*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τι θα έλεγε άραγε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στην Λυδία αν ζούσε κι έρχονταν στη Π. Πόλη;

16 Μαρτίου
Τι θα (σου) έλεγε κυρία  Λυδία Κονιόρδου άραγε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος 
αν ζούσε τώρα κι έρχονταν στην είσοδο της Π. Πόλης, εκεί που γύρισε τον «Θίασο»… 
να δει τι «έμεινε» από την «ιστορική» γωνία; Και την "ιστορία" του;
Πάντως ο δικηγόρος του κυρίου Απόστολου Αγκόρτσα Γιάννης Παπαχριστόπουλος, ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του θα πάρει από την κυρία Λάμπρου βεβαίωση για τον κόμβο μέχρι την Παρασκευή…!
Μολονότι η υπόθεση της Αγριανής θα συζητηθεί στα διοικητικά δικαστήρια τον Απρίλιο κι από ότι γνωρίζω, δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες.
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Δεν είναι όλα μαύρα»)
-Τον Γιάννη Παπαχριστόπουλο τον «νοιώσαμε» καλά στο «πετσί» μας, παραμονές της δίκης μας με τον Απόστολο Αγκόρτσα… Οπότε μπορεί να λέει πλέον ότι θέλει!
……………
…στη Μυτιλήνη, όπου υπηρετούσε σε αντίστοιχη υπηρεσία η νυν προϊσταμένη,  ένα νησί ξεσηκώθηκε, κατέβηκαν στην Αθήνα και απαίτησαν την απομάκρυνσή της!!!
(Ο Μανώλης Φανουράκης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για την εξαίρετη προϊσταμένη Νεότερων Μνημείων κ.Διακουμά)
-Στην Μυτιλήνη «αδιάβαστε» κολλητέ του Τσέπελη και επιχειρηματία του Κυβερνείου, η κυρία Διακουμά ήταν Τμηματάρχης και η υπηρεσία της δεν ασχολούνταν με τα μαγαζιά, γιατί δεν υπάρχει ιστορικός τόπος εκεί, όπως εδώ… Αυτά τα ολίγα!
Σεμνά &Ταπεινά
*Καθαρές κουβέντες. Δεν ζητάω πολλά από την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου για να διαπιστώσει την «κακοποίηση» των πιο όμορφων κομματιών της Π. Πόλης που έχει ανακηρυχθεί ιστορικός τόπος από το Υπουργείο Πολιτισμού, παρά να (ξανα)δεί τον «Θίασο» του Αγγελόπουλου, αφού από τις σκηνές του έργου, φαίνεται καθαρά πως ήταν ο συγκεκριμένος χώρος το 1975 και γενικότερα η είσοδος της Π. Πόλης, που είναι και το πρώτο που αντικρίζει ο επισκέπτης!!!
……
*Η υπουργός Πολιτισμού θα διαπιστώσει λοιπόν ότι ο «Θίασος» στην ουσία καταγράφει πολλά ιστορικά κτίρια και δρόμους της Π. πόλης πως ήταν το 1975 και πως η ΑΝΑΡΧΙΑ «κατάντησε» στη συνέχεια, με την βοήθεια δυστυχώς κάποιων Δημάρχων, τοπικών παραγόντων αλλά και των προκατόχων της σημερινής Προϊσταμένης της Εφορίας Νεότερων Μνημείων, που έχει μπει στο… στόχαστρο του Τσέπελη και του Φανουράκη γιατί απλά  σέβεται και τιμάει την ιστορία!
……
*Ας ξανα(δεί) λοιπόν η Λυδία Κονιόρδου τον «Θίασο» και θα ανακαλύψει μόνη της  τα «τερατοειδή» που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, με την ανοχή και σιωπή δυστυχώς και των λεγόμενων δήθεν εκφραστών της ντόπιας κουλτούρας…
Διότι εκτός των άλλων, θα εντυπωσιαστεί και το πώς η πρώην προϊσταμένη Ανθή Χατζηγρηγορίου ενέκρινε την μελέτη του Τσέπελη για το πρώτο «Πρώτο Σκαλί»!
-Είμαι σίγουρος ότι θα…φρίξει και θα σηκωθούν οι τρίχες της!!!
-Εγώ βέβαια από τότε τα έγραφα για την Ανθή, στο γραφείο της οποίας ήταν κάθε μέρα σχεδόν ο τότε παντοδύναμος υπαρχηγός του Λάκη Στυλιανίδη Μανώλης Τσέπελης.
Αυτά τα λίγα, μόνο για σήμερα!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ «ΙΟΥΔΑΙΩΝ»!
Νέα Πρόεδρος Ποιότητας Ζωής η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη!
Μια ακόμη δικαίωση-επιβεβαίωση αφού ο Δήμαρχος Ξάνθης για τον «φόβο» των Ιουδαίων, όρισε νέα Πρόεδρο την Αντιδήμαρχο Γεωργία Γκιρτζίκη.
Ιδού και η σχετική απόφαση:
 ΑΠΟΦΑΣΗ ( 483 )
Ο Δήμαρχος Ξάνθης  Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 74 του Νόμου 3852/2010
2. Την με αριθμό 44/5-3-2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου, για την
συγκρότηση και εκλογή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
3. Την με αριθμ 438/9739/7-3-2017 απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό ως
Αντιδημάρχου της Αλεξίας Γκιρτζίκη του Γεωργίου, Δημοτικής Συμβούλου,
4. Τις διατάξεις του Νόμου 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα
Αποφασίζουμε
Ορίζουμε, Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης,
την Αλεξία Γκιρτζίκη του Γεωργίου, Αντιδήμαρχο.
Η απόφαση αυτή ισχύει, από την ημερομηνία υπογραφής της και μέχρι
ότου τροποποιηθεί ή ανακληθεί με όμοια νεότερή της .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
-Αλεξία καλή επιτυχία…!
«Βόμβα» Δημήτρη Καμμένου: Θα δω και θα αποφασίσω αν θα ψηφίσω τα μέτρα
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή με δηλώσεις του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και το Γιώργο Τράγκα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Ο βουλευτής τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε κατοχή και πως τα μέτρα είναι ανεπίτρεπτα και κατέληξε λέγοντας πως «θα δω τα μέτρα και θα αποφασίσω».
Ζήτησε επίσης επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση και τα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι.
Από τα πυρά του βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν ξέφυγε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τις δηλώσεις του οποίου όπως είπε δεν κατανοεί.
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και οι Έλληνες πολίτες δεν εμπλέκονται στα εκλογικά της Τουρκίας είπε χαρακτηριστικά.
Είπε επίσης πως ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν θέλει να καταλάβει όλη την Ευρώπη την οποία βρίζει.
Εξέφρασε την διαφωνία του με την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων σημειώνοντας πως αυτό δεν επιτρέπεται και θα έπρεπε στην Ελλάδα να υπάρχει εθνική Ελλάδος.
Λ.Α.Ε. ΞΑΝΘΗΣ: Εκλέχτηκε 15μελής Εκτελεστική Γραμματεία του Αριστερού Ρεύματος
Συνεδρίασε την Κυριακή, 12/3/17, η Κεντρική Επιτροπή (Κ.Ε) του Αριστερού Ρεύματος, η οποία αναδείχτηκε από το πρόσφατο ιδρυτικό του Συνέδριο (4-5/2/17 στο "Ελληνικό Μολύβι").
Η Κ.Ε του Αριστερού Ρεύματος συζήτησε σε θετικό κλίμα τις τρέχουσες εξελίξεις και τα ζητήματα της ανάδειξης της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γραμματέα της.
Η Κ.Ε αποφάσισε μετά από συζήτηση και ψηφοφορία την ανάδειξη 15μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας και την εκλογή της με ενιαίο ψηφοδέλτιο και περιορισμένη σταυροδότηση 30%, όπως προβλέπει το Καταστατικό.
Η σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας που εκλέχτηκε κατά αλφαβητική σειρά είναι η εξής: Καλομοίρης Γρηγόρης, Κατίκας Παναγιώτης, Κατσάμπης Κώστας, Κοντός Δημήτρης, Μαυρόπουλος Τάσος, Μπόλας Μάξιμος, Παπαδόγιαννη Σόφη, Παπαδόπουλος Θοδωρής, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παπαμιχαλοπούλου Μαρία, Πετράκος Θανάσης, Πριμικήρης Βασίλης, Τσομπανέλλης Παντελής,                      
Χαρίσης Γιώργος.
Γραμματέας της ΚΕ του Αριστερού Ρεύματος εκλέχτηκε ο Παναγ. Λαφαζάνης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »