26 Μαρτίου

Προφυλακιστέος σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών

26 Μαρτίου
Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του χθες το μεσημέρι στον Ανακριτή Πατρών, ο 48χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών
Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του χθες το μεσημέρι στον Ανακριτή Πατρών, ο 48χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών.
Επίσης, πρροφυλακιστέος κρίθηκε και ένας 21χρονος που συνελήφθη μαζί του κατά την επιχείρηση, ενώ μια 50χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Ο 48χρονος είχε συλληφθεί στο Ρίο, από τη Δίωξη Ναρκωτικών Πατρών, ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών.
Όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα η δράση του σωφρονιστικού, κατοίκου Πατρών, ο οποίος εργάζεται για χρόνια στις φυλακές, εκτείνεται τουλάχιστον στο τελευταίο εξάμηνο και εκτιμάται ότι έχει αποσπάσει 26.000 ευρώ, ως μεσάζοντας για την εισαγωγή ναρκωτικών στη φυλακή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »