*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαρτίου

Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από επιχειρήσεις και παρεκκλήσια στη Δράμα –Συνελήφθησαν 4 από τους 7 νεαρούς δράστες

17 Μαρτίου
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εννέα (9) κλοπές από επιχειρήσεις και παρεκκλήσια, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 3-10-2016 έως 14-3-2017, στην πόλη της Δράμας.
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (15-3-2017), το βράδυ, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 18, 17, 17 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 14, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν, στην πόλη της Δράμας, τρεις (3) επιχειρήσεις και δύο (2) παγκάρια από παρεκκλήσια, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τέσσερις (4) επιχειρήσεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 863 ευρώ.
Σημειώνεται ότι και οι 7 δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Συνελήφθησαν 2 Βούλγαροι στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης
οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 22 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (16-3-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 38χρονος και μία 20χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαεννέα (19) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και τρεις (3) υπήκοοι Ινδίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Συνελήφθησαν 2 Βρετανοί στους Κήπους με 724 ναρκωτικά δισκία
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (16-3-2017) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ηλικίας 37 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εξαγωγή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι δράστες οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες  κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος εντόπισαν 724 ναρκωτικά δισκία τα οποία και κατέσχεσαν.
Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη 52χρονος στη Δράμα για παράνομη λειτουργία ραδιοσταθμού
Συνελήφθη την Πέμπτη (16-3-2017) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (16-3-2017) το μεσημέρι, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.) και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα σε πάρκο κεραιών στη Δράμα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι εξέπεμπε παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός, ιδιοκτησίας του 52χρονου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-3 ηλεκτρονικές συσκευές
-1 σύστημα κεραιών εκπομπής
-1 κεραία

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »