*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαρτίου

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΑΞΗ! Απήγαγαν φοιτητή από τις Εστίες στα Κιμμέρια τον πήγαν σε ΑΤΜ και του απέσπασαν 350 ευρώ! Τι λέει η Αστυνομία Ξάνθης

26 Μαρτίου
*Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία, σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα
 Το διαβάσαμε στην ομάδα «Στραβά και Ανάποδα» και πραγματικά πάθαμε πλάκα. Συγκεκριμένα άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού οδήγησαν φοιτητή σε ΑΤΜ και του απέσπασαν 350 ευρώ!!!
Αναλυτικά η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στις 25/3/2017 στο fb ανέφερε τα παρακάτω:
» Χθες το βράδυ (24.3.2017) στις 23:30 στην περιοχή των εστιών Κιμμερίων απήγαγαν έναν φοιτητή με την απειλή μαχαιριού και των πήγαν στην τράπεζα για να του αφαιρέσουν το ποσό των 350 ευρώ. Κρίμα στην αστυνομία που τρέχει να γράψει μερικές υποθέσεις παράνομου παρκαρίσματος και δεν λαμβάνει μέριμνα για να εξαλείψει γνωστό κύκλωμα κλεφτών. Κρίμα, ντρέπομαι και τους καταδικάζω δημόσια. Το ίδιο κάνω και για τους υπεύθυνους της πανεπηστημιούπολης που τόσα χρόνια δεν έχει λύσει το θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Δυστυχώς από το φόβο ο ίδιος φοιτητής δεν έχει σπεύσει στην αστυνομία ακόμα. Αλλά θα γίνει σύντομα. Παρακαλώ όποιοι υπεύθυνοι διαβάζουν αυτήν την δημοσίευση να ασκήσουν πίεση εκεί που χρειάζεται ( και δεν ξέρω που ) να σταματήσει αυτό το μπουρλότο.»
-Περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Πρυτανεία για το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και αν θα συλλάβει τους δράστες η αστυνομία.
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 δραστών ληστείας        
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών οι οποίοι, την 24-3-2017 το βράδυ, στην Ξάνθη, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού. Συγκεκριμένα, την 25-3-2017 το βράδυ καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι το βράδυ της 24-3-2017 δύο άγνωστοι δράστες, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από το δωμάτιο του 20χρονου στις Φοιτητικές Εστίες το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, αφαίρεσαν από το λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »