*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαρτίου

Στην Ξάνθη (Μιχαήλ Καραολή 67) η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt!

18 Μαρτίου

Στην Ξάνθη (Μιχαήλ Καραολή 67) ήρθε και η μεγαλύτερη αλυσίδα ελληνικών εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt. Πρόκειται για μια 100% ελληνική αλυσίδα που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις πραγματικά χαμηλές τιμές της, αλλά και για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Οι επισκέπτες της θα μπορούν να απολαύσουν μία πολύ μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων άριστης ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας και επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Το νέο φανταστικό κατάστημα των Discount Markt ήδη είναι πανέτοιμο σε έναν πανέμορφο χώρο υψηλής αισθητικής περίπου 700τμ στην οδό Μιχαήλ Καραολή και δεν απομένουν πλέον παρά μόνο οι τυπικές εκκρεμότητες για να ξεκινήσει την λειτουργία του, με ασυναγώνιστες τιμές σε όλα τα  προϊόντα.
 
Η εταιρεία ξεκίνησε το 2005 εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Διαθέτει ήδη 47 καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα, στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας αλλά και στον νομό Λάρισας. Τώρα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της ανοίγει τις πόρτες της και στους κατοίκους της Ξάνθης!

Καλωσορίζουμε τα  Discount Markt στη Ξάνθη και γενικότερα στην αγορά της Θράκης και ευχόμαστε μαζί με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, να διαθέτει άριστες και ανταγωνιστικές τιμές.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »