, το βράδυ, παρουσιάζεται φαντάρος στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα… τεθωρακισμένα της Αυλώνας, με τον τρόπο αυτό ήθελε να… αποχαιρετίσει τους στενούς του φίλους και φίλες και να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους στην άδεια ορκωμοσίας!
-Χαράλαμπε… καλή θητεία σου εύχομαι και θα μας… λείψεις!
……
*Μια έκπληξη περίμενε χθες το πρωί τον δημοφιλή showman, τραγουδιστή και μπουζουξή, Νίκο Στογιαννίδη, ο οποίος βρήκε στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου του ένα σημείωμα (από φανατικό θαυμαστή ή θαυμάστριά του), που έγραφε «ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!! ΣΕΙΣΜΟΣ» και είχε μια καρδιά ζωγραφισμένη….!

-Για τέτοιο παραλήρημα μιλάμε… ο Νικόλας έχει φανατικούς θαυμαστές!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »